Restaurant Mange - Tout in Oostende

Over Restaurant Mange - Tout

Mange - Tout
Visserskaai 22 , 8400 Oostende

Restaurant Mange - Tout ligt in Oostende. De chef maakt boeiende combinaties waarin frisse en zure toetsen evenwicht brengen. Dat zorgt voor een lichte keuken vol smaak verrassingen. De bediening is supervriendelijk en met oog voor detail.

Kwaliteits-Noordzeevis en Polderproducten. Het menu wisselt volgens het ritme van de seizoenen. Verrassende nieuwe smaken en combinaties. Voor geoefende smaakpapillen en zij die houden van de zee met zijn ziltigheid. Even verrassend zijn onze aangepaste wijnen en wijnkaart, voor U uitgetest door onze ervaren wijnmeester. Hiervan kan U genieten in een rustgevend modern strak kader op de Visserskaai, een boogscheut van strand, duinen en vistrap.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Mange - Tout


8,4

(180 Recensies)


eten

8.8

service

8.5

sfeer

7.9

"restaurant Week-end "

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Nous avons passé un bon moment et nous avons bien manger
-

"Originele gerechten"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Weeral goed gegeten. Gerechtjes zeer verzorgd en lekker ! Goede vlotte bediening.
-

"Bon bon bon..."

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Deuxième visite au Mange Tout .Tout était parfait. Un agréable moment. Le chef nous a régalé Le service était lui aussi bien assuré par la patronne .
-

"Slecht"

1,7
eten: 1 service: 2 sfeer: 2
Sorry maar het restaurant was gesloten als wij er aankwamen na een teleloontje was duidelijk dat de kok ziek was en alle personen waren verwittigd maar wij dus duidelijk niet wat naar onze mening niet kan daarom hebben wij geen goedgevoel bij diningcity ik heb zelfs gisteren mrgen nog een herinnering gekregen van mijn reservasie sorry maar ik verwacht nu wel een reactie van jullie
-

"Een absolute aanrader"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gastromonisch eten, lekkere aangepaste wijnen, een mooi kader, vriendelijke en attente bediening.
-

"Een moment van puur genot!"

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Dining with the stars...prima ontvangst, een schitterend vismenu met zeer lekkere voorafgaande hapjes en uitstekende aangepaste wijnen! Alvast voor herhaling vatbaar en zoek niet verder in Oostende...dit is TOP!
-