Restaurant De Kristalijn* in Genk

Over Restaurant De Kristalijn*

Restaurant De Kristalijn*
Wiemesmeerstraat 105 , 3600 Genk

Restaurant De Kristalijn ligt in Genk met een Frans Belgische keuken. Het is een ware belevenis om bij “De Kristalijn” te lunchen of dineren. 

Het harmonieuze restaurant heeft rondom grote ramen die u in alle seizoenen vanaf elke tafel een verbluffend uitzicht bieden. Bij mooi weer kunnen de ramen per tafel opengezet worden waardoor u zich midden in de natuur waant. 

Alle tafels hebben ook zicht op de open keuken waar de chef en zijn equipe elke dag weer met kersverse producten voor het allerbeste gaan.

Reserveren voor de restaurantweek kan alleen via www.restaurantweek.be 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Kristalijn*


9,2

(462 Recensies)


eten

9.3

service

9.3

sfeer

8.9

"Fantastisch en lekker"

7,7
eten: 6 service: 9 sfeer: 8
De fingerfood, het eerste gerecht en het dessert waren super. Twee andere gerechten waren traditioneel, maar goed. Het vleesgerecht vonden we beiden veel minder. Ik heb dat niet opgegeten omdat het een vreemde smaak had, vooral de miso en aubergine. Mijn vrouw vond dat ook maar heeft het wel opgegeten en is meteen daarna al onwel geworden. We hebben het restaurant vroegtijdig verlaten, en ze is de hele nacht echt ziek geweest. Of dat met het eten te maken had is niet duidelijk. De wijnen matchten zeer, zeer goed met de gerechten en waren subliem.
-

"Verrassend heerlijk!"

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Onze hoge verwachtingen werden (bijna) volkomen ingelost. Warme ontvangst, mooi interieur, interessant menu-aanbod. Het aperitief werd rijkelijk aangevuld met heerlijke hapjes: mooie dressing, originele recepten. Idem voor de rest van het menu. We kozen voor het wijnarrangement. Zeker de moeite waard: de wijnen zijn met zorg uitgekozen. De Duitse witte wijn was zeker te vlak; de rode daarentegen verrassend lekker. Wat tegenviel was het rumoer in de zaal. Veel volk bij elkaar, en grote gezelschappen maken nu eenmaal meer lawaai. De Kristallijn is een sterrenzaak die zijn naam waard is.
-

"Topper !!!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Superlekker, superlocatie, superkok en tevens supervriendelijk personeel. Gewoonweg TOP. Gezellig genieten
-

"1 woord, top"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk diner met verrassende wijnen, zeer professionele bediening. Geweldig om de open keuken te bewonderen We gaan zeker terug!
-

"Kristalijn Genk"

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
Wij hebben genoten van onze culinaire middag in een zeer rustige en aangename sfeer. Het eten was excellent! De bediening was prima! Kortom een zeer sterke aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!
-

"Correct, mooi en vriendelijk."

8,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 7
Het restaurant is modern en knap ingericht. Het menu was lekker, erg verzorgd en mooi gepresenteerd. Het mocht iets gedurfder. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Eén van de lekkerste amuses ooit gegeten. Nadeel van open keuken: etensgeuren die in je kleren bleven hangen.
-