Restaurant t Aards Paradijs in Merendree

Over Restaurant t Aards Paradijs

t Aards Paradijs
Merendreedorp 65 , 9850 Merendree

LET OP: Gelieve bij dit restaurant uiterlijk tot 24 uur van tevoren uw reservatie wijzigen of annuleren. Indien dit korter van tevoren is, kunt u bellen naar het restaurant op 09 371 57 56.

Restaurant 't Aards Paradijs ligt in Merendree-Nevele.

Koken is het streven, om met het grootste respect en de minst merkbare beweging, de grootste expressie van elk product te belichten. Elk seizoen opnieuw ondernemen wij de zoektocht naar de mooiste ingrediënten en combineren we ervaring met nieuwe inzichten om zo de heerlijkste gerechten te creeëren.

In onze orangerie, salon, tuinkamer en tuin kunt u genieten van al dit moois. Dit alles in een rustig en aangename omgeving. Laat u zintuigen prikkelen bij restaurant 't Aards Paradijs!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant t Aards Paradijs


9,0

(102 Recensies)


eten

9.1

service

9.1

sfeer

8.7

"Perfect experience"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
As usual excellent quality!
-

"Waarom is dit geen ster restaurant?"

9,3
eten: 8 service: 10 sfeer: 10
Zeer aangenaam ontvangst in een mooi kader. Echt lekkere gerechten met ieder zeer aparte smaken. Het dessert met allemaal verschillende chocolade smaken is een aanrader. Hoogstaande bediening en lekkere wijnen in het wijnarangement, Er is ook een enorme keuze uit wereld whisky’s ,er is zelfs een menu met bij elk gerecht een andere whisky .
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was een positieve culinaire ervaring. De bediening was top, de gekozen wijnen pasten perfect bij ieder gerecht en de gerechten waren een echte sensatie voor je smaakpapillen. Wij hebben genoten van begin tot einde en komen zeker nog terug!
-

"Ontvangst in het aards paradijs"

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
Geen enkele opmerking betreffende service ontvangst en keuken. Men is ingegaan op onze wens (één persoon verse vruchten als dessert). Verrassende gangen . Toch wel wat prijzig (ligt waarschijnlijk ook aan de quotatie Gault Millaux).
-

"Heerlijke lunch in een mooie setting"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Van een heel erg lekkere lunch genoten in het Aards Paradijs. Vriendelijke ontvangst, mooie gerechtjes en lekkere aangepaste wijnen. De chef kwam nadien nog even aan ons tafel om naar onze bevindingen te polsen. Zeker een aanrader, we komen zeker nog terug.
-

"Hernieuwde kennismaking"

9,3
eten: 10 service: 8 sfeer: 10
Het was voor ons een hernieuwde kennismaking vermits wij niet echt meer in de buurt woning. Het kader is bijzonder, moeilijk te omschrijven, maar met veel hout, en echt sfeervol. Minpuntje: bij de ontvangst bleek geen tafeltje voor ons gedekt, ondanks de tijdige reservatie. Dit werd snel en vriendelijk opgelost. Het restaurant is bekend en geroemd om zijn bereidingen met groenten, en dat bleek ook nu. Wij namen het menu van 54 euro, met 8 € supplement voor een kaasbord ipv het voorziene dessert. Bij het aperitief kwamen drie amuses, echte smaakbommetjes, zo verfijnd! Daarna volgden drie gerechtjes : gepocheerde witte vis met groente; een vegetarisch stoofpotje van bekende en minder bekende groente, tot slot een heerlijk stukje Iberico varken met gestoofde groentjes. In zijn geheel zeker maagvullend. Het kaasbordje was rijk gevuld en uiterst geselecteerd. De aangepaste wijnen (28 euro voor drie ruime glazen) kon ons evenzeer bekoren. Koffie 7 euro vindt ik persoonlijk nogal prijzig, maar was een mooie afsluiter van een gewaardeerde lunch. Zeer geslaagde en gesmaakte lunch!
-