Diningcity Deal: Wauw! 5-gangen Winnaars diner € 52,50


5-gangen diner aan 52,50

Restaurant Le Homard et la Moule by Seaweedchef is verkozen tot winnaar van de Dining with the Stars 2018

Op basis van reviews van gasten is restaurant Le Homard et la Moule by Seaweedchef gekozen tot een van de winnaars tijdens Dining with the Stars 2018.

Wilt u het 5-gangen diner (nogmaals) proeven aan slechts 52,50 euro per persoon? Boek dan nu uw tafeltje en eet de sterren van de hemel!

  • Te reserveren t/m 30 april 2018
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
  • Diningcity Deal: Wauw! 4-gangen Winnaars lunch € 42,50


    4-gangen lunch aan 42,50

    Restaurant Le Homard et la Moule by Seaweedchef is verkozen tot winnaar van de Dining with the Stars 2018!

    Op basis van reviews van gasten is restaurant Le Homard et la Moule by Seaweedchef gekozen tot een van de winnaars tijdens Dining with the Stars 2018.

    Wilt u de 4-gangen lunch (nogmaals) proeven aan slechts 42,50 per persoon? Boek dan nu uw tafeltje en eet de sterren van de hemel!

  • Te reserveren t/m 30 april 2018
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
  • Over Restaurant Le Homard et la Moule by Seaweedchef

    Le Homard et la Moule by Seaweedchef
    Duinenstraat 325 , 8450 Bredene-aan-Zee

    De naam verraadt het al: bij Le Homard et la Moule wordt de hoofdrol voor de gerechten toegekend aan vis en schaal- en schelpdieren. Geen wonder ook, het restaurant bevindt zich aan de kust in Bredene en kan dus dagelijks op een toevoer van verse lekkernijen van de zee rekenen.

    Maar ook voor wie vlees verkiest, staan er op de kaart gerechten, waarvan de naam al even aanlokkelijk is als de presentatie, de geur en de smaak. Le Homard et la Moule geniet al sedert de opening van een uitstekende reputatie.

    In de open keuken zie je de chef en zijn keukenbrigade aan het werk. Ze gaan steeds op zoek naar nieuwe ingrediënten om nog meer verfijning en smaak in de gerechten te brengen. Met een grote dosis creativiteit verwerken ze deze tot een verrukkelijk geheel.  In dit restaurant geniet je overigens ook met je ogen.

    Het interieur is een prachtig, strak geheel van stijlvolle donkere tinten, zoals zwart, goud en chocoladebruin en mooie houten vloeren aangevuld met sfeervolle verlichting. Het oogt chique, eigentijds en vooral gezellig.

    Lees meer

    Klik hier voor de openingstijden en meer

    Reviews van Restaurant Le Homard et la Moule by Seaweedchef


    9,1

    (123 Recensies)


    eten

    9.2

    service

    9.1

    sfeer

    8.9

    "Diner recht uit de zee"

    8,3
    eten: 10 service: 8 sfeer: 7
    Verrassend lekkere diner. zeer origineel en zeker voor herhaling vatbaar. De passie van de chef voor zeewieren en -vruchten komt tot uiting in elk gerecht.
    -

    "Super lekker... een aanrader"

    10,0
    eten: 10 service: 10 sfeer: 10
    Gisteren geluncht in Le homar et la module in Bredene. Heel mooi, modern, strak restaurant. Tafels niet te dicht op elkaar. Aangename muziek. Eten was super lekker. Van de amuses, tot het brood met zeewier tot de kreeften bisque, de coquilles, de mooie meid en het super lekker dessert. De chef heeft zijn keukenequippe goed in de hand en komt gedeeltelijk zelf de gerechters aan tafel serveren en geeft er steeds wat uitleg bij. Ook een heel lekkere, speciale, slovaakse witte wijn gedronken. Dit is voor herhaling vatbaar. Wij komen zeker nog terug.
    -

