Diningcity Deal: Subliem 5-gangen Winnaars menu € 60,00


.

Restaurant 't Aards Paradijs is verkozen tot winnaar van de Nationale Restaurant Week 2018!

Op basis van reviews van gasten is restaurant 't Aards Paradijs gekozen tot een van de winnaars tijdens de Restaurant Week Zomer 2018.

Wil jij ook het winnende menu proeven? Boek dan nu jouw tafeltje en eet de (Michelin) sterren van de hemel!

Voordelen
+ Fantastisch 5-gangenmenu
+ Restaurant Week Winnaar
+ Geldig op donderdag, vrijdag en zondag
+ Geldig voor lunch en diner

 

 • Te reserveren t/m 31 augustus 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
 • Over Restaurant t Aards Paradijs

  t Aards Paradijs
  Merendreedorp 65 , 9850 Merendree

  Restaurant 't Aards Paradijs ligt in Merendree-Nevele.

  Koken is het streven, om met het grootste respect en de minst merkbare beweging, de grootste expressie van elk product te belichten. Elk seizoen opnieuw ondernemen wij de zoektocht naar de mooiste ingrediënten en combineren we ervaring met nieuwe inzichten om zo de heerlijkste gerechten te creeëren.

  In onze orangerie, salon, tuinkamer en tuin kunt u genieten van al dit moois. Dit alles in een rustig en aangename omgeving. Laat u zintuigen prikkelen bij restaurant 't Aards Paradijs!

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant t Aards Paradijs


  8,9

  (81 Recensies)


  eten

  9.0

  service

  9.0

  sfeer

  8.6

  "Fantastische keuken, jammer van de bediening."

  7,3
  eten: 10 service: 4 sfeer: 8
  Prachtige locatie. Wel minder dat er niet voldoende parking is. We waren een beetje te laat, ik had proberen bellen maar niemand nam de telefoon op. Toen we een tafeltje kregen in de mooie veranda, duurde het even voor de menu werd voorgesteld nadat we onze aperitief kregen, lekkere huisaperitief met drie overheerlijke hapjes om de toon te zetten. We namen als extra de oester, met een perfecte smaken combinatie. Deze kwam echter toen onze aperitief nog niet eens halfweg was. Daarna zouden we de zeebaars krijgen, het werd echter octopus zonder dat iemand van de bediening er iets van gezegd had. Toen ik er naar vroeg zei de ober, dat hij zich vergist had maar dat de portie even groot was. Niet echt zoals het moet lijkt me. Er was geen brood, peper en zout enz, dat hebben we pas gekregen bij het tussengerecht, dus na twee voorgerechten. Nadat we er ook weer zelf hebben achter moeten vragen. Het vuile bestek van onze octopus werd niet vervangen, daar moesten we ook nog de gamba mee opeten. Wat in mijn ogen niet kan. Dan kwam de asperge en de eend. We hadden aangepaste wijn, die werd niet bijgevuld. Voor het dessert wouden we beiden kaas, dat werd ook niet gevraagd. Zoet dessert werd ingedekt. We hebben dat dus ook zelf moeten vragen. Bij het betalen van de rekening ten slotte, moesten we betalen aan een soort van toonbank. Dat kon niet aan tafel, er werd niet gevraagd wat we er aan vonden. Al bij al kan ik besluiten dat het eten sterwaardig is, maar de bediening zeker niet. En je verwacht toch een totaalpakket te krijgen. Jammer voor de meer dan vakkundige chef.
  -

  "Culinaire verwennerij!"

  8,0
  eten: 8 service: 8 sfeer: 8
  Lekker gastronomisch 6 gangenmenu met aperitief, koffie en aangepaste wijnen voor ongeveer 300 EUR voor 2 personen. Allemaal culinaire verfijnde kunstwerkjes. Vriendelijke, vlotte service in een heel mooi kader.
  -

  "Uitstekend"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  De sfeer en de bediening waren opperbest. De 5 gangen van het menu waren zeer lekker, waarbij er 2 uitstaken als super.
  -

  "Fijne ervaring om bij jullie te komen eten "

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Het was er subliem om te gaan eten rustig lekker alles in orde fijne bediening wat wil een mens nog meer bedankt voor jullie ontvangst het was top ook de aangepaste wijnen waren heel lekker
  -

  ""

  9,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 7
  Heerlijk getafeld met super bediening!
  -

  "Pure, natuurlijke keuken"

  9,0
  eten: 9 service: 9 sfeer: 9
  Groenten en kruiden uit de eigen moestuin vormen de basis van Lieven Lootens’ keuken in ’t Aards Paradijs. Het menu ‘Zomersmaken 2018 bloemen en kruiden’ is een aanrader. Vooral het tweede voorgerecht ‘zeebaars - irizake - komkommer - shiso britton’ valt in de smaak. De Japans geïnspireerde sashimi van zeebaars en komkommer combineert wonderwel met de gestoofde lamsoor. De eerder eenvoudige presentatie van het bord wordt opgefleurd met enkele eetbare paarse bloemetjes uit de tuin, die voor een mooi kleuraccent zorgen. Voor een uitgebreide recensie zie www.captaincritic.be/2018/05/t-aards-paradijs.html
  -