Reviews van Restaurant De Jonkman**


9,3

(47 Recensies)


eten

9.4

service

9.6

sfeer

8.9

"Zeer lekkere lunch met uitstekende producten"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
We besloten om de 4-gangenlunch te nemen en hebben er geen ogenblik spijt van gehad. Van begin tot einde hebben we genoten. We begonnen met een voortreffelijk koud voorgerecht met Holstein rund en mierikswortel, om daarna over te gaan op een warm voorgerechtje met garnaal, aardappel, knolselder en karnemelk. Daarna kwam het hoofdgerecht met the catch of the day, witloof, pompoen en curry. We sloten af met een dessertje van appel, meringue, kaneel en karamel om vingers en duimen bij af te likken. We hebben genoten van onze lunch en zullen zeker terugkomen!
-

"Uitstekend"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Topkeuken, mooie presentatie, vriendelijke bediening Als enig puntje van developmental fedback, voor 10 eur had en tweede kopje koffie bij de mignardises kunnen aangeboden worden zoals in al de andere twee en drie sterren restaurants die we tot hiertoe bezocht hebben.
-

"Prachtige avond"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Wij hebben ten volle genoten van het overheerlijke eten. Dank je wel voor de prachtige avond. We komen heel graag terug.
-

"EEN BLIJVER"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Altijd even lekker, altijd correct opgediend we keren er zeker terug. Voor wie het een eerste bezoek is "een ontdekking" Voor ons die meermaals per jaar komen proeven "altijd iets nieuws, nooit herhaling" Perfect!
-

"Mooi kader doch meer van verwacht."

6,7
eten: 6 service: 6 sfeer: 8
Glas wijn vervangen met glas bier is niet op niveau van twee sterren! M.a.w. wijnarrangement (all in) beperken tot 1 glas is teleurstellend. Voor deze prijs verwachten we toch iets meer dan rode poon als hoofdgerecht. We zijn reeds beter verwend geweest in een '1ster' restaurant tijdens een "restaurantweek".
-

"Lunch bij Jonkman "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Topgerechten gegeten in een supergezellige sfeer!
-

"Alles top !"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Tja, wij eten vaak op restaurant, af en toe ook "sterrenzaken", en denken te kunnen vergelijken. Wij hebben en top ervaring gehad in De Jonkman van ontvangst tot afscheid. Zeker opnieuw !
-

"Lunch bij De Jonkman"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Super smaakvolle maaltijd. De meeste aperitief hapjes waren echte smaakbommetjes en de schuimwijn in de all-in suggestie was van prima kwaliteit. De taco van Holstein rund zette de lijn verder en het frisse witbier was een gepaste begeleiding. De civet van haas was begeleid met een mooie tempranillo van 2016 die het gerecht aankon. De eclair met warme gorgonzola werd geserveerd met een goede madeira die perfect paste. Een dessert op basis van appel en een koffie sloten de maaltijd af. De bediening was erg vriendelijk en de sommelier wist de wijnen en dranken mooi te presenteren. Heel aangename maaltijd
-

"Even door de week"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Super verfijnde gerechten, top ! Hier merk je degelijk het verschil tussen * en **
-

"De Jonkman"

8,3
eten: 7 service: 10 sfeer: 8
Ik hou van de rustige, elegante en toch gezellige sfeer van dit restaurant en de vlotte bediening met uitleg. We kozen voor de lunch van de restaurantweek. Hapjes zn voorgerecht en dessert vond ik uitstekend en verfijnd, het hoofdgerecht met haas beviel me minder. Ik kies de volgende keer voor een visbereiding
-

"Jonkman"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Goede wijn behoeft geen krans meer. Alles was meer dan naar wens.
-

"Super lekker...Topgerechten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Toplocatie, verscholen achter drukke baan, service was uitmuntend door gekwalificeerd team, gastheer en vrouw persoonlijk aan elke tafel, sommelier die u uitgebreid de verfijning en karakter van de wijnen uitlegt, zelfs van de sappen non-alcohol.Verfijnde gerechten waar veel werk inzit, wij komen zeker terug.
-

"Een fijne lunch met klasse-bediening"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Eten was tegelijk origineel en lekker
-

""

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Zeer lekker eten, zeer vriendelijke bediening, misschien iets te stijf naar ons gevoel. Het was in ieder geval een fijne beleving.
-

"pas transcendant..."

