Restaurant Le Homard et la Moule by Seaweedchef in Bredene-aan-Zee

Over Restaurant Le Homard et la Moule by Seaweedchef

Le Homard et la Moule by Seaweedchef
Duinenstraat 325 , 8450 Bredene-aan-Zee

De naam verraadt het al: bij Le Homard et la Moule wordt de hoofdrol voor de gerechten toegekend aan vis en schaal- en schelpdieren. Geen wonder ook, het restaurant bevindt zich aan de kust in Bredene en kan dus dagelijks op een toevoer van verse lekkernijen van de zee rekenen.

Maar ook voor wie vlees verkiest, staan er op de kaart gerechten, waarvan de naam al even aanlokkelijk is als de presentatie, de geur en de smaak. Le Homard et la Moule geniet al sedert de opening van een uitstekende reputatie.

In de open keuken zie je de chef en zijn keukenbrigade aan het werk. Ze gaan steeds op zoek naar nieuwe ingrediënten om nog meer verfijning en smaak in de gerechten te brengen. Met een grote dosis creativiteit verwerken ze deze tot een verrukkelijk geheel.  In dit restaurant geniet je overigens ook met je ogen.

Het interieur is een prachtig, strak geheel van stijlvolle donkere tinten, zoals zwart, goud en chocoladebruin en mooie houten vloeren aangevuld met sfeervolle verlichting. Het oogt chique, eigentijds en vooral gezellig.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Le Homard et la Moule by Seaweedchef


9,2

(216 Recensies)


eten

9.4

service

9.3

sfeer

9.0

"Zeer aangename kennismaking"

9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
Tot de dag van ons bezoek was dit restaurant voor ons een verborgen plekje. Het onthaal en de bediening door de gastvrouw was zeer hartelijk en professioneel. De Chef heeft ons met zijn passie voor zeegroenten aangenaam verrast met een overheerlijk menu. Bij elke nieuwe gang werd ingezet met een duidelijke en deskundige uitleg over de bereiding en gebruikte ingrediënten. Het passende wijnarrangement is er eveneens een aanrader. Wij komen zeker terug.
-

"aangename eerste kennismaking met bijna alle zeewieren uit de Noordzee"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het eten was mooi gepresenteerd, goed geproportioneerd en vooral heel lekker!
-

"De zee op je bord"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gedurfde smaakcomposities, goed afgestemd op de aangeboden wijnen, perfecte service, mooi Ambiente
-

"Origineel en lekker"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Chef dient zelf op. Gerechtjes zijn origineel en supperlekker. Ook prijs/kwaliteit is in orde
-

"Seaweed chef"

9,0
eten: 9 service: 10 sfeer: 8
Very warm welcome and personal service. We chose the menu "terre et mer" " land and sea". Delicious food - super combinations/presentations. The chef is a Northsea seaweed lover and ambassador - he made us discover this unknown/underrated ingredient. The chef is a little rock & roll and presented the chocolates with the coffee in the shape of a skull - a beautiful wink that we will not forget - the same goes for the newly discovered the flavours. Restaurant situated in the centre of Bredene - decorated in black evening colours - with a view on the street and the courtyard. Nice music.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Een verademing aan zee ! Gerechtjes met net dat tikkeltje meer, passende wijnen, lekker zoets bij de koffie ! Meer dan de moeite waard om te ontdekken ! De zeewiertoets doorheen het hele concept maakt het geheel af. Absolute aanrader !
-