Reviews van Restaurant De Jonkman**


9,4

(28 Recensies)


eten

9.5

service

9.7

sfeer

9.0

"hoogstaand"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Professioneel gerund. De uitgelezen aangepaste wijnen en de verzorgde smakelijke gangen waren harmonieus samengesteld. Wij hebben genoten van speciaal bier bij de eerste gang.
-

"Belle expérience "

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
PARFAIT! Beaux dressages, belles cuissons, du goût +++, bel accord avec les vins (et bière) proposés, excellent pain maison... Seule petite faiblesse: le dessert.
-

""

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Sublieme keuken met een meesterlijke keuze aan aangepaste wijnen. Een sympathieke sommelier die ons werkelijk liet verbazen.
-

"Dining with the stars"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Eerste maal dat we daar gingen eten. Concept met dinning with the stars vond ik tof want anders hadden we waarschijnlijk nooit kennisgemaakt met de keuken van De Jonkman. Locatie subliem alleen spijtig daar er geen parking genoeg is conform de aantal tafels. Ontvangst zeer hartelijk. Filip kwam ons vriendelijk uitleggen hoe het menu in elkaar zat. Keuze uit 4 of 5 gangen. Gekozen voor de 5 gangen all in. Alles verliep vlekkeloos en uitleg bij elke gang was duidelijk. We hebben nadien gekozen om ook nog een extra gang met kaas bij te nemen en afgelosten met nog een extra fris dessert wijntje. Al bij al een leuke ervaring . Dit smaakt naar meer.
-

"Top"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Top food , fantastische sommelier!!
-

"heel simpel: geweldig, lekker, verrassend"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
je kan er veel woorden over vertellen, verzinnen, maar het is gewoon: lekker, geweldig, verrassende smaken, iedere keer opnieuw. je proeft de liefde en het respect voor het voedsel in ieder gerecht.
-

"Dining with the stars"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zalige avond genoten van ongelooflijk lekkere combinaties smaken, geuren en creaties op onze borden Uitstekende service in relaxe sfeer
-

"Leuke en lekkere ervaring"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Het eten was er zeer lekker en het personeel was zeer vriendelijk. Één van de kelners had wel gemorst met de wijn wat eigenlijk niet zou mogen voor een 2* restaurant.
-

"Lekker!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was superlekker eten. De combinaties van smaken waren vaak verrassend, maar volledig in balans. Lekkere gepaste wijnen.
-

"De Jonckman"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Notre lunch a été déplacé au 26 septembre.
-

"Meer dan een etentje... een 'ervaring'"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Vanaf de ontvangst tot na de koffie een geweldige ervaring! De bediening is super... heel voorkomend en vlot. Het eten was helemaal wat we ervan verwachten, de bijhorende dranken werden enthousiast van commentaar voorzien... We waren er om iets te vieren, en 't was van begin tot eind een feest!
-

"fine coocking"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
excellent cuisine, natural and healthy professional service we will come back
-

""

5,3
eten: 6 service: 6 sfeer: 4
Ontvangst was sober voor een sterrenrestaurant. Eerlijke gerechten,maar ook niet meer. Wijnen waren zeer verfrissend en sloten mooi aan bij de gerechten. Slot:Een leuke lunch,maar geen sterrenniveau waard
-

""

7,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 5
Overheerlijke lunch met zéér vriendelijk personeel. Een fanrastische middag met alles hoe moet zijn.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Amazing!
-

"etentje bij de jonkman "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
was een ervaring van begin tot het einde , wegens het mooie weer werd ons de mogelijkheid gegeven buiten in de tuin te eten .Alle gerechten waren echte smaakbommetjes van de amuses bij het aperitief tot de mignardises bij de koffie. De uitleg bij elk gerecht kwam vlot over en de passie van de sommelier liet alles nog eens zo lekker smaakte , Wat ik persoonlijk jammer vond was de tas waarin de koffie werd geserveerd na de maaltijd, alles was tot in de puntjes verzorgd en dat vond ik jammer er werd ook niet gevraagd welke koffie we wilden maar dat is ook heel persoonlijk en de koffie was heerlijk,
-

"fijn en voldoende"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
heel lekker, verzorgd, mooi opgediend, voldoende, leuk dat de chef eens aan tafel kwam restaurant is aan te prijzen
-

"kwaliteit"

9,0
eten: 10 service: 9 sfeer: 8
Geen enkele opmerking. Top restaurant zijn sturen waardig. Spijtig dat er bij het voorgestelde menu steeds extra's bijkomen zodat je uiteindelijk meer betaald dan de restaurantweek laat uitschijnen. De extra's zouden moeten aangekondigd worden<<<<<<;
-

