Restaurant De Peerdestal in Antwerpen

Over Restaurant De Peerdestal

De Peerdestal
Wijngaardstraat 8-10 , 2000 Antwerpen

DE PEERDESTAL al meer dan 40 jaar een vaste culinaire waarde in Antwerpen en ver daarbuiten

Dit prachtig restaurant ingericht in Parijse sfeer, gevestigd in een authentiek historisch gebouw in het oude bruisende stadscentrum biedt veel mogelijkheden en verscheidene keuze uit diverse vlees –en visgerechten.
Het heeft een erg goede ligging, op loopafstand van de Grote Markt, de Kathedraal en de Groenplaats vlakbij het mooie Hendrik Conscienseplein.

De Peerdestal biedt voldoende capaciteit voor eventueel grotere gezelschappen (apart zaaltje aanwezig) zonder zijn sfeer en intimiteit te verliezen. Het restaurant is dagelijks geopend zowel voor lunches, diners als voor recepties en meetings voor bedrijven.

Daarnaast heeft Restaurant De Peerdestal een bijzonder brede keuze uit de seizoensgebonden à la carte gerechten en zijn zeer zeker de menu´s een aanrader: Maandmenu all in vanaf € 49.50 (keuze uit 4 voorgerechten, 5 hoofdgerechten en 4 nagerechten) en seizoensmenu met keuzes € 33.00
Het staat al sinds jaren bekend om zijn smaakvolle paardevlees  & rundsvlees(ook gerijpt uit eigen rijpkamer,dry-aged ) en kreeften uit eigen homarium maar zowel vlees –als visliefhebber kan hier genieten van heerlijke dagverse gerechten. Ook voor de wijnkenner is er een mooie goedgeselecteerde wijnkaart, afgestemd op de gerechten.

Zowel de  vriendelijke bediening als de keuken zal u graag een fijne lunch of diner bezorgen.
Kortom zeker de moeite waard om te reserveren.

Open 7 op 7 zowel lunch als diner

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Peerdestal


7,9

(221 Recensies)


eten

8.1

service

7.9

sfeer

7.9

"Top restaurant"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Ontzettend vriendelijke bediening, leuke sfeer, lekker eten. In één woord SUPER. Wij hebben een leuke avond gehad en komen zeker terug. Kunnen dit restaurant dan ook heel erg aanraden.
-

"Zeer aangename ontdekking"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Zeer lekker gegeten voor een heel democratische prijs. Het aanbod voor de restaurant week was heel goed. We waren zeer aangenaam verrast. We konden zelfs uit een menukaartje kiezen.
-

"Prima diner!"

6,3
eten: 7 service: 6 sfeer: 6
Een prima 3-gangen dier in de restaurantweek Uitstekende wildzwijnfilet,mooie entrecotes goede bediening Enkel minpunt: 3 wijn. teveel op de rekening zetten (10 inplaats van 7) kan echt niet! Ook de magere excuses klonken niet oprecht Jammer,want het eten was prima
-

""

9,0
eten: 9 service: 10 sfeer: 8
De service en eten was top
-

"lekker eten in de peerdestal"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
het was heel gezellig, goede bediening en lekker eten, wij gaan hier zeker nog eens terug!
-

"Ongedwongen gezellig"

9,3
eten: 8 service: 10 sfeer: 10
Gezellige sfeer, ongedwongen aangename bediening. Het eten was over het algemeen mooi gepresenteerd, voldoende en lekker. Helaas hadden 2 van de 4 tafelgenoten een taaiere knol gekregen op het bord, ook al werden ze verleid op de kaart bij het lezen van 'de befaamde paardesteak met saus naar keuze'. Het is tenslotte De Peerdestal. Jammer. De rode porto en de rode huiswijn waren ook zeer lekker.
-