Restaurant Fleurie in Peer

Over Restaurant Fleurie

Fleurie
Baan naar Bree 27 , 3990 Peer

Het warme onthaal en de onberispelijke service in restaurant Fleurie getuigen van professionalisme en gastvrijheid. De hele brigade stelt alles in het werk opdat de gasten na een uitstekende lunch of diner met een gevoel van tevredenheid naar huis kunnen keren. Iedereen voelt zich hier echt op zijn gemak, en de menukaart heeft voor elk wat wils, ook voor de kinderen. Het keukenteam werkt zich uit de naad om u voortreffelijke gerechten voor te schotelen, die met grote zorg bereid worden. Als het zonnetje van de partij is, worden al deze lekkere creaties u graag op het terras geserveerd.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Fleurie


9,2

(305 Recensies)


eten

9.2

service

9.3

sfeer

9.0

"Heerlijk avondje met smaakvolle gerechten"

9,0
eten: 9 service: 10 sfeer: 8
Vriendelijke ontvangst, heerlijke gerechten, mooi gepresenteerd en smaakvol bovendien. De aangepaste wijnen sluiten nauw aan met de gerechten. Wel graag volgende keer de supplement prijs van het kaas nagerecht vermelden bij de vraag naar de keuze van het nagerecht. (was nogal een pittig supplement)
-

"Geweldige prijs/kwaliteitsverhouding"

9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
Net als de vorige keer dat we hier zijn komen eten was het ditmaal ook terug top! De ontvangst was persoonlijk en we werden naar een leuke tafel begeleid. Tijdens een aperitief kregen we enkele lekker amuses voorgeschoteld waarna het lekkere 5-gangen diner kon beginnen. De uitschieters waren ditmaal het zalm/paling voorgerecht en het skrei tussengerecht. Alles was mooi afgewerkt en smakelijk en zeker de sauzen bij de vleesgerechten waren subliem. We will be back!
-

"Uitstekend"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Gezellig interieur, zeer vlotte en vriendelijke bediening maar vooral het eten was zeer lekker en heel mooi geserveerd. Aanrader!
-

"Fleurie "

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
Absoluut lekker gegeten En gezellig ingericht Aanrader
-

"Heerlijke zondagmiddag"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Voor iedereen die van een verfijnde keuken houdt.
-

""

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Het eten was zeer lekker, top. Zeer vlotte, vriendelijke bediening. Een aanrader als je lekker wil eten. Proficiat aan het hele team.
-