Restaurant Sel Gris* in Duinbergen

Over Restaurant Sel Gris*

Restaurant Sel Gris*
Zeedijk 314 , 8301 Duinbergen

Restaurant Sel Gris* bevindt zich achter aan de Zeedijk van Duinbergen, niet ver van het laatste plukje duinen.

Vanuit het restaurant kijkt men uit over het strand en de zee. De hedendaagse strakke inrichting is sober en toch luxueus, en uitgevoerd in verschillende tinten grijs. Bij Sel Gris start alles bij liefde en passie, waarbij gekozen wordt voor een eerlijke keuken. Een eigentijdse variant van grootmoeders keuken, met veel smaak en toch een licht gevoel. Je ziet wat je eet en kunt genieten met alle zintuigen.

Eenvoud siert de gerechten bij Sel Gris.

Tijdens de Restaurant Week hebben tafels van meer dan 6 personen de mogelijkheid om te dineren aan de Chef's Table. Geef dit aan bij het reserveren, dan hoort u van het restaurant of dit mogelijk is. 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Sel Gris*


9,0

(1190 Recensies)


eten

9.3

service

9.0

sfeer

8.8

"Ik had denkelijk pech"

7,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 6
Zeer druk over en weer geloop van 3 dames en 3 heren Lekker eten en wijn Pech,mijn vis was te ver Hygiene:bij het verlaten van je tafel is er iemand die je sevet herschikt,van tafel tot tafel....worden de handen dan intussen gewassen?? Hapjes en dessert liggen in een schaal met chicorei enz.....sommige mensen zitten daar van te eten....niet netjes denk ik Prijs /kwaliteit O/K
-

"Lunchmenu op zaterdagmiddag"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
We gingen op zaterdagmiddag een lunchmenu eten tgv mijn verjaardag (heb ik niet gezegd bij boeking). De verwelkoming verliep heel vlot en vriendelijk, we werden dan ook op deze manier naar onze tafel begeleidt. Een heel gezellig sober maar mooi interieur, tafel netjes ingedekt, kortom het servies was tip top in orde,. De aanprijzing van het keuzemenu en eventuele dranken verliep ook op een professionele manier door de mensen in de zaal. De sommelier voldeed ook zijn job met professionalisme en deskundige kennis, heel goeie keuze van wijn bij de verschillende gerechten! De amuses vergezeld met een glaasje huis champagne waren top, het lunchmenu was superlekker, de wijnen perfect op smaak en temperatuur bij elk gerecht.... één klein minpuntje, de pladijs was bij mijn man een klein beetje tè ver, is dit erg.., néén dit is niet erg, maar moet doorgegeven worden aan de chef en zeker als je een sterrenzaak hebt. Wat het personeel dan ook heeft gedaan , daardoor kwam de chef aan onze tafel zich verontschuldigen, wat wij héél gepast vonden en apprecieerden. De gerechtjes werden telkens met stijl op een vlotte en losse manier ingezet door het personeel, de mensen wisten waar ze mee bezig waren. We zijn erg tevreden terug huiswaarts gekeerd, een (lekkere) ervaring rijker, en hebben weer een sterrenzaak leren kennen. Bedankt...we keren nog terug. W&C
-

"diner op 5 juni"

8,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 7
Eten was superlekker , vriendelijk en efficiënt personeel. Alleen spijtig dat in zo'n klasse restaurant een hond in de zaal wordt toegelaten.
-

"Diner"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was super
-

"Top ervaring bij Sel Gris"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Super lekker gegeten. Top bediening. Kortom een fantastische avond gehad. We komen zeker terug
-

""

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
Het eten was overheerlijk. De bediening was goed. Het onthaal was wat minder,misschien dat het een stagaire was?
-