Restaurant De Kristalijn* in Genk

Over Restaurant De Kristalijn*

Restaurant De Kristalijn*
Wiemesmeerstraat 105 , 3600 Genk

Restaurant De Kristalijn* ligt in Genk met een Frans Belgische keuken. 

Het is een ware belevenis om bij “De Kristalijn” te lunchen of dineren. Ons harmonieuze restaurant heeft rondom grote ramen die u in alle seizoenen vanaf elke tafel een verbluffend uitzicht bieden. Bij mooi weer kunnen de ramen per tafel opengezet worden waardoor u zich midden in de natuur waant. Alle tafels hebben ook zicht op de open keuken waar de chef en zijn equipe elke dag weer met kersverse productenvoor het allerbeste gaan.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Kristalijn*


9,2

(484 Recensies)


eten

9.3

service

9.3

sfeer

8.9

"Lunch - Menu 4 couverts "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Pour une première expérience, nous avons pu apprécier d’entrée une équipe en salle professionnelle, bien organisée et attentive dans une atmosphère agréable. Une cuisine ouverte, proposant des mets raffinés aux saveurs subtiles. Réussite en tout point. Nous y reviendrons !
-

"De Kristalijn : TOPPER"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gezellig met open raam tafelen. Super lekkere 5 gangenlunch met een betaalbare wijn. Alles aan tafel gebracht door vriendelijk personeel. Dus TOP
-

"4 gangen menu middag"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Eerste keer voor ons in de Kristalijn. Het was een zeer aangename ervaring. Zowel het team in de zaal, als het team in de (open) keuken waren zeer professioneel en vriendelijk. Hier gaan we zeker nog een terugkomen en ik raad het restaurant zeker aan bij anderen.
-

"Diner Kristalojn"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zeer aangename sfeer, bediening uitstekend, het eten was zeer lekker! Zeker een aanrader!
-

"Kristalijn -lekker ontdekken"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zeer lekker eten, een mooi pallet aan nieuwe smaken. De traditionele keuken opgetrokken naar een nieuw niveau met verrassende ontdekkingen. Lekker met de aangepaste wijnen en vergezeld met een duidelijke uitleg van de sommelier! Een aanrader!
-

"Subliem!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Enorm lekker, origineel en verzorgd. Vriendelijke bediening
-