Restaurant t Aards Paradijs in Merendree

Over Restaurant t Aards Paradijs

t Aards Paradijs
Merendreedorp 65 , 9850 Merendree

LET OP: Gelieve bij dit restaurant uiterlijk tot 24 uur van tevoren uw reservatie wijzigen of annuleren. Indien dit korter van tevoren is, kunt u bellen naar het restaurant op 09 371 57 56.

Restaurant 't Aards Paradijs ligt in Merendree-Nevele.

Koken is het streven, om met het grootste respect en de minst merkbare beweging, de grootste expressie van elk product te belichten. Elk seizoen opnieuw ondernemen wij de zoektocht naar de mooiste ingrediënten en combineren we ervaring met nieuwe inzichten om zo de heerlijkste gerechten te creeëren.

In onze orangerie, salon, tuinkamer en tuin kunt u genieten van al dit moois. Dit alles in een rustig en aangename omgeving. Laat u zintuigen prikkelen bij restaurant 't Aards Paradijs!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant t Aards Paradijs


8,9

(96 Recensies)


eten

9.0

service

9.1

sfeer

8.6

"Absolute top"

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
Was absolute top. Zonder spijt de extra's bijgenomen bovenop de restaurant-week signature dish. Ware smaakbommen waarbij de zuiverheid van de producten krachtig naar voor werden gebracht. Daarbij ook nog mooie porties. Ik kom zeker terug.
-

"TOP!!!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was een zeer aangename ervaring, van het begin tot het einde perfect verzorgd. Ze zien ons daar zeker nog terug.
-

"Ontzettend Lekkerbekkende Ontdekking"

9,0
eten: 10 service: 8 sfeer: 9
Deze keer was het onze beurt om vriendin uit te nodigen op een ongeveer-jaarlijks etentje. We maakten dankbaar gebruik van een restaurantweek-aanbieding via Makro. Afgaand op publieksrecensies gemengd met professionele scores kijken we hier heel erg naar uit. We krijgen een lek-mijn-lipjes 4+dessert menu voorgeschoteld. 3 aangepaste wijnen waarbij we dankbaar gebruik kunnen maken van een BOB-arrangement. 3 amusetjes bestaan uit Taco-Salsa-Tomaat-Jalapeno, Bloemkoolbavarois-Soyameringue, kroketje-mimolette-curry en zijn stuk voor stuk lekkerst en origineel en mooi gepresenteerd. We vervolgen met St Jacobsvrucht met Granny-sliertjes en zeegroente, fantastisch gepresenteerd in parelmoeren gigaschelp. Jummie. Daarna krijgen we een mooie portie Goudbrasem geflankeerd met origineel bereide prei met boekweit, venkelzaad en curcuma. Ik had nog geen week terug geklaagd dat vis al te dikwijls inspiratieloos met prei wordt geserveerd. Ik trek hier en nu mijn boute bewering met smaak terug in. Op een gezapig ritme gaat de degustatie verder met een Kastanjesoepje met topinamboer, crosnes en ponzu die we uit een héél tof houten kommetje (olijfhout?) mogen lepelen. Topper, weeral. Maaltijd-afsluitend krijgen we een portietje patrijs omkaderd met een variëteit aan beetgare groentjes, het handelskenmerk van het huis. Desservir wordt voor ons gedaan met een lekt-mijn-lipje brokjes van hazelnootijs, caramel, chocolade en peer. Last but absolutely not least surprise: 2 mooie dozen met keuzemogelijkheid aan verse thee’s. Conclusie: we kregen een maaltijd in mooie porties op een rustig tempo en vooral boordevol smaak waar het hart en ziel van Lieven in proeft. De bijgeserveerde wijn was lekker maar net niet op zelfde niveau, niet overdreven geschonken maar genoeg. De bediening was vriendelijk en vrij neutraal maar kon naar ons gevoel nog naar een hoger enthousiasme niveau. We komen zeker terug in het bloemenseizoen en willen dan graag eens in de tuin eten.
-

"Heerlijke gerechtjes in een omgeving met zeer hoog verwengehalte"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
De ontvangst was zeer hartelijk en professioneel. we hadden een leuke tafel met zicht op de tuin. Heeft voorgestelde menu voldeed op alle vlakken: gevarieerd, inventief en soms gedurfd, maar vooral hééérlijk. Over de bediening alleen maar lof. Een kleine vraag over de wijn en onmiddellijk werd het even nagegaan. Heerlijk gewoon! Een adres om terug te komen!
-

"Absolute aanrader"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Superlekker gegeten, niveau minimaal 2 sterren bij michelin!
-

"Tuin van Eden?"

7,3
eten: 6 service: 8 sfeer: 8
We werden heel vriendelijk ontvangen, en konden genieten van het aangenaam kader. We dachten van een scherp geprijsd kennismakingsmenu te kunnen genieten, maar uiteindelijk bleek het aangeboden menu van "Dining with the stars" gewoon het eenvoudigste menu van de kaart te zijn, zonder extra's... En uiteraard, na het nuttigen van een aperitiefje en bijpassende (lekkere en voldoende!) wijnen kwamen we ongeveer aan het dubbele van de oorspronkelijke prijs. Laat daar nu het schoentje wat knellen: voor zo'n € 120,00 per persoon hebben we prijs/kwaliteit al beter of meer verrassend gegeten. We verlieten dan ook met gemengde gevoelens dit restaurant.
-