Restaurant La Feuille d'Or in Dilsen-Stokkem

Over Restaurant La Feuille d'Or

La Feuille d'Or
Hoeveweg 145 , 3650 Dilsen-Stokkem

Restaurant La Feuille d'Or ligt in Lanklaar. De ervaren chef verwent u niet alleen met mesteerlijke nagerechten maar wordt ook geprezen voor zijn experimentele kookstijl. Hij laat u proeven van nieuw soort Franse keuken, die vertrekt van eerlijke producten.

Restaurant La Feulle d'or heeft een gevarieerde kaart. Daar onze gerechten met topproducten en seizoensgebonden ingrediënten bereid worden, stellen wij voor u twee menu's samen. U kan kiezen uit deze menu´s of u kan zelf  "à  la carte " een menu samenstellen.

La Feuille d'or is ook geschikt voor de organisatie van uw recepties, diners en feesten. Ook voor zakendiners bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant La Feuille d'Or


8,6

(140 Recensies)


eten

8.9

service

8.5

sfeer

8.4

""

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Vriendelijke ontvangst. Fijn gedekte tafel. Zeer bezorgd of alles naazr wens was. Prima middag beleeft. Zeker overdoen.
-

"Lekker eten in rustige omgeving"

7,3
eten: 7 service: 8 sfeer: 7
We hebben lekker gegeten. De wachttijd tussen de gerechten was iets te lang. Een van ons is vegetariër en eigenlijk was dit dezelfde menu zonder vis of vlees. Dus niet echt veel moeite gedaan.
-

"Super gezellig en zeer lekker gegeten!"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Een fijne ontdekking. Heel gezellige plaats, mooi interieur, fijne gastvrije bediening en super lekker eten. Een aanrader.
-

"Proficiat !"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was een mooie avond . Heerlijk terras, schitterend onderhouden tuin, lekker eten .
-

"Lekker genieten"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Mooie locatie in een mooie omgeving. Vriendelijke ontvangst door de gastvrouw. Mooie, verzorgde tafels. Zeer lekker gegeten. Alle gerechten werden mooi gebracht met een korte beschrijving ervan. De smaken zaten allemaal goed, al was het visgerechtje niet warm genoeg, maar zeker de complimenten aan de chef ! Tof vonden wij de zoetigheden bij de koffie : crême brulée en kleine oliebolletjes !!! Nooit eerder als zoetigheid bij koffie gehad, maar wel zeer origineel en lekker. La Feuille d'or is een aanrader.
-

"potencieel"

7,3
eten: 7 service: 8 sfeer: 7
mooie start met de eerste 2 gerechten, dan hoofdgerecht niet slecht, iets te zout maar dessert was veel te zwaar. leuke wijn kaart. hier en daar bij schaven en dan wordt het zeker een van de beter restaurants
-