Reviews van Restaurant De Kristalijn*


9,2

(517 Recensies)


eten

9.4

service

9.3

sfeer

8.9

"diner date"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Super ervaring, zeer lekker gegeten en prima bediening. Een echte aanrader
-

"Ons bezoek"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Lekker eten , goede en leuke bediening en mooi interieur met open keuken !
-

"Middag lunch"

8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
Proficiat aan al het personeel ! Je wordt eerst vriendelijk verwelkomt , vanaf dan krijg jedrank en amuse. Zeer lekker allemaal , ze worden allemaal voorgesteld . En ik verstond niet altijd iedereen . Je kan kiezen voor meer . Super Mooi uitzicht , op de keuken en buiten . Aantekenen bevelen
-

"Lekker en verzorgf"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Alles was zeer fijn, onverwachte ingrediënten, omgetoverd tot een lust voor het oog en hemels van smaak. Kortom een aanrader. Vriendelijke en attente bediening. Excellente keuze van wijnen.
-

"Kristalijn"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Tevreden over de hele lijn !
-

"De kristalijn"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Een sterrenrestaurant waardig. Zeer lekker gegeten, een zeer vriendelijke en fijne bediening in een aangename sfeer
-

"Lekker geluncht"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Super lekker 5 gangen menu met wijnarrangement. Mijn vrouw en ikzelf hebben genoten van ons 1ste bezoek aan dit klasse restaurant. Proficiat !!
-

""

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Echt een aanrader! De ontvangst was zoals het hoort, vriendelijk zonder te overdrijven. Onze jassen werden spontaan aangenomen en weg gehangen. Het aperitief van het huis was met gin en rozenlimonade, niet te zoet maar heel lekker. De aperitief hapjes waren ook lekker. Het via diningcity aangeboden vijfgangen Michelin menu was op en top in orde. Lekkere smaken, mooi gepresenteerd. Het meest verrassend was het dessert op basis van knolselder. Ook dit was zeer lekker. De bediening is zeer professioneel en vriendelijk. Elk van hen heeft de tafel regelmatig in het oog zodat er vlot wordt afgeruimd en bijgevuld. Ik had de aangepaste bieren en die pasten effectief zeer goed bij alle gerechten met een mooie opbouw. De open keuken is een pluspunt voor ons omdat we zelf ook graag koken. Altijd fijn om te zien hoe het er aan toe gaat. Het personeel in de keuken, met de chef op kop, was zeer stil zodat het geen storende elementen vormde. Zelfs de staafmixer hoor je bijna niet. Er was op geen enkel moment stress waar te nemen. Dit restaurant is wat ons betreft zeker zijn ster waard. Wij komen nog terug met of zonder.diningcity.
-

"lunch 25 jan"

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
Zoals steeds:FANTASTISCH!
-

"Uitstekend!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Lekker en fijn eten, uitstekende sfeer
-

"Geweldig"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Blij om in dit restaurant aan tafel gezeten te hebben; kijken uit naar het volgende bezoek.
-

""

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
goed genoten in aangename omgeving .kunnen het alleen maar aanbevelen.
-

"Zeer lekker en aangename ervaring"

9,3
eten: 9 service: 9 sfeer: 10
Goede deal, lekker eten en mooie presentatie. Niet alles was super lekker, maar dat had meer te maken met persoonlijke smaken. Top adres; wij blijven daar graag komen.
-

"Top"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Top
-

"Lunch Kristalijn"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Alles TOP!
-

"PROFICIAT"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was gewoon super heerlijk, zowel het eten, als het personeel, als de sfeer. Tot de volgende keer.
-

"De absolute top in Limburg"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
De laatste weken hebben we verschillende restaurants met een ster gedaan. Het moet gezegd dat de Kristalijn er toch bovenuit steekt. Mooi en sfeervol restaurant. Degelijk zaalpersoneel onder de leiding van iemand met 45 jaar ervaring. Prachtige wijnkaart met een mooi aanbod van ook Belgische wijnen. Complexloze keuken onder de leiding van een ervaren chef die zijn brigade strak in de hand heeft. Verassende en innoverende keuken met respect voor het regionaal aanbod en traditie. Gaultier en Milan en Michelin mogen wat guller zijn met hun beoordeling.
-

