Restaurant Le Homard et la Moule by Seaweedchef in Bredene-aan-Zee

Over Restaurant Le Homard et la Moule by Seaweedchef

Le Homard et la Moule by Seaweedchef
Duinenstraat 325 , 8450 Bredene-aan-Zee

De naam verraadt het al: bij Le Homard et la Moule wordt de hoofdrol voor de gerechten toegekend aan vis en schaal- en schelpdieren. Geen wonder ook, het restaurant bevindt zich aan de kust in Bredene en kan dus dagelijks op een toevoer van verse lekkernijen van de zee rekenen.

Maar ook voor wie vlees verkiest, staan er op de kaart gerechten, waarvan de naam al even aanlokkelijk is als de presentatie, de geur en de smaak. Le Homard et la Moule geniet al sedert de opening van een uitstekende reputatie.

In de open keuken zie je de chef en zijn keukenbrigade aan het werk. Ze gaan steeds op zoek naar nieuwe ingrediënten om nog meer verfijning en smaak in de gerechten te brengen. Met een grote dosis creativiteit verwerken ze deze tot een verrukkelijk geheel.  In dit restaurant geniet je overigens ook met je ogen.

Het interieur is een prachtig, strak geheel van stijlvolle donkere tinten, zoals zwart, goud en chocoladebruin en mooie houten vloeren aangevuld met sfeervolle verlichting. Het oogt chique, eigentijds en vooral gezellig.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Le Homard et la Moule by Seaweedchef


9,1

(150 Recensies)


eten

9.3

service

9.2

sfeer

9.0

"De zee op je bord"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
In 1 woord fantastisch. Er was een intieme gezellige sfeer zelfs als je met een iets grotere tafel aanwezig bent. De beperkte plaatsen zorgt er ook voor dat er meer focus gelegd wordt op de klant. Elk bord was een verrassing: de smaken en combinaties waren gewoonweg verrukkelijk. Bij elk bord kregen we telkens een korte omschrijving van de ingrediënten en de verwerking. Kortom een fantastisch culinaire avond
-

"Top avondje in Le Homard et La moule"

9,3
eten: 9 service: 9 sfeer: 10
Zeer verrassende gerechten met 'seaweed' en perfecte wijncombinaties. Vlotte en gemoedelijke service in een zeer aangename sfeer. Top avond!
-

"Restaurant week"

8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
Het was een culinaire ontdekking ! Prima eten, goede sfeer.
-

""

7,0
eten: 7 service: 7 sfeer: 7
lekkere menu, met mogelijkheid van keuze voor ons gezelschap van 6 personen. ook met aangepaste wijnen en apero voor 20€.
-

"Beleving!"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Eén en al beleving! Heel vriendelijk onthaal en bediening. Adembenemend lekker & kunst op het bord. Mooi kader.
-

"Verrassend menu!"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Heel lekker eten,met veel zeeprodukten,verrassende combinaties!Vlotte en correcte bediening in een mooi kader!
-