Small 243ccb38 a050 460c 8708 dc4fcd7c42d7

Online Reserveren

Over Restaurant Michel*

Restaurant Michel*
A. Gossetlaan 31 , 1702 Groot-Bijgaarden

Restaurant Michel is gelegen in Groot-Bijgaarden. Dit gastronomische restaurant verwelkomt u in stijl en laat u genieten van de betere keuken.

Een fijne en goede bediening zorgt voor een perfecte gezellige namiddag of avond. Bij restaurant Michel zijn er ook verschillende formules mogelijk. 

Ervaar zeer comfortabel een onvergetelijke maaltijd in het elegante interieur van Restaurant Michel.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Michel*


8,9

(270 Recensies)


eten

9.0

service

9.0

sfeer

8.6

"Parfait..."

9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
Excellent repas avec découverte de nouvelles saveurs ; les "Ramen" et fromages étaient délicieux. Vins excellents à prix démocratiques.
-

"Restaurant Michel Grand-Bigard"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
C'était excellent. Atmosphère très agréable, service impeccable, menu équilibré, cuisine raffinée, savoureuse. Excellent choix de vins avec un brin d'originalité. Seul bémol notre table était trop exposée au soleil, mais un excellent moment quand même, tout à fait dans nos attentes.
-

"Waar is de kruiding gebleven?"

7,7
eten: 7 service: 8 sfeer: 8
Leuke en correcte ontvangst. Het team in de zaal heeft absoluut zijn beste beentje voorgezet om ons een aangename avond te bezorgen en alle gerechtjes goed en duidelijk te presenteren. Enkel jammer dat mijn tafelgenote bij de aangepaste wijnen naar het einde van het menu toe zeer lang met een leeg glas diende te blijven zitten omdat er blijkbaar géén refill was voorzien. Duidelijk een minpuntje waardoor wij ons bij een volgende gelegenheid toch eens gaan beraden over deze formule van "aangepaste wijnen". Er was een leuk menu samengesteld voor deze "Dining With the Stars editie". Jammer dat er hier en daar naar onze smaak toch wat kruiding ontbrak. Zonder schade toe te brengen aan de natuurlijke en aardse smaken kon en mocht het toch wat pittiger. Daarom hebben we af en toe zelf wat moeten bij kruiden. Het assortiment van aangeboden kazen was een absolute voltreffer.
-

"Aangename ervaring"

8,0
eten: 7 service: 8 sfeer: 9
Was een meevaller. Is er gezellig eten in een zeer aangename sfeer. Vriendelijke en correcte bediening. Eten was prima, mocht voor ons wat meer gekruid zijn, maar dat is onze persoonlijke smaak natuurlijk. Gaan zeker nog eens terug langs.
-

"chez michel "

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
heel fijn gegeten en goede dienst
-

"Wat ontgoocheld"

5,3
eten: 4 service: 8 sfeer: 4
Tweede bezoek aan restaurant Michel en deze keer met zeer gemengde gevoelens buiten gekomen. Het voorgerecht was een carpaccio van Schotse zalm - iets wat je thuis, zelf,als,weinig ervaren kok, op een bord kan dresseren,zonder veel moeitente doen. Gehele gerecht ook heel weinig smaak. Het hoofdgerecht van kabeljauw daarentegen was een absolute voltreffer. Een zalig stukje vis, gebakken zoals het moest en goed afgekruid. Het dessert op basis van rode biet was flets en absoluut niet voor herhaling vatbaar. De aangepaste wijnen waren top. Al bij al buiten gegaan met gemengde gevoelens. Recent al veel beter gegeten in zaken die minder hoog gequoteerd stonden.
-