Over Restaurant Michel*

Restaurant Michel*
A. Gossetlaan 31 , 1702 Groot-Bijgaarden

Restaurant Michel* is gelegen in Groot-Bijgaarden. Dit gastronomische restaurant verwelkomt u in stijl en laat u genieten van de betere keuken.

Een fijne en goede bediening zorgt voor een perfecte gezellige namiddag of avond. Bij restaurant Michel zijn er ook verschillende formules mogelijk. 

Ervaar zeer comfortabel een onvergetelijke maaltijd in het elegante interieur van Restaurant Michel.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Michel*


8,8

(301 Recensies)


eten

9.0

service

9.0

sfeer

8.6

"Happy"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Het was weer heel lekker! We hebben genoten! Vlotte bediening!
-

"Fantastisch!"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
het was heel lekker, een heel mooi kader en vriendelijk personeel,
-

"Zomaar..."

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Nu de tweede keer dat we bij Michel gaan eten - super. Relaxe sfeer, prima bediening en ZEER lekker eten. Fijn, leuke portie's, lekkere en betaalbare wijntjes. We komen zeker terug.
-

""

6,0
eten: 8 service: 4 sfeer: 6
Zeer lekker gegeten maar vaak lang moeten wachten. We hebben geen koffie genomen omdat het al 23u30 was. Bob formule is duur in vergelijking met wijnformule. Je krijgt slechts 2 non alcoholische dranken voor 28 euro. Mijn man had de wijnformule voor 30 euro en heeft zeker 5 glazen wijn gekregen. Dit is zijn geld wel waard.
-

"Restodays"

6,0
eten: 5 service: 7 sfeer: 6
Naar aanleiding van de Restodays hadden wij, voor 4 personen, gereserveerd bij "Michel". Voor mijn echtgenote en mezelf was het het derde bezoek aan dit sterrenrestaurant. De twee vorige keren waren zeer goed geweest. Vandaar onze keuze om hier terug te komen eten met twee genodigden. De ontgoocheling was dan ook groot omdat het eten, en inzonderheid het hoofdgerecht, niet voldeed aan de verwachtingen bij een zo gereputeerd sterrenrestaurant. Het varkensgebraad was té doorbakken waardoor het taai werd, het garnituur en de groenten waren smaakloos gepresenteerd en té gepeperd. Kortom: een afknapper!
-

"Très bien"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Belle découverte tout était parfait à retourner et à conseiller
-