"Restaurantweek De Jonkman"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Het was voor ons het allereerste bezoek aan De Jonkman. De aankomst en ontvangst hebben we als zeer vriendelijk en professioneel ervaren. We werden heel vriendelijk naar onze tafel geleid. We vonden het bijzonder aangenaam dat Filip Claeys ons zelf kwam begroeten aan tafel. Een zeer loyale en down-to earth-persoon. Een minpuntje voor een 2-sterren-zaak is dat hij aan tafel verschijnt in een niet gestreken outfit. De bediening was zeer vlot, aangenaam maar soms te overheersend. Wij hebben begrepen dat er ook wat stagiaires aan het werk waren en deze mensen moeten inderdaad de kans krijgen om het te leren maar goede feedback is hier zeker een meerwaarde. De voorgestelde Brugse Brut heeft ons uiteindelijk niet kunnen bekoren.We waren er niet zo weg van maar dat is persoonlijke voorkeur uiteraard. Eén van de vaste personeelsleden kon ons steeds een zeer vlotte uitleg geven maar keek steeds over onze hoofden heen. Net alsof hij een tekstje uit het hoofd had geleerd en dat nu steeds repetitief aframmelde. Soms was de uitleg door het zaalpersoneel aan een andere tafel zo luid dat het storend was. Sommige mensen hadden een niet passende outfit aan. Jasje te klein of te groot, vlekken op de broek, versleten en/of vuile schoenen. Via het aangeboden menu van de restaurantweek hebben we uiteraard maar een klein beeld gekregen van de mogelijkheden van de keuken. De koude en warme hapjes waren zeker correct en aangenaam met enkele uitschieters in positieve zin! Het taco- voorgerechtje was voor ons niet echt een meevaller. De smaak was voor ons iets te flets. Het vrij te kiezen tweede voorgerechtje met de zwemkrab was echt top! Mooie presentatie en smaakpallet. Het hoofdgerecht was zeker oké maar had geen wauw-effect. Het dessert daarentegen was voor ons een echte topper op alle vlak. Smaken, presentatie... De aangeboden versnaperingen bij de koffie/thee waren verrassend én lekker en bijzonder leuk gepresenteerd. We hebben het interieur als aangenaam ervaren met een verrassende maar aangename muziekkeuze. Het gebruikte servies, steeds wisselend en aangepast, is een aangename ondersteuning van de voorgestelde gerechten. Als minpuntje kunnen we aangeven dat we het jammer vonden dat het kleine tuintje waar je op uitkijkt niet 100 % verzorgd was.( Dit is een deeltje van het totaalconcept toch?) Misschien komen we heel kritisch over maar we willen enkel meegeven hoe wij het hebben ervaren zonder afbreuk te doen aan de zaak. We hebben het als zeer positief ervaren en wensen Filip en zijn team alle succes toe want zo'n zaak op dit niveau draaiende houden is niet zo eenvoudig.
-

"Toprestaurant"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Uitstekende keuken, perfecte bediening, gezellig zitten, een aanrader
-

"super genoten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
super genoten van de hoogstaande culinaire gerechten , en zeer aangename bediening , meer dan twee sterren waard !!!
-

"Een beleving"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We kozen in deze speciale week voor De Jonkman, al veel van gehoord maar blij om het deze keer zelf te beleven. Eerste indruk een losse sfeer met zeer vriendelijk personeel, we kozen het extra voorgerecht bij de menu. de hapjes waren zeer lekker vooral het kwarteleitje die explodeerde in de mond zalig 3 koude en nadien 3 warme. Twee voorgerechten een Taco met verassende smaken en krab met (h)eerlijke verse toetsen. Het hoofdgerecht was zeer fijn verassende apparte smaken bv het aardappeltje die je doet terugdenken aan de keuken van toen... het nagerechtje was ook een mooie afsluiter chocolade op allerlei manieren gebracht. Een top avond!
-

"Schot in de roos"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Heerlijke culinaire ervaring met verse producten. Sommelier en bediening zeer professioneel en vatbaar voor humor. Ook aangename kennismaking met de top-chef aan tafel.
-

"Topervaring"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gastvrijheid, gemoedelijk met de nodige etiquette ! Een vriendelijke toegankelijke chef heeft onze smaakpapillen verwend, de verwachtingen waren hoog en ja, de ervaring heeft deze nog overtroffen. Proficiat aan het team van de Jonkman, wij zijn fier deze topgastronomie in België te mogen vinden.
-

"Een waar genot !!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zodra we de parking van het restaurant opreden zagen we dat iemand ons stond op te wachten met een heel open houding en stralende glimlach. We konden onmiddellijk kiezen of we buiten of binnen wilden zitten en we voelden ons ontzettend welkom. De hapjes vooraf en het aperitief waren ontzettend lekker ! De eigenlijke gerechten zagen eruit als echte "plaatjes" en de smaak was subliem. De bediening was hartelijk, correct. We hebben ontzettend genoten van dit etentje ! Bedankt aan het team van "De Jonkman" !!
-

"Klasse restaurant"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Prachtige, zonnige dag Ideaal om te genieten op het terras van onze lunch Vlotte, vriendelijke bediening Lekker eten en ook onze ogen genoten van de verschillende gerechten Adres om aan te bevelen Wij komen zeker terug!
-

"A fine dining experience to try!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We were seated outside in a very calm, beautiful and cosy front yard. The staff were on point, very professional, very friendly, and they interact with you in such a friendly way that quickly makes you feel very comfortable. And about the food, delicious! You leave the restaurant with a good feeling of satisfaction and personal comfort Bravo!
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zoals altijd was het belevenis om in de mooie tuin een uitstekende maaltijd voorgeschoteld te krijgen. Ook tijdens een restaurantweek arrangement genoten! Top , altijd
-