Restaurant Fleurie in Peer

Over Restaurant Fleurie

Fleurie
Baan naar Bree 27 , 3990 Peer

Het warme onthaal en de onberispelijke service in restaurant Fleurie getuigen van professionalisme en gastvrijheid. De hele brigade stelt alles in het werk opdat de gasten na een uitstekende lunch of diner met een gevoel van tevredenheid naar huis kunnen keren. Iedereen voelt zich hier echt op zijn gemak, en de menukaart heeft voor elk wat wils, ook voor de kinderen. Het keukenteam werkt zich uit de naad om u voortreffelijke gerechten voor te schotelen, die met grote zorg bereid worden. Als het zonnetje van de partij is, worden al deze lekkere creaties u graag op het terras geserveerd.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Fleurie


9,2

(328 Recensies)


eten

9.2

service

9.3

sfeer

9.0

"sterrenniveau"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wij zijn op maandagmiddag 1 oktober gaan eten, 'Dining with the stars'. Het eten was subliem! We zijn al bij verschillende sterrenrestaurants gaan eten, en Fleurie moet zeker niet onder doen voor hen. Ze gaan ons zeker nog terugzien.
-

"Een toppertje in Peer"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
We hebben echt genoten van het eten! Het was heel verrassend en super lekker! De bediening was top en, op aanraden van de gastvrouw, de wijn zalig!! Wij gaan zeker nog terug!!
-

""

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Lekker eten en goede bediening. Zeker voor herhaling vatbaar wij komen terug.
-

"Nog nooit teleurgesteld!"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Lekker menu. Vriendelijke bediening. Voor ons telkens een verre verplaatsing waard..
-

"Perfect"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Top
-

"Onvergetelijk avondje uit."

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was gewoon een geweldig, overgetelijk avondje uit. Het plaatje klopte helemaal : leuk gezelschap, warme zomeravond, vriendelijk onthaal, prachtig buitenterras, hééééél lekker eten, mooi gebracht, aangepaste wijnen en een fijne bediening. Alles erop en eraan.Meer moet dat voor ons niet zijn. Volgende reservatie is al gemaakt. Dankjewel aan jullie allemaal.
-