Restaurant Pegasus in Poperinge

Over Restaurant Pegasus

Pegasus
Guido Gezellestraat 7 , 8970 Poperinge

Restaurant Pegasus in Poperinge is in korte tijd op gastronomisch gebied te Poperinge en omgeving een begrip geworden, sfeervol, romantisch en dit in een buitengewoon kader. 

Bert Recour studeerde aan de kokschool Ter Duynen te Koksijde. Gevormd door meesters als Bruneau, Jean Berquin (Rust Roest), Geert Van Hecke (De Karmeliet) en Peter Goossens (Hof van Cleve) stippelde Bert een eigen koers uit.

Een vleugje exotisme, zuiderse accentjes en bovenal een compromisloze zorg voor versheid en kwaliteit bepalen het palet. Koken als hoogst genietbare kunst.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Pegasus


9,2

(195 Recensies)


eten

9.3

service

9.2

sfeer

9.0

"Heerlijk diner op een prachtige locatie!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
In een fantastisch kader een aperitief gedronken in de tuin die een warme sfeer uitademt. De grootsheid van restaurant en hotel bewonderd! In een "waw"-interieur gegeten. De verschillende gerechten waren super, top, vol van smaak, origineel. Bijhorende wijn, zowel wit als rood waren erg smaakvol. Zeker sterren-waardig en behoort tot onze top 3 van alle restaurants(en het zijn er al wat) die we bezocht hebben in kader van restaurantweken!
-

"Visit Pegasus"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Superb experience
-

"Excellent"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Rien à dire du debut à la Fin , restaurant à recommander
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
super lekker
-

"Super lekker !"

8,3
eten: 7 service: 10 sfeer: 8
Menu was heel lekker. Heel vriendelijke gastvrouw. Een aanrader.
-

"Lekker."

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gezellig en lekker etentje met vrienden. Vlotte en vriendelijke bediening. Kookkunsten zijn subliem. Is zeker voor herhaling vatbaar.
-