Restaurant De Jonkman** in Sint-Kruis

Over Restaurant De Jonkman**

De Jonkman**
Maalsesteenweg 438 , 8310 Sint-Kruis

Restaurant De Jonkman** is gevestigd in Sint-Kruis.

Filip Claeys en zijn vrouw Sandra beslisten samen om een eethuis over te nemen: De Jonkman**, een vertrouwd adres in Brugge en omgeving. Niet alleen de omgeving is er prachtig, ook de eigen tuin is een juweeltje. Deze groene oase brengt elke gastronoom meteen in de juiste stemming, zodra hij de private parking oprijdt. 

In de eigentijdse keuken primeert het product en de natuurlijke smaak. Dat versheid hierbij een must is, spreekt voor zich en dus wordt er enkel met seizoensproducten gewerkt uit eigen streek. De chef houdt van eenvoud, van kwaliteitsproducten gebracht zoals ze zijn: gewoon lekker.

In de zomer zijn de tuin en de buitenterrassen een gedroomde plek om in alle rust te genieten van het aperitief en de maaltijd. 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Jonkman**


9,4

(28 Recensies)


eten

9.5

service

9.7

sfeer

9.0

"hoogstaand"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Professioneel gerund. De uitgelezen aangepaste wijnen en de verzorgde smakelijke gangen waren harmonieus samengesteld. Wij hebben genoten van speciaal bier bij de eerste gang.
-

"Belle expérience "

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
PARFAIT! Beaux dressages, belles cuissons, du goût +++, bel accord avec les vins (et bière) proposés, excellent pain maison... Seule petite faiblesse: le dessert.
-

""

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Sublieme keuken met een meesterlijke keuze aan aangepaste wijnen. Een sympathieke sommelier die ons werkelijk liet verbazen.
-

"Dining with the stars"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Eerste maal dat we daar gingen eten. Concept met dinning with the stars vond ik tof want anders hadden we waarschijnlijk nooit kennisgemaakt met de keuken van De Jonkman. Locatie subliem alleen spijtig daar er geen parking genoeg is conform de aantal tafels. Ontvangst zeer hartelijk. Filip kwam ons vriendelijk uitleggen hoe het menu in elkaar zat. Keuze uit 4 of 5 gangen. Gekozen voor de 5 gangen all in. Alles verliep vlekkeloos en uitleg bij elke gang was duidelijk. We hebben nadien gekozen om ook nog een extra gang met kaas bij te nemen en afgelosten met nog een extra fris dessert wijntje. Al bij al een leuke ervaring . Dit smaakt naar meer.
-

"Top"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Top food , fantastische sommelier!!
-

"heel simpel: geweldig, lekker, verrassend"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
je kan er veel woorden over vertellen, verzinnen, maar het is gewoon: lekker, geweldig, verrassende smaken, iedere keer opnieuw. je proeft de liefde en het respect voor het voedsel in ieder gerecht.
-