Restaurant Le Homard et la Moule by Seaweedchef in Bredene-aan-Zee

Diningcity Deal: Zalig 3-gangen menu € 39,00


.

Restaurant Le Homard et la Moule by Seaweedchef in Bredene aan Zee is een fantastisch restaurant, waar de hoofdrol voor de gerechten toegekend is aan vis en schaal- en schelpdieren. Dit restaurant is prachtig gelegen aan de kust van Bredene met een chique, eigentijds en vooral sfeervol interieur. De keuken staat voor uitmuntende kwaliteit waar echte en intense smaken naar voren worden gehaald met eindeloze creativiteit. Voor DiningCity is een prachtig 3-gangen menu samengesteld.

 • Te reserveren t/m 31 maart 2019
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
 • Over Restaurant Le Homard et la Moule by Seaweedchef

  Le Homard et la Moule by Seaweedchef
  Duinenstraat 325 , 8450 Bredene-aan-Zee

  De naam verraadt het al: bij Le Homard et la Moule wordt de hoofdrol voor de gerechten toegekend aan vis en schaal- en schelpdieren. Geen wonder ook, het restaurant bevindt zich aan de kust in Bredene en kan dus dagelijks op een toevoer van verse lekkernijen van de zee rekenen.

  Maar ook voor wie vlees verkiest, staan er op de kaart gerechten, waarvan de naam al even aanlokkelijk is als de presentatie, de geur en de smaak. Le Homard et la Moule geniet al sedert de opening van een uitstekende reputatie.

  In de open keuken zie je de chef en zijn keukenbrigade aan het werk. Ze gaan steeds op zoek naar nieuwe ingrediënten om nog meer verfijning en smaak in de gerechten te brengen. Met een grote dosis creativiteit verwerken ze deze tot een verrukkelijk geheel.  In dit restaurant geniet je overigens ook met je ogen.

  Het interieur is een prachtig, strak geheel van stijlvolle donkere tinten, zoals zwart, goud en chocoladebruin en mooie houten vloeren aangevuld met sfeervolle verlichting. Het oogt chique, eigentijds en vooral gezellig.

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Le Homard et la Moule by Seaweedchef


  9,2

  (198 Recensies)


  eten

  9.4

  service

  9.2

  sfeer

  9.0

  "Zee(r) lekker!"

  8,0
  eten: 8 service: 8 sfeer: 8
  Sensasionele ervaring. Gastronomische hoogstandjes. Unieke smaken. Zeer lekker.
  -

  "Verrassend en vernieuwend"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Van bij de begroeting door de gastvrouw weet je dat je goed zit. Ook de chef komt je vrij snel verwelkomen en stelt zijn menu voor. Aangenaam en ongedwongen kan je hier genieten van het beste dat een keuken kan voortbrengen. Gewoon TOP. Het begeleidende wijnarrangement is eveneens prima gekozen en niet te versmaden. Hier komen we zeker terug !
  -

  "Heerlijk"

  9,0
  eten: 10 service: 8 sfeer: 9
  Weeral heerlijk gegeten, de inspiratie van de chef om met streekproducten en de oogst van het strand aan de slag te gaan is indrukwekkend. De vangst van de dag - schelvis - was uitmuntend. De wijnkeuze een prima begeleiding.
  -

  "Een “keeper”"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Voor ons reeds jaren een gevestigde waarde, voor anderen zeker een absolute ontdekking waard . Het hele zeewierverhaal klopt, subtiel verwerkt in alles wat je op tafel krijgt. Heel leuke sfeer, de wijnen zeker het vermelden waard, persoonlijke bediening zowel door de chef als de rest van het personeel. Hopelijk mogen we nog jarenlang van dit adresje genieten ... Gewoon top !
  -

  "Niks anders dan grote lof ! "

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Van aperitief tot koffiedessert slechts 1 woord : af ! Van zodra je neerzit, worden je papillen al aangescherpt door de kleine “proeverijen” op tafel, en daarna stopt het niet meer ... Lang geleden dat we nog zo verwend geweest zijn met lekkere gerechten, dessert, wijnen enz. Heel losse, vlotte en supervriendeljke bediening, leuke muziek, de chef komt aan tafel ... Kortom, alles wat je graag hebt voor een leuk avondje uit !
  -

  ""

  7,3
  eten: 8 service: 8 sfeer: 6
  Goed eten, vlotte bediening maar porties veel te klein...apero € 15 is ook te duur...conclusie: veel geld kwijt en veel te weinig eten...
  -