6,0
eten: 6 service: 6 sfeer: 6
Pas de grandes découvertes. Tout était bon sans m'étonner… Sorry mais 16€ pour un mousseux belge...combien alors pour un vrai champagne??? Publicité tentante de 55€ pour un diner mais après on est à 108 voire 158€!
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Goed ontvangen door de kok zelf, zeer lekker. Van aperitief tot dessert super gerechtjes. We gaan zeker nog terug!
-

"top !"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Heel lekker gegeten. En omdat het oog ook wat wil waren de gerechten ook nog eens heel mooi gepresenteerd, de hapjes op kop. Ook heel lekkere wijnen. Top !
-

"top"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We kwamen met hoge verwachtingen naar dit restaurant en onze wensen werden volledig vervult.
-

"Overheerlijk "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Een perfecte middag.
-

"hoogstaand"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Professioneel gerund. De uitgelezen aangepaste wijnen en de verzorgde smakelijke gangen waren harmonieus samengesteld. Wij hebben genoten van speciaal bier bij de eerste gang.
-

"Belle expérience "

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
PARFAIT! Beaux dressages, belles cuissons, du goût +++, bel accord avec les vins (et bière) proposés, excellent pain maison... Seule petite faiblesse: le dessert.
-

""

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Sublieme keuken met een meesterlijke keuze aan aangepaste wijnen. Een sympathieke sommelier die ons werkelijk liet verbazen.
-

"Dining with the stars"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Eerste maal dat we daar gingen eten. Concept met dinning with the stars vond ik tof want anders hadden we waarschijnlijk nooit kennisgemaakt met de keuken van De Jonkman. Locatie subliem alleen spijtig daar er geen parking genoeg is conform de aantal tafels. Ontvangst zeer hartelijk. Filip kwam ons vriendelijk uitleggen hoe het menu in elkaar zat. Keuze uit 4 of 5 gangen. Gekozen voor de 5 gangen all in. Alles verliep vlekkeloos en uitleg bij elke gang was duidelijk. We hebben nadien gekozen om ook nog een extra gang met kaas bij te nemen en afgelosten met nog een extra fris dessert wijntje. Al bij al een leuke ervaring . Dit smaakt naar meer.
-

"Top"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Top food , fantastische sommelier!!
-

"heel simpel: geweldig, lekker, verrassend"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
je kan er veel woorden over vertellen, verzinnen, maar het is gewoon: lekker, geweldig, verrassende smaken, iedere keer opnieuw. je proeft de liefde en het respect voor het voedsel in ieder gerecht.
-

"Dining with the stars"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zalige avond genoten van ongelooflijk lekkere combinaties smaken, geuren en creaties op onze borden Uitstekende service in relaxe sfeer
-

"Leuke en lekkere ervaring"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Het eten was er zeer lekker en het personeel was zeer vriendelijk. Één van de kelners had wel gemorst met de wijn wat eigenlijk niet zou mogen voor een 2* restaurant.
-

"Lekker!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was superlekker eten. De combinaties van smaken waren vaak verrassend, maar volledig in balans. Lekkere gepaste wijnen.
-

"De Jonckman"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Notre lunch a été déplacé au 26 septembre.
-

"Meer dan een etentje... een 'ervaring'"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Vanaf de ontvangst tot na de koffie een geweldige ervaring! De bediening is super... heel voorkomend en vlot. Het eten was helemaal wat we ervan verwachten, de bijhorende dranken werden enthousiast van commentaar voorzien... We waren er om iets te vieren, en 't was van begin tot eind een feest!
-

