Diningcity Deal: Fantastisch 5-gangen Winnaars menu € 52,50


.

Restaurant Le Homard et la Moule by Seaweedchef is runner up van Dining with the Stars wintereditie 2019!

 

Op basis van populariteit is Restaurant Le Homard et la Moule by Seaweedchef gekozen tot runner up tijdens Dining with the Stars 2019.

Wilt u (nogmaals) het winnende 5-gangen diner proeven aan slechts € 52,50 per persoon?

Reserveer dan nu uw tafeltje en eet de sterren van de hemel!

 

  • Te reserveren t/m 28 april 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
  • Diningcity Deal: Zalige 4-gangen Winnaars lunch € 42,50


    .

    Restaurant Le Homard et la Moule by Seaweedchef is runner up van Dining with the Stars wintereditie 2019!

     

    Op basis van de reviews van gasten is Restaurant Le Homard et la Moule by Seaweedchef gekozen tot runner up tijdens Dining with the Stars 2019.

    Wilt u (nogmaals) het winnende 4-gangen diner proeven aan slechts € 42,50 euro per persoon?

    Reserveer dan nu uw tafeltje en eet de sterren van de hemel!

     

  • Te reserveren t/m 28 april 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
  • Over Restaurant Le Homard et la Moule by Seaweedchef

    Le Homard et la Moule by Seaweedchef
    Duinenstraat 325 , 8450 Bredene-aan-Zee

    De naam verraadt het al: bij Le Homard et la Moule wordt de hoofdrol voor de gerechten toegekend aan vis en schaal- en schelpdieren. Geen wonder ook, het restaurant bevindt zich aan de kust in Bredene en kan dus dagelijks op een toevoer van verse lekkernijen van de zee rekenen.

    Maar ook voor wie vlees verkiest, staan er op de kaart gerechten, waarvan de naam al even aanlokkelijk is als de presentatie, de geur en de smaak. Le Homard et la Moule geniet al sedert de opening van een uitstekende reputatie.

    In de open keuken zie je de chef en zijn keukenbrigade aan het werk. Ze gaan steeds op zoek naar nieuwe ingrediënten om nog meer verfijning en smaak in de gerechten te brengen. Met een grote dosis creativiteit verwerken ze deze tot een verrukkelijk geheel.  In dit restaurant geniet je overigens ook met je ogen.

    Het interieur is een prachtig, strak geheel van stijlvolle donkere tinten, zoals zwart, goud en chocoladebruin en mooie houten vloeren aangevuld met sfeervolle verlichting. Het oogt chique, eigentijds en vooral gezellig.

    Lees meer

    Klik hier voor de openingstijden en meer

    Reviews van Restaurant Le Homard et la Moule by Seaweedchef


    9,2

    (211 Recensies)


    eten

    9.4

    service

    9.3

    sfeer

    9.0

    ""

    10,0
    eten: 10 service: 10 sfeer: 10
    Een verademing aan zee ! Gerechtjes met net dat tikkeltje meer, passende wijnen, lekker zoets bij de koffie ! Meer dan de moeite waard om te ontdekken ! De zeewiertoets doorheen het hele concept maakt het geheel af. Absolute aanrader !
    -

    "Suuuperlekker"

    7,3
    eten: 8 service: 7 sfeer: 7
    Aangenaam verrast.Goed uitgekozen wijnen met lekker eten.
    -

    "Anja"

    8,0
    eten: 8 service: 8 sfeer: 8
    Top!!
    -

    "Zeer goed "

    9,3
    eten: 10 service: 10 sfeer: 8
    kwaliteit en presentatie zeer goed... zelfs een "ster" waard. bediening verzorgd en de timing tussen de schotels correct. aan te bevelen.
    -

    "Aanrader"

    10,0
    eten: 10 service: 10 sfeer: 10
    Goede ontvangst, gezellige sfeer en zeer goede uitleg bij elk gerecht. Gerechten waren origineel , zeer lekker en wijnglazen werden bij elk gerecht goed gevuld, kortweg een aanrader.
    -

    "Heerlijk!"

    10,0
    eten: 10 service: 10 sfeer: 10
    Het was voor ons een heerlijke ervaring. Hoe de chef tijd maakt voor iedere klant, zelf rondgaan met de gerechtjes en bij de tafels uitleg geven wat allemaal in het bord ligt, bewonderenswaardig. Hoe je ontvangen wordt door de gastvrouw, super! Ieder bord/gerecht heeft zijn eigen verhaal wat voor de klant een iets geeft om naar uit te kijken. Je moet er maar opkomen om met zoveel ongekende ingrediënten te toveren en experimenteren tot er iets lekkers op het bord komt, Meer dan een dikke pluim!
    -