Restaurant Oud Walle in Kortrijk

Over Restaurant Oud Walle

Oud Walle
Koning Albertstraat 4 , 8500 Kortrijk


In Oud Walle, het kleine restaurant aan de rand van de stad, eet u lekker in een intieme en gezellige sfeer. Creatief koken met dagverse producten, zonder overbodige franjes, daar maakt chef-kok Frederik Desmet een erezaak van.

Frederik leerde zijn vak in enkele vermaande restaurants zoals d'Hommelkeete in Poperinge, hostellerie St-Nicolas in Ieper en De Karmeliet in Brugge. Verder leidde hij drie en een half jaar de keuken van hotel-restaurant Messeyne te Kortrijk.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Oud Walle


9,1

(277 Recensies)


eten

9.2

service

9.2

sfeer

8.9

"lunch restaurant week"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
vriendelijk onthaal lekker eten verzorgde bediening voor herhaling vatbaar
-

"Etentje voor Vaderdag"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Restaurant Oud Walle is zeker een bezoekje waard ! Het eten is super super lekker en in ideale porties, tevens is de wijn excellent erbij. Zelfs onze 15 jarige zoon zei 's avonds dat hij ieder gerecht heel lekker vond en alles supergoed bij elkaar paste. Mijn schoonmoeder drinkt niet zo graag rode wijn maar daar vond ze hem heel lekker. Dus voor iedereen een geslaagde avond !
-

"Fantastische lunch"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
DIt restaurant staat al lang op mijn lijst. Maar het was er telkens nog niet van gekomen. Mijn vrouw heeft me dan verrast door er te reserveren tijdens de week van het restaurant. Wij zijn er de lunch gaan eten: 2 amuse-gueule gekregen die subliem waren, een voorgerecht, 1 hoofdgerecht en een dessert. Alles paste perfect samen en werd opgediend door een heel vriendelijke en vlotte jonge kerel. Absoluut geen dikkenek gedoe, heel gewoon maar op en top professioneel. We gaan er zeker nog es naartoe!
-

"Heerlijk"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Heel lekker gegeten in een supergezellige sfeer. Eten top, om duimen en vingers van af te likken. Supervlotte en vriendelijke bediening!
-

"etentje in nostalgie"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Super vriendelijk ontvangst. Prachtig kader. Deed mij denken aan mijn grootmoeders woonst. De oude tijd van toen :) Van begin tot eind lekker gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar
-

"Restaurant Oud Walle"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
heel lekker prima service gezellig, mooi, klassevol interieur
-