Restaurant Het land aan de overkant in Heverlee

Over Restaurant Het land aan de overkant

Het land aan de overkant
Leon Schreurvest 85 , 3001 Heverlee

Restaurant Het Land aan de Overkant is gelegen in Heverlee. Het is een stijlvol en tijdloos modern ingericht restaurant. Onze keuken is licht, speels en zonovergoten. Vis krijgt een uitgesproken hoofdrol. De wijnkaart getuigt van een passionele drang naar eigenheid en oprechtheid.

De collega's van de keuken en de zaal zijn de pijlers van elk restaurant. Het team van Het Land aan de Overkant valt op omwille van zijn doorgedreven professionaliteit met bovenop een passionele vorm van enthousiasme en zin voor perfectie.

Onze stijl van koken is persoonlijk en soms eigenzinnig. Zo is ook de selectie van wijnen, bieren en niet alcoholische alternatieven. Persoonlijk maar wel doordacht. Zonder te bruuskeren durven we van de begane paden af te dwalen. De wijnkaart is compact maar opgesteld zodat iedereen er zijn gading in vindt, van de beginnende wijndrinker tot de ervaren freak.

Als het mooi weer is, serveren wij op het terras, in een fraaie groene omgeving.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Het land aan de overkant


8,7

(191 Recensies)


eten

8.7

service

8.8

sfeer

8.5

"A refaire"

8,3
eten: 10 service: 7 sfeer: 8
Fantastique expérience culinaire avec une dégustation de vins hors du commun. Un simple bémol sur "l'expérience client", en fin de soirée lorsque nous avons payé et que nous nous sommes dirigés vers la sortie, personne n'est venu donner nos vestes afin de conclure cette bonne soirée. L'expérience client continue bien au delà du paiement de la facture.
-

"Het Land aan de overkant"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
lekker eten, presentatie was uitstekend en het personeel straalt klasse uit.
-

"Zeer lekker"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Mooi kader, vriendelijk en ongedwongen bediening. Menu vnl. Met vis gerechten die tot in de perfectie zijn uitgewerkt. Een absolute aanrader.
-

"Aanvaardbaar."

8,0
eten: 6 service: 10 sfeer: 8
Vriendelijke ontvangst en bediening. Voor-en en hoofdgerechten hadden een weerkerende zure toets die ons niet meteen aansprak. Desserts waren eenvoudig maar lekker.
-

"Topniveau!"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Naast de verrassende smaakcombinaties en de variatie aan gerechten en bereidingen, vielen we vooral voor de gedurfde bierbegeleiding. Meer van dat!
-

"Kwaliteit op alle vlakken"

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
Zeer aangename ontvangst. Het aperitief met hapjes mochten we nog op het terras nuttigen. Heel gezellig. De bediening is top en attent. Toen het frisser en donkerder werd, konden we binnen gaan, waar onze tafel klaarstond. Lekker eten, met aangepaste wijnen. Ons etentje was helemaal geslaagd mede vanwege het attent personeel, het lekkere eten en de aangename sfeer! We komen hier al 15 jaar en ze zien ons zeker nog terug.
-