Restaurant Fleurie in Peer

Over Restaurant Fleurie

Fleurie
Baan naar Bree 27 , 3990 Peer

Het warme onthaal en de onberispelijke service in restaurant Fleurie getuigen van professionalisme en gastvrijheid. De hele brigade stelt alles in het werk opdat de gasten na een uitstekende lunch of diner met een gevoel van tevredenheid naar huis kunnen keren. Iedereen voelt zich hier echt op zijn gemak, en de menukaart heeft voor elk wat wils, ook voor de kinderen. Het keukenteam werkt zich uit de naad om u voortreffelijke gerechten voor te schotelen, die met grote zorg bereid worden. Als het zonnetje van de partij is, worden al deze lekkere creaties u graag op het terras geserveerd.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Fleurie


9,2

(328 Recensies)


eten

9.2

service

9.3

sfeer

9.0

"fantastisch"

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
Super genoten van de omgeving (buiten op het terras) alsook het fantastisch lekkere eten. Oog voor detail, smaakbommetjes en zeker voldoende. 3 gangen lunch voor een zeer redelijke prijs. Een echte aanrader! Hier komen we zeker terug!
-

"uitstekend"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was een van de beste etentjes die we ooit gehad hebben. Vriendelijke (en mooie) bediening. De chef heeft ons zelf welkom geheten en we hebben een mooie plaats gekregen op hun super leuke terras, bovendien heeft het terras nog heel discrete zitplaatsen. Een heel leuke en smakelijke ervaring, die vraagt om meer.
-

""

7,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 6
Leuke presentatie hapjes. Vriendelijk personeel. Heel lekker geeten en gedronken!
-

"Lunch 11/6/18"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Ontvangen door een charmante gastvrouw, gezellig op het mooie tuinterras genoten van een overheerlijke lunch. Dikke pluim, absolute verwennerij op culinair vlak! Man man man, dit was genieten van begin tot einde! Kil J, Alken
-

"alles dik in orde"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
fijne ontvangst, buiten op het terras kunnen genieten van een zomerse sfeer en lekker eten en drinken voor herhaling vatbaar
-

"Top!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Weeral een voltreffer! Het eten werd buiten geserveerd, op een gezellig terras. Heel erg attent....parasols zorgden dat noch jij, noch het eten in volle zon was. Weeral een heel vriendelijke bediening door de gastvrouw en 3 medewerksters. Van hapjes, tot dessert, bediening, kader: TOP!
-