"leuke bevinding !"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Telkens weer een zeer aangename sfeer, lekkere gerechten en uitstekende service. Voor herhaling vatbaar.
-

"de Kristalijn"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Mooie locatie, gezellige inrichting, behaaglijk warm, professioneel personeel en hele goede koks. Heerlijk gegeten en gedronken; we hebben genoten van het hele pakket gisteravond. Compliment!
-

"Etentje Kristalijn"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gewoon super, heerlijke gerechten, combinatie van allerlei smaken was top! Locatie ongelooflijk mooi, bediening zeer vriendelijk en professioneel....kortom voor herhaling vatbaar. Mij zien ze zeker terug.
-

"Fantastisch"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Wij hadden een zeer gezellige en aangename avond in een mooie locatie. Superlekkere gerechten. Het was een topavond
-

""

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
TOP zoals altijd!
-

"Gezellig maar niet wauw."

8,7
eten: 6 service: 10 sfeer: 10
Heel gezellig tafelen met prima service in een mooie setting, doe je uitstekend in de kristalijn. Perfect van aankomst tot afscheid. Aan amuses bouche geen gebrek, er passeerden er wel 4 de revue bij onze 4-gangen lunch. Ons eerste bezoek aan een sterrenrestaurant stelde ons helaas een beetje teleur als het om de smaaksensatie gaat... muv van de zalm als voorgerecht (aanrader!) en de sublieme pompelmoes-limoenschuim-gin-tonic werden onze smaakpapillen niet echt verrast, en dat zou je voor deze prijs toch wel verwachten. 10 op 10 voor sfeer, gezelligheid, presentatie en service maar niet helemaal de wauw waarop we hadden gehoopt?
-

"Schitterend"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heel lekker, vriendelijke bediening
-

""

8,0
eten: 10 service: 7 sfeer: 7
Op het menu stonden 4 gangen (waaronder de laatste Citrus(citrus,meringue en koffie) met optie een vijfde gang. Nadien bleek dat op ons rekening nog eens extra 19€ werd aangerekend voor de koffie. Hier kan ik niet mee akkoord gaan. Ik heb dan ook een klacht ingediend. Op de uitnodiging stond een menu vanaf 52€. We zijn buitengekomen met een rekening van 263.5€. Welk voordeel hebt u dan voor ons gedaan? Over de keuken, de wijnen en het personeel kunnen we niet klagen. Dit was zeer goed. Alleen het voorstellen van jullie kant mag wel duidelijker en zij mogen geen 2 maal de koffie rekenen, zeker niet aan die prijs.
-

"PROFICIAT"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Steeds een feest over de hele lijn.
-

"Subliem"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben zeer lekker gegeten in een mooie omkadering. TOP. Een echte aanrader
-

"Zomaar"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was echt af van begin tot het einde. Het begint al bij het binnen komen je wordt er verwelkomt door de maître die ons dan naar de tafel begeleidde . Nee alles was in de puntje gedaan echt een aanrader . Van appertief tot deccert alles even goed verzorgt en uit de doeken gedaan hoe de gerechten samen gesteld waren . Echt top
-

"Zalige ervaring "

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
Geweldige ervaring! 6 amusen gekregen en daaropvolgend een 5 gangen menu. Alles was op en top kortom je kwam niets te kort en ging zeker niet met honger naar buiten !
-

"restaurant kristalijn "

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
C'etait une soiree tres agreable, avec un diner delicieux. La cuisine etait fine, raffinee, en bref, elle etait excellente.
-

"Top ervaring"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Van begin tot het einde is alles tot in de puntjes verzorgd. Elk klein detail zit goed! Ook werd er zeer goed rekening gehouden met allergieën voor bepaalde ingrediënten.
-

"Zoals altijd, uitstekend. "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het is niet de eerste keer dat ik hier kom genieten van de gastromonische keuken en de superieure bediening van het voltallige team. De souplesse en spontaniteit van iedereen is prachtig om te zien. Zeer professioneel met een losse twist. Helemaal niet stijf en stug. Het is een plezier om hier te komen. De passie voor het eten en de wijn is dan ook te proeven. Het menu was overheerlijk. Door het gebruik vanuiterst verse producten en geweldige combinaties, perfecte cuissons en hemelse jus, is het een harmonieus samenspel van smaken engeuren. Bedankt aan het voltallige team van Kristalijn om deze ervaring wederom onvergetelijk te maken.
-

