Diningcity Deal: Zalige 3-gangen lunch aan € 34! € 34,00


.

De naam verraadt het al: bij Le Homard et la Moule wordt de hoofdrol voor de gerechten toegekend aan vis en schaal- en schelpdieren. Geen wonder ook, het restaurant bevindt zich aan de kust in Bredene en kan dus dagelijks op een toevoer van verse lekkernijen van de zee rekenen.

Vanaf 19 november kunt u genieten van een geweldig 3-gangen lunch aan € 34 tijdens de Nationale Restaurant Week, maar in samenwerking met DiningCity kunt u al genieten van in dit restaurant vanaf vrijdag 9 november!

Wilt u ook uw zintuigen laten verwennen?
Reserveer dan nu dit zalige 3-gangen menu aan € 34!

  • Te reserveren t/m 5 december 2018
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
  • Diningcity Deal: Zalig 3-gangen menu aan € 39! € 39,00


    .

    De naam verraadt het al: bij Le Homard et la Moule wordt de hoofdrol voor de gerechten toegekend aan vis en schaal- en schelpdieren. Geen wonder ook, het restaurant bevindt zich aan de kust in Bredene en kan dus dagelijks op een toevoer van verse lekkernijen van de zee rekenen.

    Vanaf 19 november kunt u genieten van een geweldig 3-gangen menu aan € 39 tijdens de Nationale Restaurant Week, maar in samenwerking met DiningCity kunt u al genieten van in dit restaurant vanaf vrijdag 9 november!

    Wilt u ook uw zintuigen laten verwennen?
    Reserveer dan nu dit zalige 3-gangen menu aan € 39!

  • Te reserveren t/m 5 december 2018
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
  • Over Restaurant Le Homard et la Moule by Seaweedchef

    Le Homard et la Moule by Seaweedchef
    Duinenstraat 325 , 8450 Bredene-aan-Zee

    De naam verraadt het al: bij Le Homard et la Moule wordt de hoofdrol voor de gerechten toegekend aan vis en schaal- en schelpdieren. Geen wonder ook, het restaurant bevindt zich aan de kust in Bredene en kan dus dagelijks op een toevoer van verse lekkernijen van de zee rekenen.

    Maar ook voor wie vlees verkiest, staan er op de kaart gerechten, waarvan de naam al even aanlokkelijk is als de presentatie, de geur en de smaak. Le Homard et la Moule geniet al sedert de opening van een uitstekende reputatie.

    In de open keuken zie je de chef en zijn keukenbrigade aan het werk. Ze gaan steeds op zoek naar nieuwe ingrediënten om nog meer verfijning en smaak in de gerechten te brengen. Met een grote dosis creativiteit verwerken ze deze tot een verrukkelijk geheel.  In dit restaurant geniet je overigens ook met je ogen.

    Het interieur is een prachtig, strak geheel van stijlvolle donkere tinten, zoals zwart, goud en chocoladebruin en mooie houten vloeren aangevuld met sfeervolle verlichting. Het oogt chique, eigentijds en vooral gezellig.

    Lees meer

    Klik hier voor de openingstijden en meer

    Reviews van Restaurant Le Homard et la Moule by Seaweedchef


    9,2

    (168 Recensies)


    eten

    9.3

    service

    9.2

    sfeer

    9.0

    "Net dat beetje anders in de goede zin van het woord"

    8,0
    eten: 8 service: 8 sfeer: 8
    Van begin tot einde een rode draad. Zeewier. Lekker, verrassend. De chef neemt je mee in zijn wereld en prikkelt al je zintuigen. Zeer correcte prijs-kwaliteit verhouding. Aangename sfeer, open keuken, warme kleuren en materialen.
    -

    "Leuke ontdekking "

    10,0
    eten: 10 service: 10 sfeer: 10
    We (2) keken er naar uit en onze verwachtingen werden ruim ingelost. Het eten was super. De sfeer niet stijf zoals in sommige sterrenrestaurants. De kok op baskets en de gastvrouw in jeans. Voor ons geen probleem. Ik kan me voorstellen dat anderen daar anders over denken. Bij het menu geen “aangepaste wijnen” formule. Zou iets goedkoper uitkomen. Hebben nu ongeveer 200€ betaald voor apero drie voorgerechten, hoofdgerecht en dessert. Met 1 fles witte wijn ( kelderrestje) en nog 4 glazen witte wijn ( door hen gekozen) samen 65€ voor de wijn.
    -

    "le homard et la moule"

    10,0
    eten: 10 service: 10 sfeer: 10
    Sinds onze eerste keer een vaste stek geworden! Was wederom onthaasten vrijdagavond. Zalig! We beginnen al af te tellen naar de volgende!
    -

    "Verrassend..."

    10,0
    eten: 10 service: 10 sfeer: 10
    Eerste kennismaking en heel tevreden, verrassend lekker.
    -

    "Prima bevallen "

    10,0
    eten: 10 service: 10 sfeer: 10
    We hebben van A tot Z lekker gegeten en gedronken. Leuke ontdekking van zeewier-gintonic en zeewierthee onder andere. Toffe ervaring.
    -

    ""

    9,3
    eten: 10 service: 9 sfeer: 9
    echt een prachtige ervaring, van het voorgerecht tot het dessert, alles was gewoon fantastisch en uit gewerkt tot het kleinste detail. Bij elke gang kregen we uitleg over de gebruikte ingrediënten en de manier van bereiding; Het gebruik van zeewier en zeesla, tot in de boter toE, de;verse bio produkten uit de zee en duinen. Een unieke ervaring een streling voor De tong. dus zeker voor herhaling vatbaar, bedankt voor deze fantastische ervaring en zeker ook voor dining with the stars om het mogelijk te maken om tegen een goede prijs dit restaurant te kunnen ontdekken
    -