Restaurant Etablissement 1880 in Groede

Online reserveren niet mogelijk


Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk.

Over Restaurant Etablissement 1880

Etablissement 1880
Markt 9 , 4503 AG Groede

Etablissement 1880 is gelegen aan de historische Markt van Groede (West-Zeeuws-Vlaanderen) dicht bij de Zeeuwse stranden en het mooie polder landschap.

Sinds 2015 is het restaurant verhuisd naar de andere kant van de Markt. Na een intensieve verbouwing is de nieuwe locatie een droom die uitkomt en waar gedrevenheid, passie, kennis en liefde voor het vak hand in hand gaan.

Om een totale 1880 belevenis mee te maken, kunt u overnachten in een van de twee suites. Wakker worden in het rustige Groede en daarna een ontbijt in de open keuken of op het tuinterras.

In Etablissement 1880 komt u voor pure verwennerij. Het Zeeuws getinte menu is een verrassingsmenu waarbij u de keuze heeft tussen vis en vlees in het hoofdgerecht. Hierdoor kan het menu nog creatiever en met dagverse producten worden geserveerd. Het menu bestaat uit een diversiteit aan streek- en seizoensgebonden producten, die met liefde door chef Mariëlla worden omgetoverd tot culinaire kunstwerkjes.

Gastheer Danny versterkt de kunst van genieten door het schenken van wereldse wijnen. Wijn en eten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De juiste combinatie versterkt de smaakbeleving. Daarom bestaat de wijnkaart enerzijds uit een twintigtal wijnen die per glas geschonken worden. Anderzijds is er een ruime keuze aan flessen uit onder andere Frankrijk, Spanje, Zuid-Afrika, Amerika en Nieuw-Zeeland.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Etablissement 1880


9,2

(553 Recensies)


eten

9.3

service

9.2

sfeer

9.1

""

9,3
eten: 9 service: 9 sfeer: 10
Zoals steeds super gegeten met vriendelijke bediening in een mooi en rustig kader
-

"ZEER LEKKERE EN LEUKE VALENTIJN"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
LEKKER ETEN. MOOIE INSTELLING. PRIMA BEDIENING
-

"Heel fijn gegeten."

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Alles was top.
-

"Gezellig eten in Groede"

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
Het driegangen menu was zeer smaakvol en tegen een schappelijke prijs. De bediening was vriendelijk en in een aangepast tijdschema.
-

"Heerlijk lekker en ontspannen!"

9,3
eten: 8 service: 10 sfeer: 10
Lekker gegeten, prachtige presentatie, verfijnde wijnen.... HEERLIJK dit alles op een druilerige zondagmiddag in december !! Bedankt aan al wie dit voor ons mogelijk maakt.
-

"Super lekker!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Super lekker gegeten! Alles klopte, zowel de bediening als het eten zelf. Wij komen zeker terug.
-