"Top restaurant!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
De Kristalijn is volledig zijn ster waard! De ontvangst, de heerlijke lunch aangevuld met topwijnen, de vriendelijke bediening en de mooie locatie maken alles af!! Een geweldige aanrader voor iedereen!!! Top!!!
-

"Lunch - Menu 4 couverts "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Pour une première expérience, nous avons pu apprécier d’entrée une équipe en salle professionnelle, bien organisée et attentive dans une atmosphère agréable. Une cuisine ouverte, proposant des mets raffinés aux saveurs subtiles. Réussite en tout point. Nous y reviendrons !
-

"De Kristalijn : TOPPER"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gezellig met open raam tafelen. Super lekkere 5 gangenlunch met een betaalbare wijn. Alles aan tafel gebracht door vriendelijk personeel. Dus TOP
-

"4 gangen menu middag"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Eerste keer voor ons in de Kristalijn. Het was een zeer aangename ervaring. Zowel het team in de zaal, als het team in de (open) keuken waren zeer professioneel en vriendelijk. Hier gaan we zeker nog een terugkomen en ik raad het restaurant zeker aan bij anderen.
-

"Diner Kristalojn"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zeer aangename sfeer, bediening uitstekend, het eten was zeer lekker! Zeker een aanrader!
-

"Kristalijn -lekker ontdekken"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zeer lekker eten, een mooi pallet aan nieuwe smaken. De traditionele keuken opgetrokken naar een nieuw niveau met verrassende ontdekkingen. Lekker met de aangepaste wijnen en vergezeld met een duidelijke uitleg van de sommelier! Een aanrader!
-

"Subliem!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Enorm lekker, origineel en verzorgd. Vriendelijke bediening
-

"Top"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Top, zoals altijd.
-

"Schitterend"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wij hebben heerlijk geluncht, voor herhaling vatbaar. Een aanrader!
-

"ongelooflijk, TOP;;;;"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Van het begin tot het einde was als zeer goed verzorgd
-

"Het was de moeite niet"

3,3
eten: 2 service: 6 sfeer: 2
Voor mij was het eten uit een gewoon doorsnee restaurant, niets speciaals aan, wat je hier wel zou verwachten
-

"Genieten van aankomst tot vertrek"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Bij aankomst word je hartelijk onthaald in een mooie, sfeervolle omgeving en naar je mooi gedekte tafel begeleid. Vanaf dan begint het culinaire genieten ten top! Stuk voor stuk pareltjes worden opgediend, een ware streling voor het oog en voor de tong. Bijzonder is dat het menu probleemloos aangepast werd voor een van onze tafelgenoten met een zeer uitgebreide voedingsallergie. Zeer vlotte en correcte bediening ook. Hier komen we zeker weer terug!
-

"De Kristallijn= subliem om te vertouven als klant"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Lunchen in het mooi, rustig gelegen superrestaurant is een BELEVING !!!! Ik kan niks afkeuren ; de keuken is TOP + de BEDIENING is zoals altijd super aangenaam + de WIJN is om te genieten.. Bedankt dat we weer meekonden genieten van dat alles !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-

"TOPPER"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
VIA DINNING WITH THE STARS GAAN LUNCHEN. GEWOONWEG TOP. TOPCHEF MET TOPTEAM. SUPER WIJNEN EN SUPERLEKKER GEGETEN. DESSERT WAS TOP. ZEKER EEN AANRADER
-

"Eten bij Restaurant De Kristalijn"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Eten in restaurant De Kristalijn is uniek. Je verblijft in een prachtige en rustige omgeving. Wat heb je nog meer nodig na een drukke werkdag. De ontvangst en de bediening is van hoge kwaliteit. Je hoort er evenvoudig weg bij. De samenstelling van het menu viel enorm in de smaak. Per saldo: subliem. Wij mogen fier zijn, dat wij in Limburg over deze kwaliteit van restaurants beschikken.
-

