Restaurant t Aards Paradijs in Merendree

Over Restaurant t Aards Paradijs

t Aards Paradijs
Merendreedorp 65 , 9850 Merendree

Restaurant 't Aards Paradijs ligt in Merendree-Nevele.

Koken is het streven, om met het grootste respect en de minst merkbare beweging, de grootste expressie van elk product te belichten. Elk seizoen opnieuw ondernemen wij de zoektocht naar de mooiste ingrediënten en combineren we ervaring met nieuwe inzichten om zo de heerlijkste gerechten te creeëren.

In onze orangerie, salon, tuinkamer en tuin kunt u genieten van al dit moois. Dit alles in een rustig en aangename omgeving. Laat u zintuigen prikkelen bij restaurant 't Aards Paradijs!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant t Aards Paradijs


8,9

(75 Recensies)


eten

8.9

service

9.1

sfeer

8.5

9,0
eten: 8 service: 10 sfeer: 9
Schitterend voorgerecht ! Prachtige presentatie. Door de grote verscheidenheid aan ingrediënten komt elke smaak niet altijd tot zijn recht.
-
8,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 7
Zeer lekker gegeten van originele gerechten, in een leuke sfeer gecombineerd met een vriendelijke bediening. Het vergeten bijvullen van wijn, alsook de relatief frisse ruimte waren de enige minpuntjes (om toch enige vorm van kritiek te kunnen geven). Kortom een zeer leuke ervaring en zeker en vast nog eens voor herhaling vatbaar.
-
9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
HET AARDS PARADIJS We waanden ons in het echte paradijs en werden dan ook ten volste verwend! Het aperitief met toch een 8 tal fijne hapjes werden zeker gesmaakt. De hele menu was gewoon een palet van smaaksensaties.Gedurfde combinaties, zeer leuk en aangenaam. Wij keren zeker nog eens terug !!!!! Proficiat aan het hele team !!!
-
10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Verrukkelijk !!!
-
9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Toen we deze lunch boekten had ik voor 't Aards Paradijs nog de oude score Gault Milliau van 15 gezien. Intussen kregen ze een puntje bij en hebben ze een quotering van 16. En na onze lunch moet ik zeggen, dit is écht een terechte stijging! We werden héél vriendelijk en goed georganiseerd ontvangen, kregen behalve een subliem voorgerecht en hoofdgerecht, een dessert waarvan de diverse smaken en texturen perfect in harmonie waren en bij de apero een 6-tal hemelse hapjes. Nergens iets op aan te merken en zéker voor herhaling vatbaar!!! Bedankt!!!!
-
8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Een culinaire ontdekken en verwennerij mogen beleven!
-