Restaurant De Kristalijn* in Genk

Over Restaurant De Kristalijn*

Restaurant De Kristalijn*
Wiemesmeerstraat 105 , 3600 Genk

Restaurant De Kristalijn ligt in Genk met een Frans Belgische keuken. Het is een ware belevenis om bij “De Kristalijn” te lunchen of dineren. 

Het harmonieuze restaurant heeft rondom grote ramen die u in alle seizoenen vanaf elke tafel een verbluffend uitzicht bieden. Bij mooi weer kunnen de ramen per tafel opengezet worden waardoor u zich midden in de natuur waant. 

Alle tafels hebben ook zicht op de open keuken waar de chef en zijn equipe elke dag weer met kersverse producten voor het allerbeste gaan.

Reserveren voor de restaurantweek kan alleen via www.restaurantweek.be 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Kristalijn*


9,2

(472 Recensies)


eten

9.3

service

9.3

sfeer

8.9

"TOPPER"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
VIA DINNING WITH THE STARS GAAN LUNCHEN. GEWOONWEG TOP. TOPCHEF MET TOPTEAM. SUPER WIJNEN EN SUPERLEKKER GEGETEN. DESSERT WAS TOP. ZEKER EEN AANRADER
-

"Eten bij Restaurant De Kristalijn"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Eten in restaurant De Kristalijn is uniek. Je verblijft in een prachtige en rustige omgeving. Wat heb je nog meer nodig na een drukke werkdag. De ontvangst en de bediening is van hoge kwaliteit. Je hoort er evenvoudig weg bij. De samenstelling van het menu viel enorm in de smaak. Per saldo: subliem. Wij mogen fier zijn, dat wij in Limburg over deze kwaliteit van restaurants beschikken.
-

"Toppie !!!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Was voor ons de eerste keer in dit restaurant maar zeker niet de laatste ,ieder gerechtje van amuse tot het laatste was een streling voor de tong ,een dikke chapeau voor de keuken als ook voor de bediening!!!!
-

"lunch in de Kristallijn op 06/06/18"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Het was een heel aangename ontdekking! Het eten was super lekker, alleen het eerste voorgerechtje was iets minder (met de sardientjes). De service was perfekt , heel professionnel en vriendelijk. Het is ook een prachtige locatie! Wij zullen het verder aanraden aan familie en vrienden.
-

""

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Fantastisch lekker en top bediening. Zeker de moeite waard!
-

"Top restaurant"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het eten was super lekker en een heel goede bediening en heel vriendelijk. Ligt op een heel mooie locatie. Niets op aan te merken.
-