Restaurant De Jonkman** in Sint-Kruis

Over Restaurant De Jonkman**

Restaurant De Jonkman**
Maalsesteenweg 438 , 8310 Sint-Kruis

Restaurant De Jonkman** is gevestigd in Sint-Kruis.

Filip Claeys en zijn vrouw Sandra beslisten samen om een eethuis over te nemen: De Jonkman**, een vertrouwd adres in Brugge en omgeving. Niet alleen de omgeving is er prachtig, ook de eigen tuin is een juweeltje. Deze groene oase brengt elke gastronoom meteen in de juiste stemming, zodra hij de private parking oprijdt. 

In de eigentijdse keuken primeert het product en de natuurlijke smaak. Dat versheid hierbij een must is, spreekt voor zich en dus wordt er enkel met seizoensproducten gewerkt uit eigen streek. De chef houdt van eenvoud, van kwaliteitsproducten gebracht zoals ze zijn: gewoon lekker.

In de zomer zijn de tuin en de buitenterrassen een gedroomde plek om in alle rust te genieten van het aperitief en de maaltijd. 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Jonkman**


9,3

(18 Recensies)


eten

9.6

service

9.6

sfeer

8.8

"Meer dan een etentje... een 'ervaring'"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Vanaf de ontvangst tot na de koffie een geweldige ervaring! De bediening is super... heel voorkomend en vlot. Het eten was helemaal wat we ervan verwachten, de bijhorende dranken werden enthousiast van commentaar voorzien... We waren er om iets te vieren, en 't was van begin tot eind een feest!
-

"fine coocking"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
excellent cuisine, natural and healthy professional service we will come back
-

""

5,3
eten: 6 service: 6 sfeer: 4
Ontvangst was sober voor een sterrenrestaurant. Eerlijke gerechten,maar ook niet meer. Wijnen waren zeer verfrissend en sloten mooi aan bij de gerechten. Slot:Een leuke lunch,maar geen sterrenniveau waard
-

""

7,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 5
Overheerlijke lunch met zéér vriendelijk personeel. Een fanrastische middag met alles hoe moet zijn.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Amazing!
-

"etentje bij de jonkman "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
was een ervaring van begin tot het einde , wegens het mooie weer werd ons de mogelijkheid gegeven buiten in de tuin te eten .Alle gerechten waren echte smaakbommetjes van de amuses bij het aperitief tot de mignardises bij de koffie. De uitleg bij elk gerecht kwam vlot over en de passie van de sommelier liet alles nog eens zo lekker smaakte , Wat ik persoonlijk jammer vond was de tas waarin de koffie werd geserveerd na de maaltijd, alles was tot in de puntjes verzorgd en dat vond ik jammer er werd ook niet gevraagd welke koffie we wilden maar dat is ook heel persoonlijk en de koffie was heerlijk,
-