Restaurant Etablissement 1880 in Groede

Online reserveren niet mogelijk


Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk.

Over Restaurant Etablissement 1880

Etablissement 1880
Markt 9 , 4503 AG Groede

Etablissement 1880 is gelegen aan de historische Markt van Groede (West-Zeeuws-Vlaanderen) dicht bij de Zeeuwse stranden en het mooie polder landschap.

Sinds 2015 is het restaurant verhuisd naar de andere kant van de Markt. Na een intensieve verbouwing is de nieuwe locatie een droom die uitkomt en waar gedrevenheid, passie, kennis en liefde voor het vak hand in hand gaan.

Om een totale 1880 belevenis mee te maken, kunt u overnachten in een van de twee suites. Wakker worden in het rustige Groede en daarna een ontbijt in de open keuken of op het tuinterras.

In Etablissement 1880 komt u voor pure verwennerij. Het Zeeuws getinte menu is een verrassingsmenu waarbij u de keuze heeft tussen vis en vlees in het hoofdgerecht. Hierdoor kan het menu nog creatiever en met dagverse producten worden geserveerd. Het menu bestaat uit een diversiteit aan streek- en seizoensgebonden producten, die met liefde door chef Mariëlla worden omgetoverd tot culinaire kunstwerkjes.

Gastheer Danny versterkt de kunst van genieten door het schenken van wereldse wijnen. Wijn en eten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De juiste combinatie versterkt de smaakbeleving. Daarom bestaat de wijnkaart enerzijds uit een twintigtal wijnen die per glas geschonken worden. Anderzijds is er een ruime keuze aan flessen uit onder andere Frankrijk, Spanje, Zuid-Afrika, Amerika en Nieuw-Zeeland.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Etablissement 1880


9,2

(547 Recensies)


eten

9.3

service

9.2

sfeer

9.1

" Bravo"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Ons gezelschap was zeer tevreden !
-

"Lekker, tout court!"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Mooie gerechten. Niet teveel poespas, maar juiste smaken, juiste porties en best geslaagde gerechten. Royaal bijgeschonken passende wijnen. Strak tempo. Kortom, een plaats om geregeld even te komen lunchen. Schrijf ons maar op!
-

"Top!!"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Fantastisch gegeten op een prachtige zomeravond. Genoten van heerlijke gerechten en lekkere wijn in de tuin van het restaurant. Beslist de moeite waard! De bediening was goed. We komen zeker terug!
-

"een echte aanrader"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
het totaalplaatje klopt. Geen enkele opmerking. Het is een plezier om daar te tafelen.
-

"nicole & karel"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Leuke locatie in een pittoresk dorpje te Zeeland. Service is top, creatieve keuken en gewaagde inrichting. Eén bemerkingetje : als wijnliefhebber had ik graag meer info bij de geselecteerde wijntjes.
-

"Heerlijk diner"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We genoten van een heerlijk diner met verfijnde smaken. De bediening was vriendelijk, maar toch professioneel. Een plaats om terug te keren.
-