"fine coocking"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
excellent cuisine, natural and healthy professional service we will come back
-

""

5,3
eten: 6 service: 6 sfeer: 4
Ontvangst was sober voor een sterrenrestaurant. Eerlijke gerechten,maar ook niet meer. Wijnen waren zeer verfrissend en sloten mooi aan bij de gerechten. Slot:Een leuke lunch,maar geen sterrenniveau waard
-

""

7,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 5
Overheerlijke lunch met zéér vriendelijk personeel. Een fanrastische middag met alles hoe moet zijn.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Amazing!
-

"etentje bij de jonkman "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
was een ervaring van begin tot het einde , wegens het mooie weer werd ons de mogelijkheid gegeven buiten in de tuin te eten .Alle gerechten waren echte smaakbommetjes van de amuses bij het aperitief tot de mignardises bij de koffie. De uitleg bij elk gerecht kwam vlot over en de passie van de sommelier liet alles nog eens zo lekker smaakte , Wat ik persoonlijk jammer vond was de tas waarin de koffie werd geserveerd na de maaltijd, alles was tot in de puntjes verzorgd en dat vond ik jammer er werd ook niet gevraagd welke koffie we wilden maar dat is ook heel persoonlijk en de koffie was heerlijk,
-

"fijn en voldoende"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
heel lekker, verzorgd, mooi opgediend, voldoende, leuk dat de chef eens aan tafel kwam restaurant is aan te prijzen
-

"kwaliteit"

9,0
eten: 10 service: 9 sfeer: 8
Geen enkele opmerking. Top restaurant zijn sturen waardig. Spijtig dat er bij het voorgestelde menu steeds extra's bijkomen zodat je uiteindelijk meer betaald dan de restaurantweek laat uitschijnen. De extra's zouden moeten aangekondigd worden<<<<<<;
-

"Restaurantweek De Jonkman"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Het was voor ons het allereerste bezoek aan De Jonkman. De aankomst en ontvangst hebben we als zeer vriendelijk en professioneel ervaren. We werden heel vriendelijk naar onze tafel geleid. We vonden het bijzonder aangenaam dat Filip Claeys ons zelf kwam begroeten aan tafel. Een zeer loyale en down-to earth-persoon. Een minpuntje voor een 2-sterren-zaak is dat hij aan tafel verschijnt in een niet gestreken outfit. De bediening was zeer vlot, aangenaam maar soms te overheersend. Wij hebben begrepen dat er ook wat stagiaires aan het werk waren en deze mensen moeten inderdaad de kans krijgen om het te leren maar goede feedback is hier zeker een meerwaarde. De voorgestelde Brugse Brut heeft ons uiteindelijk niet kunnen bekoren.We waren er niet zo weg van maar dat is persoonlijke voorkeur uiteraard. Eén van de vaste personeelsleden kon ons steeds een zeer vlotte uitleg geven maar keek steeds over onze hoofden heen. Net alsof hij een tekstje uit het hoofd had geleerd en dat nu steeds repetitief aframmelde. Soms was de uitleg door het zaalpersoneel aan een andere tafel zo luid dat het storend was. Sommige mensen hadden een niet passende outfit aan. Jasje te klein of te groot, vlekken op de broek, versleten en/of vuile schoenen. Via het aangeboden menu van de restaurantweek hebben we uiteraard maar een klein beeld gekregen van de mogelijkheden van de keuken. De koude en warme hapjes waren zeker correct en aangenaam met enkele uitschieters in positieve zin! Het taco- voorgerechtje was voor ons niet echt een meevaller. De smaak was voor ons iets te flets. Het vrij te kiezen tweede voorgerechtje met de zwemkrab was echt top! Mooie presentatie en smaakpallet. Het hoofdgerecht was zeker oké maar had geen wauw-effect. Het dessert daarentegen was voor ons een echte topper op alle vlak. Smaken, presentatie... De aangeboden versnaperingen bij de koffie/thee waren verrassend én lekker en bijzonder leuk gepresenteerd. We hebben het interieur als aangenaam ervaren met een verrassende maar aangename muziekkeuze. Het gebruikte servies, steeds wisselend en aangepast, is een aangename ondersteuning van de voorgestelde gerechten. Als minpuntje kunnen we aangeven dat we het jammer vonden dat het kleine tuintje waar je op uitkijkt niet 100 % verzorgd was.( Dit is een deeltje van het totaalconcept toch?) Misschien komen we heel kritisch over maar we willen enkel meegeven hoe wij het hebben ervaren zonder afbreuk te doen aan de zaak. We hebben het als zeer positief ervaren en wensen Filip en zijn team alle succes toe want zo'n zaak op dit niveau draaiende houden is niet zo eenvoudig.
-

