Restaurant De Jonkman** in Sint-Kruis

Over Restaurant De Jonkman**

De Jonkman**
Maalsesteenweg 438 , 8310 Sint-Kruis

Restaurant De Jonkman** is gevestigd in Sint-Kruis.

Filip Claeys en zijn vrouw Sandra beslisten samen om een eethuis over te nemen: De Jonkman**, een vertrouwd adres in Brugge en omgeving. Niet alleen de omgeving is er prachtig, ook de eigen tuin is een juweeltje. Deze groene oase brengt elke gastronoom meteen in de juiste stemming, zodra hij de private parking oprijdt. 

In de eigentijdse keuken primeert het product en de natuurlijke smaak. Dat versheid hierbij een must is, spreekt voor zich en dus wordt er enkel met seizoensproducten gewerkt uit eigen streek. De chef houdt van eenvoud, van kwaliteitsproducten gebracht zoals ze zijn: gewoon lekker.

In de zomer zijn de tuin en de buitenterrassen een gedroomde plek om in alle rust te genieten van het aperitief en de maaltijd. 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Jonkman**


9,3

(47 Recensies)


eten

9.4

service

9.6

sfeer

8.9

"Zeer lekkere lunch met uitstekende producten"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
We besloten om de 4-gangenlunch te nemen en hebben er geen ogenblik spijt van gehad. Van begin tot einde hebben we genoten. We begonnen met een voortreffelijk koud voorgerecht met Holstein rund en mierikswortel, om daarna over te gaan op een warm voorgerechtje met garnaal, aardappel, knolselder en karnemelk. Daarna kwam het hoofdgerecht met the catch of the day, witloof, pompoen en curry. We sloten af met een dessertje van appel, meringue, kaneel en karamel om vingers en duimen bij af te likken. We hebben genoten van onze lunch en zullen zeker terugkomen!
-

"Uitstekend"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Topkeuken, mooie presentatie, vriendelijke bediening Als enig puntje van developmental fedback, voor 10 eur had en tweede kopje koffie bij de mignardises kunnen aangeboden worden zoals in al de andere twee en drie sterren restaurants die we tot hiertoe bezocht hebben.
-

"Prachtige avond"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Wij hebben ten volle genoten van het overheerlijke eten. Dank je wel voor de prachtige avond. We komen heel graag terug.
-

"EEN BLIJVER"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Altijd even lekker, altijd correct opgediend we keren er zeker terug. Voor wie het een eerste bezoek is "een ontdekking" Voor ons die meermaals per jaar komen proeven "altijd iets nieuws, nooit herhaling" Perfect!
-

"Mooi kader doch meer van verwacht."

6,7
eten: 6 service: 6 sfeer: 8
Glas wijn vervangen met glas bier is niet op niveau van twee sterren! M.a.w. wijnarrangement (all in) beperken tot 1 glas is teleurstellend. Voor deze prijs verwachten we toch iets meer dan rode poon als hoofdgerecht. We zijn reeds beter verwend geweest in een '1ster' restaurant tijdens een "restaurantweek".
-

"Lunch bij Jonkman "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Topgerechten gegeten in een supergezellige sfeer!
-