Restaurant Présence in Schoten

Over Restaurant Présence

Présence
Brechtsebaan 277 , 2900 Schoten

Gastheer Christian Van Nederkassel verwelkomt u in restaurant Présence. Het restaurant biedt zijn gasten een 120-tal couverts en lounge bar in huiselijke sfeer. Ook geeft het de mogelijkheid om tijdens de zomermaanden  op ons zonneterras te eten wat plaats biedt voor een 60-tal klanten.

U kan terecht bij restaurant La Présence voor sociale, familiale en zakelijke gelegenheden tijdens de lunch en diner. De zaak kan ook worden afgehuurd voor bedrijfsfeesten, recepties, huwelijken, communies, tuinfeesten,...

De respectabele chef biedt een klassieke keuken met afwisselende suggesties met wereldse invloeden en seizoensgebonden producten. Topgerechten zoals lamsschouder die 18 uren gegaard is , 'Charolais' Ossenhaas op houtskool bereid , huisbereide ganzenlever, enz…

Troeven van restaurant Présence zijn ongetwijfeld de goeie ligging (pakweg 5 min van de snelweg), ruime parking, apart zaaltje tot 80 personen & onze loungebar.  


Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Présence


8,7

(418 Recensies)


eten

8.7

service

8.8

sfeer

8.4

"Goede sfeer en eten"

8,7
eten: 8 service: 9 sfeer: 9
Het menu was helemaal in orde. We zaten aan een mooie tafel in een mooi interieur.
-

"Pluimen verloren"

6,0
eten: 4 service: 8 sfeer: 6
Dit restaurant heeft veel van zijn pluimen verloren. Amuse was heel lekker, voorgerecht was geen topper en heel weinig, fazant was niet goed gebakken, dessert was OK . Een fles water kostte 10 euro, alcoholvrij aperitief 9 euro. Dit is vrij duur voor wat het was. Algemeen prijs/kwaliteit een tegenvaller.
-

"een superlekkere middag!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zeer aangename , persoonlijke ontvangst ,verfijnde en zeer mooi gepresenteerde gerechten , aangename service , super vriendelijke mensen! Top!
-

"Uitstekend"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zeer tevreden , top bediening, lekker eten , een aanrader !
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
. De smaken waren verfijnd, en de cuisson van het vlees(fazantenborst) was perfect: krokant gebakken en rosé van binnen. Vriendelijke en correcte bediening, aangenaam kader. Een aanrader!
-

"Super Restaurant "

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Personeel super vriendelijk - eten super lekker
-