Diningcity Deal: Geweldige 3-gangen Winnaars lunch € 50,00


.

Restaurant De Jonkman** is verkozen tot winnaar van de Nationale Restaurant Week 2018!

Op basis van reviews van gasten is restaurant De Jonkman** gekozen tot een van de winnaars tijdens de Restaurant Week Zomer 2018.

Wilt u het winnende menu (nogmaals) proeven? Boek dan nu uw tafeltje en eet de sterren van de hemel!

Voordelen
+ Fantastisch 3-gangenmenu
+ Restaurant Week winnaar
+ Geldig van woensdag tot en met zaterdag
+ Geldig voor lunch

 • Te reserveren t/m 26 augustus 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
 • Over Restaurant De Jonkman**

  Restaurant De Jonkman**
  Maalsesteenweg 438 , 8310 Sint-Kruis

  Filip Claeys en zijn vrouw Sandra beslisten samen om een eethuis over te nemen: De Jonkman, een vertrouwd adres in Brugge en omgeving. Niet alleen de omgeving is er prachtig, ook de eigen tuin is een juweeltje. Deze groene oase brengt elke gastronoom meteen in de juiste stemming, zodra hij de private parking oprijdt. 

  In de eigentijdse keuken primeert het product en de natuurlijke smaak. Dat versheid hierbij een must is, spreekt voor zich en dus wordt er enkel met seizoensproducten gewerkt uit eigen streek. De chef houdt van eenvoud, van kwaliteitsproducten gebracht zoals ze zijn: gewoon lekker.

  In de zomer zijn de tuin en de buitenterrassen een gedroomde plek om in alle rust te genieten van het aperitief en de maaltijd. 

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant De Jonkman**


  9,6

  (15 Recensies)


  eten

  9.7

  service

  9.8

  sfeer

  9.1

  ""

  7,7
  eten: 8 service: 10 sfeer: 5
  Overheerlijke lunch met zéér vriendelijk personeel. Een fanrastische middag met alles hoe moet zijn.
  -

  ""

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Amazing!
  -

  "etentje bij de jonkman "

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  was een ervaring van begin tot het einde , wegens het mooie weer werd ons de mogelijkheid gegeven buiten in de tuin te eten .Alle gerechten waren echte smaakbommetjes van de amuses bij het aperitief tot de mignardises bij de koffie. De uitleg bij elk gerecht kwam vlot over en de passie van de sommelier liet alles nog eens zo lekker smaakte , Wat ik persoonlijk jammer vond was de tas waarin de koffie werd geserveerd na de maaltijd, alles was tot in de puntjes verzorgd en dat vond ik jammer er werd ook niet gevraagd welke koffie we wilden maar dat is ook heel persoonlijk en de koffie was heerlijk,
  -

  "fijn en voldoende"

  9,3
  eten: 10 service: 10 sfeer: 8
  heel lekker, verzorgd, mooi opgediend, voldoende, leuk dat de chef eens aan tafel kwam restaurant is aan te prijzen
  -

  "kwaliteit"

  9,0
  eten: 10 service: 9 sfeer: 8
  Geen enkele opmerking. Top restaurant zijn sturen waardig. Spijtig dat er bij het voorgestelde menu steeds extra's bijkomen zodat je uiteindelijk meer betaald dan de restaurantweek laat uitschijnen. De extra's zouden moeten aangekondigd worden<<<<<<;
  -

  "Restaurantweek De Jonkman"

  8,0
  eten: 8 service: 8 sfeer: 8
  Het was voor ons het allereerste bezoek aan De Jonkman. De aankomst en ontvangst hebben we als zeer vriendelijk en professioneel ervaren. We werden heel vriendelijk naar onze tafel geleid. We vonden het bijzonder aangenaam dat Filip Claeys ons zelf kwam begroeten aan tafel. Een zeer loyale en down-to earth-persoon. Een minpuntje voor een 2-sterren-zaak is dat hij aan tafel verschijnt in een niet gestreken outfit. De bediening was zeer vlot, aangenaam maar soms te overheersend. Wij hebben begrepen dat er ook wat stagiaires aan het werk waren en deze mensen moeten inderdaad de kans krijgen om het te leren maar goede feedback is hier zeker een meerwaarde. De voorgestelde Brugse Brut heeft ons uiteindelijk niet kunnen bekoren.We waren er niet zo weg van maar dat is persoonlijke voorkeur uiteraard. Eén van de vaste personeelsleden kon ons steeds een zeer vlotte uitleg geven maar keek steeds over onze hoofden heen. Net alsof hij een tekstje uit het hoofd had geleerd en dat nu steeds repetitief aframmelde. Soms was de uitleg door het zaalpersoneel aan een andere tafel zo luid dat het storend was. Sommige mensen hadden een niet passende outfit aan. Jasje te klein of te groot, vlekken op de broek, versleten en/of vuile schoenen. Via het aangeboden menu van de restaurantweek hebben we uiteraard maar een klein beeld gekregen van de mogelijkheden van de keuken. De koude en warme hapjes waren zeker correct en aangenaam met enkele uitschieters in positieve zin! Het taco- voorgerechtje was voor ons niet echt een meevaller. De smaak was voor ons iets te flets. Het vrij te kiezen tweede voorgerechtje met de zwemkrab was echt top! Mooie presentatie en smaakpallet. Het hoofdgerecht was zeker oké maar had geen wauw-effect. Het dessert daarentegen was voor ons een echte topper op alle vlak. Smaken, presentatie... De aangeboden versnaperingen bij de koffie/thee waren verrassend én lekker en bijzonder leuk gepresenteerd. We hebben het interieur als aangenaam ervaren met een verrassende maar aangename muziekkeuze. Het gebruikte servies, steeds wisselend en aangepast, is een aangename ondersteuning van de voorgestelde gerechten. Als minpuntje kunnen we aangeven dat we het jammer vonden dat het kleine tuintje waar je op uitkijkt niet 100 % verzorgd was.( Dit is een deeltje van het totaalconcept toch?) Misschien komen we heel kritisch over maar we willen enkel meegeven hoe wij het hebben ervaren zonder afbreuk te doen aan de zaak. We hebben het als zeer positief ervaren en wensen Filip en zijn team alle succes toe want zo'n zaak op dit niveau draaiende houden is niet zo eenvoudig.
  -