Restaurant Oud Walle in Kortrijk

Over Restaurant Oud Walle

Oud Walle
Koning Albertstraat 4 , 8500 Kortrijk

Restaurant Oud Walle is gevestigd in Kortrijk. 

In een mooi herenhuis in het centrum van Kortrijk zetten we het project verder dat we vijf jaar geleden begonnen in Oud Walle, het kleine restaurant aan de rand van de stad.

Het decor is veranderd maar de essentie blijft: onze klanten lekker laten tafelen in een ontspannen, gemoedelijke sfeer. Van een lichte, hedendaagse keuken, bereid met dagverse producten, maken we ons waarmerk en onze passie.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Oud Walle


9,1

(286 Recensies)


eten

9.2

service

9.2

sfeer

8.9

"etentje"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
zeer goed eten en de bediening was prima en het personeel dat de bediening deed zeer goed,juist vonden we dat de wijnen nogal prijzig zijn. Het is de eerste keer niet dat we bij jullie komen eten,maar het was zeer lekker.We komen zeker nog eens terug van Zwevegem naar Kortrijk is niet ver. Nogmaals bedankt voor het lekker eten en chapeau voor de kok. Groeten Yserbyt Albert en Vernackt Christiane
-

"Het lekkere oud walle"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heel vriendelijke bediening met super lekker eten en fantastische wijnen. Jammer dat de wachttijden na het 3e voorgerecht te lang waren.
-

"Fantastisch lekker"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heel vriendelijk ontvangen! Goeie service! Eten was top! Niets op aan te merken!
-

"lekker en maagje is gevuld "

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
mooie presentatie, gezellig interieur en goed gevulde bordjes
-

"Superdiner in een klassevol kader"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Al bij het betreden van het pand ontdek je de klasse van dit restaurant. Maar niet alleen het interieur van dit herenhuis maar ook het onthaal geeft een goed gevoel. Vriendelijk, niet familiair maar ook niet hautain. Kortom je voelt je direct welkom. We waren al van bij het aperitief in de wolken van de hapjes. Dit zelfde niveau werd ook gehaald bij voorgerecht en hoofdschotel. Waar menig toprestaurant dan soms wat ontgoocheld bij het dessert was dit zeker niet het geval. Eén enkele opmerking bij de koffie zou ik de keuze aanbieden van een gewone kop koffie of cappuccino naast de kleine expresso en de koekjesassortiment kon wat uitgebreider maar dit is maar een detail. De rekening viel reuze mee als je ziet welke kwaliteit er werd aangeboden en dit in een luxueus kader. Voor herhaling vatbaar
-

"LUNCH OUD WALLE"

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
wij hebben genoten van alle gerechten,met deskundige uitleg en voldoende
-