    "zalige ontdekking"

    10,0
    eten: 10 service: 10 sfeer: 10
    We hebben een nieuwe parel ontdekt. Mooie inrichting, vriendelijke bediening, zalig lekker eten. Nooit gedacht dit te vinden in Bredene. Zeker voor herhaling vatbaar, wat we dus zeker zullen doen.
    -

    "Fijne ervaring"

    8,0
    eten: 8 service: 8 sfeer: 8
    Was een ontdekking die we niet zouden gevonden hebben - lekker eten en fijne ontvangst - alles loopt zeer vlot - goede wijnkaart
    -

    "Een ontdekking"

    9,3
    eten: 10 service: 8 sfeer: 10
    Het eten was verrassend...zeewier in vele gerechtjes..maar fantastisch lekker. De amuseses, 3 om precies te zijn waren heerlijk en mooi gepresenteerd. De eerste gang dan... de zalm lag verscholen onder finterdunne schijfjes ramanas en radijs met viooljes een streling voor het oog en tong, toen kwam mn man zn favoriet...bisque. ruime hoeveelheid en heerlijk van smaak al vond ik hem wat te gepeperd..maar dat kon de pret niet bederven.. blussen kon met huisgemaakt brood met zeewier en boter met zeewier..the seeweedchef doet zn naam alle eer aan. Toen kwam de coquille, boterzacht en perfect gebakken op een zalfje van knolselder en zwarte truffel, heerlijk het werd geserveerd in een potje waar ik jammergenoeg niet alles netjes uit kreeg dus kwam het heerlijk brood weer van pas om de laatste restjes op te dippen..het feest was nog niet gedaan..het hoofdgerecht volgde nog..een grote moot skrei ..weerom perfect gegaard en wederom om vingers en duimen van af te likken..op de kaart stond postelein maar ik denk dat het radicio was..een beetje krokante beet bij een heerlijk stukje vis..de radichio wat gebrand die een heerlijk touch gaf aan het gerecht. Een topper. En dan het dessert..je kon ook kaas kiezen maar als zoetebek koos ik het dessert en wauw..het las als matcha met cuberdon..ik vreesde het ergste maar het was overheerlijk. Mooi gepresenteerd een rondje van matchacreme denk ik.. dan iets krokant erop en daarop 3 mini quenelles van cuburdon ijs...en 3 frambozen gevuld met een gel en ertussen van die dingetjes die ploffen op je tong...zalig..je wordt terug naar je jeugd gecatapulteert als je 49 bent..en frambozencoulis om het zoete te compenseren..een topper..en een kaarsje..want we waren jarig en het diner voor mn man zn verjaardag was tegen gevallen..dus was le homard et la moule een tweede kans en waah..geen minuut teleurgesteld geweest. Een aanrader..ook omdat de mensen, zonder dat wij het gevraagd hadden een kaarsje voorzien, misschien kinderachtig van mij maar het deed me wat...het is altijd leuk als je een persoonlijke aanpak voelt. Ook de chef hielp met de bedienning wat de sfeer los en ongedwongen maakt.Ook de wijn mag niet vergeten worden..ik dronk de aangepaste wijn maar ook daar geen druk..ik heb maar twee glazen gedronken omdat ik daar ruim voldoende mee hebt maar dat was geen probleem..er werden dan ook maar twee glazen aangerekend. En de wijnen waren heerlijk. Tip kijk eens op de kaart naar de kelderrestjes.. ook soms hiervan kan je het per glas proeven want er staan wijnen op die niet uit de typische wijnlanden komen..doen dus. Kortom een geslaagde avond en we gaan zeker terug. Dank u
    -

    "Alles tiptop in orde"

    10,0
    eten: 10 service: 10 sfeer: 10
    Er werd volop rekening gehouden met onze voedselvoorkeuren en natuurlijk ook met mijn allergieën. De bediening was heel vlot en goed verdeeld in tijd. We gaan zeker terug.
    -