Restaurant De Kristalijn* in Genk

Over Restaurant De Kristalijn*

Restaurant De Kristalijn*
Wiemesmeerstraat 105 , 3600 Genk

Restaurant De Kristalijn* ligt in Genk met een Frans-Belgische keuken. 

Het is een ware belevenis om bij “De Kristalijn” te lunchen of dineren. Ons harmonieuze restaurant heeft rondom grote ramen die u in alle seizoenen vanaf elke tafel een verbluffend uitzicht bieden. Bij mooi weer kunnen de ramen per tafel opengezet worden waardoor u zich midden in de natuur waant. Alle tafels hebben ook zicht op de open keuken waar de chef en zijn equipe elke dag weer met kersverse productenvoor het allerbeste gaan.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Kristalijn*


9,2

(496 Recensies)


eten

9.3

service

9.3

sfeer

8.9

""

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
TOP zoals altijd!
-

"Gezellig maar niet wauw."

8,7
eten: 6 service: 10 sfeer: 10
Heel gezellig tafelen met prima service in een mooie setting, doe je uitstekend in de kristalijn. Perfect van aankomst tot afscheid. Aan amuses bouche geen gebrek, er passeerden er wel 4 de revue bij onze 4-gangen lunch. Ons eerste bezoek aan een sterrenrestaurant stelde ons helaas een beetje teleur als het om de smaaksensatie gaat... muv van de zalm als voorgerecht (aanrader!) en de sublieme pompelmoes-limoenschuim-gin-tonic werden onze smaakpapillen niet echt verrast, en dat zou je voor deze prijs toch wel verwachten. 10 op 10 voor sfeer, gezelligheid, presentatie en service maar niet helemaal de wauw waarop we hadden gehoopt?
-

"Schitterend"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heel lekker, vriendelijke bediening
-

""

8,0
eten: 10 service: 7 sfeer: 7
Op het menu stonden 4 gangen (waaronder de laatste Citrus(citrus,meringue en koffie) met optie een vijfde gang. Nadien bleek dat op ons rekening nog eens extra 19€ werd aangerekend voor de koffie. Hier kan ik niet mee akkoord gaan. Ik heb dan ook een klacht ingediend. Op de uitnodiging stond een menu vanaf 52€. We zijn buitengekomen met een rekening van 263.5€. Welk voordeel hebt u dan voor ons gedaan? Over de keuken, de wijnen en het personeel kunnen we niet klagen. Dit was zeer goed. Alleen het voorstellen van jullie kant mag wel duidelijker en zij mogen geen 2 maal de koffie rekenen, zeker niet aan die prijs.
-

"PROFICIAT"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Steeds een feest over de hele lijn.
-

"Subliem"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben zeer lekker gegeten in een mooie omkadering. TOP. Een echte aanrader
-