Restaurant Sel Gris* in Duinbergen

Over Restaurant Sel Gris*

Restaurant Sel Gris*
Zeedijk 314 , 8301 Duinbergen

Restaurant Sel Gris* bevindt zich achteraan de Zeedijk van Duinbergen, niet ver van het laatste plukje duinen.

Vanuit het restaurant kijkt men uit over het strand en de zee. De hedendaagse strakke inrichting is sober en toch luxueus, en uitgevoerd in verschillende tinten grijs. Bij Sel Gris start alles bij liefde en passie, waarbij gekozen wordt voor een eerlijke keuken. Een eigentijdse variant van grootmoeders keuken, met veel smaak en toch een licht gevoel. Je ziet wat je eet en kunt genieten met alle zintuigen.

Eenvoud siert de gerechten bij Sel Gris.

Tijdens de Restaurant Week hebben tafels van meer dan 6 personen de mogelijkheid om te dineren aan de Chef's Table. Geef dit aan bij het reserveren, dan hoort u van het restaurant of dit mogelijk is. 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Sel Gris*


9,1

(1318 Recensies)


eten

9.3

service

9.0

sfeer

8.9

""

7,0
eten: 10 service: 4 sfeer: 7
Cuisine inventive,recherchée mais le service n'est pas à la hauteur:quelques serveurs pros et des étudiants??accueil froid...dommage pour un tel niveau de restaurant.
-

"Sel Gris"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Heel lekker gegeten en al zijn het kleine porties op het einde van de rit ga je met een volle maag van tafel. Alle gerechten zijn speciaal, lekker en een streling voor het oog. Spijtig dat de bediening, al was die perfect en heel vriendelijk, soms niet kon volgen , waarschijnlijk door "een coup de feux" want het restaurant was vol. Zeker een aanrader !
-

"Tip top"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Fijn gegeten, verrassende (lekkere) gerechtjes. Heerlijke hapjes vooraf én na. Vriendelijke en efficiënte bediening. Alles tip top.
-

"Lunch Sel Gris"

5,0
eten: 6 service: 5 sfeer: 4
We werden bediend door een jong meisje met een zwart kleedje dat blijkbaar niet recent gewassen was en telkens ze onze tafel passeerde walmde er een oude zweetgeur voorbij. Erg onaangenaam. De gerechten van de lunch smaakten ons niet echt. Waarschijnlijk was dit ook een reden. Personeel zou moeten gecontroleerd worden op netheid en hygiëne. Akoestiek was ook niet in orde, zeer luidruchtig.
-

"Sel gris"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Superlekker gegeten, goeie bediening leuk kader
-

"Super"

9,0
eten: 10 service: 7 sfeer: 10
Super lekker en verrassend
-