"Toppie !!!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Was voor ons de eerste keer in dit restaurant maar zeker niet de laatste ,ieder gerechtje van amuse tot het laatste was een streling voor de tong ,een dikke chapeau voor de keuken als ook voor de bediening!!!!
-

"lunch in de Kristallijn op 06/06/18"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Het was een heel aangename ontdekking! Het eten was super lekker, alleen het eerste voorgerechtje was iets minder (met de sardientjes). De service was perfekt , heel professionnel en vriendelijk. Het is ook een prachtige locatie! Wij zullen het verder aanraden aan familie en vrienden.
-

""

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Fantastisch lekker en top bediening. Zeker de moeite waard!
-

"Top restaurant"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het eten was super lekker en een heel goede bediening en heel vriendelijk. Ligt op een heel mooie locatie. Niets op aan te merken.
-

"Top"

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
Zoals altijd een uiterst verfijnd en heerlijk menu.
-

""

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Wij hebben voortreffelijk gegeten in een gezellige sfeer en op een mooie locatie. De bediening was zeer goed. We hebben alleen maar lof over de Kristallijn!
-

"De perfectie gegoten in een culinaire avond."

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We begonnen met een prachtige setting op een mooie zomerdag door de open ramen waardoor je een buitengevoel kreeg. De service en het eten waren top, werkelijk aan elk detail werd gedacht. De gerechten waren ook origineel door invloeden vanuit andere keukens, zo bv. het hoofdgerecht waar rijstnoedels bij werden geserveerd. Dit heeft ons zeker verrassend gesmaakt. Ook de aanpassingen wegens allergieën werden met een glimlach verzorgd en zonder dat je het gevoel kreeg iets te missen. Een oprechte pluim voor het volledige team.
-

"Zeer lekker, maar waarschijnlijk nooit meer"

8,0
eten: 10 service: 8 sfeer: 6
Het bezoek was zeker de moeite waard. De bediening was dik in orde! Het eten was superlekker. Persoonlijk vonden we de locatie niet super. Zeker niet slecht hoor, maar gewoon niet ons ding (heel veel lichtinval (wel goede klimatisatie!) en vreemd uitzicht). Dit gecombineerd met de wel héél hoge prijzen voor drank maakt dat we volgende keer toch voor wat anders zullen kiezen.
-

"Fantastisch en lekker"

7,7
eten: 6 service: 9 sfeer: 8
De fingerfood, het eerste gerecht en het dessert waren super. Twee andere gerechten waren traditioneel, maar goed. Het vleesgerecht vonden we beiden veel minder. Ik heb dat niet opgegeten omdat het een vreemde smaak had, vooral de miso en aubergine. Mijn vrouw vond dat ook maar heeft het wel opgegeten en is meteen daarna al onwel geworden. We hebben het restaurant vroegtijdig verlaten, en ze is de hele nacht echt ziek geweest. Of dat met het eten te maken had is niet duidelijk. De wijnen matchten zeer, zeer goed met de gerechten en waren subliem.
-

"Verrassend heerlijk!"

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Onze hoge verwachtingen werden (bijna) volkomen ingelost. Warme ontvangst, mooi interieur, interessant menu-aanbod. Het aperitief werd rijkelijk aangevuld met heerlijke hapjes: mooie dressing, originele recepten. Idem voor de rest van het menu. We kozen voor het wijnarrangement. Zeker de moeite waard: de wijnen zijn met zorg uitgekozen. De Duitse witte wijn was zeker te vlak; de rode daarentegen verrassend lekker. Wat tegenviel was het rumoer in de zaal. Veel volk bij elkaar, en grote gezelschappen maken nu eenmaal meer lawaai. De Kristallijn is een sterrenzaak die zijn naam waard is.
-

"Topper !!!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Superlekker, superlocatie, superkok en tevens supervriendelijk personeel. Gewoonweg TOP. Gezellig genieten
-

"1 woord, top"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk diner met verrassende wijnen, zeer professionele bediening. Geweldig om de open keuken te bewonderen We gaan zeker terug!
-

"Kristalijn Genk"

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
Wij hebben genoten van onze culinaire middag in een zeer rustige en aangename sfeer. Het eten was excellent! De bediening was prima! Kortom een zeer sterke aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!
-

"Correct, mooi en vriendelijk."

