Restaurant Le Homard et la Moule by Seaweedchef in Bredene-aan-Zee

Over Restaurant Le Homard et la Moule by Seaweedchef

Le Homard et la Moule by Seaweedchef
Duinenstraat 325 , 8450 Bredene-aan-Zee

De naam verraadt het al: bij Le Homard et la Moule wordt de hoofdrol voor de gerechten toegekend aan vis en schaal- en schelpdieren. Geen wonder ook, het restaurant bevindt zich aan de kust in Bredene en kan dus dagelijks op een toevoer van verse lekkernijen van de zee rekenen.

Maar ook voor wie vlees verkiest, staan er op de kaart gerechten, waarvan de naam al even aanlokkelijk is als de presentatie, de geur en de smaak. Le Homard et la Moule geniet al sedert de opening van een uitstekende reputatie.

In de open keuken zie je de chef en zijn keukenbrigade aan het werk. Ze gaan steeds op zoek naar nieuwe ingrediënten om nog meer verfijning en smaak in de gerechten te brengen. Met een grote dosis creativiteit verwerken ze deze tot een verrukkelijk geheel.  In dit restaurant geniet je overigens ook met je ogen.

Het interieur is een prachtig, strak geheel van stijlvolle donkere tinten, zoals zwart, goud en chocoladebruin en mooie houten vloeren aangevuld met sfeervolle verlichting. Het oogt chique, eigentijds en vooral gezellig.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Le Homard et la Moule by Seaweedchef


9,2

(156 Recensies)


eten

9.3

service

9.2

sfeer

9.0

"Z(ee)wiersensatie"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben genoten van lekker eten, juweeltjes van borden en een vriendelijke bediening. Op naar de eerste ster!
-

""

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
It was a fantastic experience! The food and service were excellent! Also the restaurant is cosy and nice! We will go back to have another beautifull experience!!!
-

""

9,0
eten: 10 service: 9 sfeer: 8
Alles tot in de puntjes verzorgd! “Sea Food” , het brood en de boter, de wijnen...zeer lekker zo niet uitstekend! Op rest. Eet ik in principe geem “moueles” maar ik was benieuwd naar het recept vd chef en het was voortreffelijk! Dus kocht ik zijn kookboek om enkele recepten zelf klaar te maken. Dat zegt genoeg denk ik...
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
40 jaar getrouwd. Dat mocht gevierd worden met een etentje. Voor ons een onbekend adres. Dus we waren heel benieuwd. Wat een openbaring : alles was subliem. Mooi en gezellig interieur, hartelijke ontvangst maar vooral het eten was een openbaring. VG met mosselen, HG mooie griet, bereid met zeewier. Als afsluiter een lekker dessertje met rode vruchten of kaasjes. Heerlijk ! Een dikke proficiat aan het ganse team ! Doe zo verder en wij zeggen het voort....
-

"Diner in Le Homard et la Moule"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Leuke ontvangst, correcte bediening, lekker eten en bijpassende wijnen. Top adres in Bredene.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was onze eerste maal in Le Homard et la Moule maar niet de laatste. Wij waren aangenaam verrast. Het eten was superlekker, bediening perfect en de chef en zijn vrouw zeer aangenaam. Ook leuk dat de chef af en toe opdient en je zo direct contact hebt. Aan te raden!!
-