Restaurant Le Bouquet Garni in Sint-Truiden

Over Restaurant Le Bouquet Garni

Le Bouquet Garni
Ridderstraat 1 , 3800 Sint-Truiden

Restaurant Le Bouquet Garni ligt in het hartje van de historische stad Sint-Truiden. In een sfeervol interieur kan u toekijken hoe de chef in de open keuken uw zakenlunch of diner bereidt.

Het bedienend personeel ontvangt u met de glimlach en met stijl, en zorgt dat de mooi gepresenteerde borden op een professionele manier aan u worden voorgeschoteld.

Met een gevarieerde Franse keuken, licht zuiders getint, verwent "Le Bouquet Garni" u culinair met originele, dagverse en verfijnde gerechten. Maak uw keuze uit onze seizoensgebonden kaart of laat u verleiden door een marktmenu (3, 4 of 5 gangen).

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Le Bouquet Garni


8,2

(144 Recensies)


eten

8.3

service

8.1

sfeer

8.1

""

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
lekker - gezellig & goede bediening ! een tevreden klant !
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heel lekker en vriendelijk
-

"Gezellig en lekker restaurant"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gezellig restaurant met een uitstekende en vriendelijk bediening. Het aperitief was vergezeld van een champignonsoepje en een soesje. Het 3-gangen verrassingsmenu was heel lekker met een uitstekende cuisson en mooi gepresenteerd. De wijnen zijn aangepast aan elk gerecht. Het is heel zeker een aanrader in het hartje van Sint-Truiden. Wij zijn er al meerdere malen geweest en kijken altijd uit naar ons volgend lekker etentje. Proficiat voor de Chef en het ganse Bouquet Garni-Team.
-

"Etentje bij Le Bouquet Garni"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Zondagmiddag 25 november gaan eten bij Le Bouquet Garni in Sint-Truiden. Vriendelijk personeel, verzorgd interieur, aangename sfeer. Het eten was lekker en mooi gepresenteerd. De bediening verliep vlot en correct. Deze kennismaking met het restaurant is zeker voor herhaling vatbaar.
-

"Genoten"

7,3
eten: 8 service: 7 sfeer: 7
Heerlijk eten, zeer mooi gepresenteerd. Lekker cava (aperitief van het huis) en lekker wijn. er mocht bij het binnen komen en aan tafel gaan wel wat meer informatie over de menu gegeven worden. (hier hebben we naar moeten vragen) leuk terras voor de zaak om te genieten van het mooie weer!
-

"Zeer lekker eten met too bediening"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
het eten was zeer lekker, voor mij mocht de portie wat groter maar dat zal van mens tot mens liggen.. de bediening is uitstekend, net zoals iedereen die er rond loopt van personeel!
-