8,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 7
Het restaurant is modern en knap ingericht. Het menu was lekker, erg verzorgd en mooi gepresenteerd. Het mocht iets gedurfder. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Eén van de lekkerste amuses ooit gegeten. Nadeel van open keuken: etensgeuren die in je kleren bleven hangen.
-

"Top"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Top eten met topwijnen
-

"Gewoon af, aanrader tot en met."

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Alles op en top. Zowel de ontvangst, de bediening, het eten, de drank, de vriendelijkheid......Af!
-

"TOP avond"

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
Zoals we gewend zijn van de Kristalijn, op en top verzorgd met zéér lekker gerechtjes en wijnen. Wij blijven terug komen !
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Uitstekende 5-gangen lunch genoten met verrassend lekkere aangepaste wijnen. Niet de 1e en zeker niet de laatste keer dat wij hier komen genieten.
-

"Uitstekend."

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zeer vriendelijk onthaal. Aangename ,rustgevende sfeer met goed gekozen achtergrond muziek. Uitstekende, evenwichtige keuze van het lunchmenu waarbij rekening is gehouden met onze wensen. Zeker een maximale beoordeling waard.
-

""

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
TOP zoals altijd!
-

"fantastisch"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zoals altijd, top van begin tot einde.Dit is een restaurant waarbij de kwaliteit even hoog ligt tijdens een restaurantweek als alle andere dagen van het jaar, top!
-

"Buitengewoon heerlijk"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was heerlijk, aangename bediening, mooi kader. We gaan zeker terug
-

"Lekker gegeten bij De Kristalijn"

8,0
eten: 7 service: 9 sfeer: 8
Het lunchmenu was lekker. Dessert was wel hetzelfde als een paar maanden geleden. Extra tussengerecht was wel prijzig: € 20,00 voor een klein stukje kabeljauw.
-

"Lunch"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
De ster volledig waard
-

"Top lunch "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
De kristalijn blijft een topper! Het verassingsmenu heeft mijn smaakpupillen nog eens doen genieten. Het lactose vrije menu was een knap staaltje kokskunsten.. Dus voor iedereen een aanrader,!
-

"Proficiat"

8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
We hebben ervan gesnoept. Proficiat aan de keuken.
-

"avondeten met restaurantweek"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Bijzonder lekker eten en bijzonder vriendelijk personeel. Een achte aanrader.
-

"MAGNIFIEK"

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
Mastercook Somers en zijn team hebben dit prachtig gedaan. De amuse-gueules waren zeer goed en ook het driegangenmenu was top en af. De bijbehorende wijnen waren goed en paste bij de gerechten. Fijn dat er veel aandacht besteed wordt aan Belgische producten. Kleine opmerking bij de bediening : het aperitief werd ons aangeboden zonder de uitleg. Eeen bezoek is zeker voor herhaling vatbaar. Een pluim voor heel het team.
-

"Een lekkere, aangename, sfeervolle avond."

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zoals de titel zegt. Af = Af
-

"HEERLIJKE BELEVING."

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Lekkere lunch,evenals bijkomend gerecht, en de aangepaste wijnen. Zeer vriendelijke bediening. Zeker voor herhaling vatbaar!
-

"Lunch Kristalijn"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Onze eerste maal bij de Kristalijn was super. Goede sfeer, perfecte bediening en lekker eten. 3-gangen menu via de Nationale Restaurantweek geboekt. Het eten was lekker, een streling voor het oog en meer dan genoeg. Open keuken is ook een pluspunt. Voor herhaling vatbaar.
-

"Klasse"

9,0
eten: 9 service: 10 sfeer: 8
De bediening was top! Enorme vakkennis (de sommelier!) alsook discretie en vriendelijkheid verzekerd. De hapjes waren super, het voorgerecht iets minder (niet het beste stuk zalm en redelijk monotoon en onsamenhangende smaak), maar hoofdgerecht, dessert, en de kaaskar + koffiekar waren om vingers bij af te likken. De sfeer zat goed, rustige atmosfeer en leuk kader.
-

