Restaurant Fleurie in Peer

Over Restaurant Fleurie

Fleurie
Baan naar Bree 27 , 3990 Peer

Het warme onthaal en de onberispelijke service in restaurant Fleurie getuigen van professionalisme en gastvrijheid. De hele brigade stelt alles in het werk opdat de gasten na een uitstekende lunch of diner met een gevoel van tevredenheid naar huis kunnen keren. Iedereen voelt zich hier echt op zijn gemak, en de menukaart heeft voor elk wat wils, ook voor de kinderen. Het keukenteam werkt zich uit de naad om u voortreffelijke gerechten voor te schotelen, die met grote zorg bereid worden. Als het zonnetje van de partij is, worden al deze lekkere creaties u graag op het terras geserveerd.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Fleurie


9,2

(305 Recensies)


eten

9.2

service

9.3

sfeer

9.0

"Toprestaurant "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijke gerechten in een aangename omgeving!!!
-

"menu restaurantweek"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
De ontvangst was hartelijk, de service was vriendelijk, de amuses waren heel lekker. Het voorgerecht, de eerste en de tweede schotel volgden elkaar vlug op; de derde schotel liet iets te lang op zich wachten (45 min). De aangepaste wijnen waren subliem! Het eten smaakte zeer lekker en was voortreffelijk bereid, maar mijn stukje ganzenlever was amper een duim groot? Er is vind ik één minpunt: het was wel veel geld voor de toch wel kleine hoeveelheden op het bord...
-

"Heerlijke Lunch"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Buitengewoon lekker !
-

"Eén van de beste fine dining ervaringen die we al gehad hebben"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Fleurie is een kleine maar uiterst gezellige zaak. We werden zeer hartelijk ontvangen door de gastvrouw en mochten plaatsnemen aan een leuk tafeltje met zeer comfortabele stoelen. Bij het aperitief (er waren zelfs enkele specialere bieren te krijgen) kregen we een paar lekkere amuses en daarna begon het culinaire spektakel pas echt: de gepekelde zalm was subliem, het extra voorgerecht dat we erbij genomen hebben, roodbaars voor mijn vrouw en kalfszwezerik voor mij was ook lekker, maar moest toch net onderdoen voor het hoofdgerecht van zwartpootvarken. Dit alles werd gevolgd door nog een zeer lekker nagerecht, niet te licht en niet te zwaar, om de avond compleet te maken. We gaan zeker nog eens terugkomen!
-

"Kers op de taart van Peer."

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Prima restaurant. Zeer goed op pad met de tweede generatie in de keuken komt het helemaal goed. Een klein min puntje. Tafeltjes staan erg dicht bij elkaar echter gezien de omstandigheden is hier niets aan te doen. Een ster staat ergens te stralen.
-

"Review"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Great food and drinks. We will go back for sure
-