Restaurant t Aards Paradijs in Merendree

Over Restaurant t Aards Paradijs

t Aards Paradijs
Merendreedorp 65 , 9850 Merendree

LET OP: Gelieve bij dit restaurant uiterlijk tot 24 uur van tevoren uw reservatie wijzigen of annuleren. Indien dit korter van tevoren is, kunt u bellen naar het restaurant op 09 371 57 56.

Restaurant 't Aards Paradijs ligt in Merendree-Nevele.

Koken is het streven, om met het grootste respect en de minst merkbare beweging, de grootste expressie van elk product te belichten. Elk seizoen opnieuw ondernemen wij de zoektocht naar de mooiste ingrediënten en combineren we ervaring met nieuwe inzichten om zo de heerlijkste gerechten te creeëren.

In onze orangerie, salon, tuinkamer en tuin kunt u genieten van al dit moois. Dit alles in een rustig en aangename omgeving. Laat u zintuigen prikkelen bij restaurant 't Aards Paradijs!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant t Aards Paradijs


8,9

(84 Recensies)


eten

9.0

service

9.1

sfeer

8.6

"Opnieuw uitstekend en zeer smaakvol geluncht"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Een perfecte combinatie van een winning diner 5-gangen menu. Perfecte en verrassende smaken (zoals bvb de rauwe zeebaars) maar ook de hapjes en andere voorgerechten zijn echte aanraders. De eend was perfect gegaard, mooi roze/rood van binnen en toch mals. Het was niet onze eerste maal en zeker niet de laatste maal dat wij dit restaurant zullen bezoeken. Alhoewel het zeer druk was blijft de bediening rustig en professioneel en er wordt duidelijk de tijd genomen om de lunch perfect te laten verlopen, zonder aan kwaliteit in te boeten. Dit restaurant is en blijft een aanrader
-

"Amazing"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Every thing perfect
-

"Aardsparadijs"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Super lekker gegeten top service sympathieke chef een aanrader. We gaan zeker nog eens terug.
-

"Fantastische keuken, jammer van de bediening."

7,3
eten: 10 service: 4 sfeer: 8
Prachtige locatie. Wel minder dat er niet voldoende parking is. We waren een beetje te laat, ik had proberen bellen maar niemand nam de telefoon op. Toen we een tafeltje kregen in de mooie veranda, duurde het even voor de menu werd voorgesteld nadat we onze aperitief kregen, lekkere huisaperitief met drie overheerlijke hapjes om de toon te zetten. We namen als extra de oester, met een perfecte smaken combinatie. Deze kwam echter toen onze aperitief nog niet eens halfweg was. Daarna zouden we de zeebaars krijgen, het werd echter octopus zonder dat iemand van de bediening er iets van gezegd had. Toen ik er naar vroeg zei de ober, dat hij zich vergist had maar dat de portie even groot was. Niet echt zoals het moet lijkt me. Er was geen brood, peper en zout enz, dat hebben we pas gekregen bij het tussengerecht, dus na twee voorgerechten. Nadat we er ook weer zelf hebben achter moeten vragen. Het vuile bestek van onze octopus werd niet vervangen, daar moesten we ook nog de gamba mee opeten. Wat in mijn ogen niet kan. Dan kwam de asperge en de eend. We hadden aangepaste wijn, die werd niet bijgevuld. Voor het dessert wouden we beiden kaas, dat werd ook niet gevraagd. Zoet dessert werd ingedekt. We hebben dat dus ook zelf moeten vragen. Bij het betalen van de rekening ten slotte, moesten we betalen aan een soort van toonbank. Dat kon niet aan tafel, er werd niet gevraagd wat we er aan vonden. Al bij al kan ik besluiten dat het eten sterwaardig is, maar de bediening zeker niet. En je verwacht toch een totaalpakket te krijgen. Jammer voor de meer dan vakkundige chef.
-

"Culinaire verwennerij!"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Lekker gastronomisch 6 gangenmenu met aperitief, koffie en aangepaste wijnen voor ongeveer 300 EUR voor 2 personen. Allemaal culinaire verfijnde kunstwerkjes. Vriendelijke, vlotte service in een heel mooi kader.
-

"Uitstekend"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
De sfeer en de bediening waren opperbest. De 5 gangen van het menu waren zeer lekker, waarbij er 2 uitstaken als super.
-