"Pure verwennerij"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zowel gisterenavond ( 4 gangen ) als vorige week ( 6 gangen ) gaan eten. Van uitzonderlijke en verrassend lekkere combinaties kunnen genieten. Personeel is goed op elkaar afgestemd. Sommelier is zeer aangenaam en hartelijk en geeft goede duiding bij de gekozen wijnen. Creatief proces in samenspraak met de chef kok welke ons ook persoonlijk kwam begroeten. Desserfbuffet op wagen aan tafel was ook leuk gebracht door een jonge kok.
-

"Teleurstellend"

6,0
eten: 7 service: 4 sfeer: 7
Eten was lekker, maar ik werd door geen enkele van de gerechtjes omvergeblazen. Daarbij waren de opgediende hoeveelheden storend minuscuul bv. een st.-jacobschelp en een schijfje carpaccio van st.jacobschelp per persoon of zeven st- jacobschelpen voor vijf personen, idem voor het gerechtje met vis. Gaat men tenslotte niet naar een restaurant om te eten? De bediening was neutraal, eerder vrij hautain: alleen keuze uit 2 aperitieven, geen wijnkaart gekregen om zelf te kiezen. Bij de koffie waren er leuke versnaperingen maar waarom maar vier mini javenais voor vijf personen? Gelukkig zijn mijn ervaringen in andere restaurants met een ster beter.
-

""

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Het was een heerlijke avond vervuld met verfijnde culinaire gerechten. Heel het team was op elkaar afgestemd om het ons zo aangenaam mogelijk te maken, een genot was het. Met oprechte dank.
-

"Top !"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Super lekker eten. Topavond. Kunst op je bord met zeer lekkere en aangepaste wijnen. Chapeau voor het hele team.
-

"Super"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Lekker, verzorgd, gewoon top!
-

"Fantastische ervaring"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zeer aangename avond gehad. De verscheidene hapjes waren op zich al de moeite. Het daaropvolgende vijf gangen menu was gewoonweg top. Aangevuld met aangepaste wijnen een dikke tien op tien!
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We very much enjoyed the excelllent Cuisine and the perfect service in a relaxing environment! Very nice evening!
-

"TOP !!!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Alles is er gewoon top ,het hele plaatje klopt !!!
-

"Af."

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Er is op geen enkel vlak een opmerking nodig. Proficiat aan iedereen.
-

"Top!!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Ik blijf in herhalingen vallen, maar dit is ons lievelingsrestaurant. Steeds top!
-

"Voortreffelijk"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Alles dik in orde. Superlekker!
-

"Superlekker gegeten bij De Kristalijn"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Alle hapjes en gerechten waren superlekker en dikwijls met speciale ingrediënten. De bediening is professioneel maar vriendelijk. Mooie setting, restaurant was druk maar gelukkig niet overvol.
-

"Ok"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Gewoon ok zonder meer.
-

"Top"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Weer een super avond met lekker eten!
-

"Een leuke ervaring!!"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Genieten van een mooie verzorgde en verrassende lunch! De gerechten waren allemaal subliem van smaak en zeer goed verzorgd! Mooi gepresenteerd en soms zelfs heel verrassend wat samenstelling van smaken betreft! In één woord "Subliem"
-

""

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Top restaurant, zeer verzorgd, heel lekker, prima bediening, wij gaan nog terug
-

"De Kristallijn= subliem om te vertouven als klant"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We gaan al jaren in de Week van de Smaak naar deze zakk en onlangs was de chef gast in NJam op TV en daar bevestigde hij zij kwaliteiten. Doe zo voort !!!!
-

"lunch in de kristallijn, DOEN!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Voor ons zeer goede keuken. bediening met de juiste afstand ( afstand bepaald door de de klant) ; goede sfeer, ook serene sfeer in de (zeer) open keuken. de geserveerde gangen komen uit het maandmenu van het restaurant !!! Pluim voor het team.
-

"Lekker en verzorgd zoals altijd"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Lekker, verzorgd, bediening top
-

"Gewoon af, aanrader tot en met."

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was niet ons eerste bezoek en het zal ook niet het laatste zijn. Dit was weer genieten op alle vlak van het begin tot het einde. Proficiat aan het hele team voor het verrukkelijke eten, uitstekende drank en uiterst aangename bediening.
-

"super lekker !!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
/
-