"Toprestaurant"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Uitstekende keuken, perfecte bediening, gezellig zitten, een aanrader
-

"super genoten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
super genoten van de hoogstaande culinaire gerechten , en zeer aangename bediening , meer dan twee sterren waard !!!
-

"Een beleving"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We kozen in deze speciale week voor De Jonkman, al veel van gehoord maar blij om het deze keer zelf te beleven. Eerste indruk een losse sfeer met zeer vriendelijk personeel, we kozen het extra voorgerecht bij de menu. de hapjes waren zeer lekker vooral het kwarteleitje die explodeerde in de mond zalig 3 koude en nadien 3 warme. Twee voorgerechten een Taco met verassende smaken en krab met (h)eerlijke verse toetsen. Het hoofdgerecht was zeer fijn verassende apparte smaken bv het aardappeltje die je doet terugdenken aan de keuken van toen... het nagerechtje was ook een mooie afsluiter chocolade op allerlei manieren gebracht. Een top avond!
-

"Schot in de roos"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Heerlijke culinaire ervaring met verse producten. Sommelier en bediening zeer professioneel en vatbaar voor humor. Ook aangename kennismaking met de top-chef aan tafel.
-

"Topervaring"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gastvrijheid, gemoedelijk met de nodige etiquette ! Een vriendelijke toegankelijke chef heeft onze smaakpapillen verwend, de verwachtingen waren hoog en ja, de ervaring heeft deze nog overtroffen. Proficiat aan het team van de Jonkman, wij zijn fier deze topgastronomie in België te mogen vinden.
-

"Een waar genot !!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zodra we de parking van het restaurant opreden zagen we dat iemand ons stond op te wachten met een heel open houding en stralende glimlach. We konden onmiddellijk kiezen of we buiten of binnen wilden zitten en we voelden ons ontzettend welkom. De hapjes vooraf en het aperitief waren ontzettend lekker ! De eigenlijke gerechten zagen eruit als echte "plaatjes" en de smaak was subliem. De bediening was hartelijk, correct. We hebben ontzettend genoten van dit etentje ! Bedankt aan het team van "De Jonkman" !!
-

"Klasse restaurant"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Prachtige, zonnige dag Ideaal om te genieten op het terras van onze lunch Vlotte, vriendelijke bediening Lekker eten en ook onze ogen genoten van de verschillende gerechten Adres om aan te bevelen Wij komen zeker terug!
-

"A fine dining experience to try!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We were seated outside in a very calm, beautiful and cosy front yard. The staff were on point, very professional, very friendly, and they interact with you in such a friendly way that quickly makes you feel very comfortable. And about the food, delicious! You leave the restaurant with a good feeling of satisfaction and personal comfort Bravo!
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zoals altijd was het belevenis om in de mooie tuin een uitstekende maaltijd voorgeschoteld te krijgen. Ook tijdens een restaurantweek arrangement genoten! Top , altijd
-