Restaurant t Aards Paradijs in Merendree

Over Restaurant t Aards Paradijs

t Aards Paradijs
Merendreedorp 65 , 9850 Merendree

LET OP: Gelieve bij dit restaurant uiterlijk tot 24 uur van tevoren uw reservatie wijzigen of annuleren. Indien dit korter van tevoren is, kunt u bellen naar het restaurant op 09 371 57 56.

Restaurant 't Aards Paradijs ligt in Merendree-Nevele.

Koken is het streven, om met het grootste respect en de minst merkbare beweging, de grootste expressie van elk product te belichten. Elk seizoen opnieuw ondernemen wij de zoektocht naar de mooiste ingrediënten en combineren we ervaring met nieuwe inzichten om zo de heerlijkste gerechten te creeëren.

In onze orangerie, salon, tuinkamer en tuin kunt u genieten van al dit moois. Dit alles in een rustig en aangename omgeving. Laat u zintuigen prikkelen bij restaurant 't Aards Paradijs!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant t Aards Paradijs


8,9

(91 Recensies)


eten

9.0

service

9.0

sfeer

8.6

"Tuin van Eden?"

7,3
eten: 6 service: 8 sfeer: 8
We werden heel vriendelijk ontvangen, en konden genieten van het aangenaam kader. We dachten van een scherp geprijsd kennismakingsmenu te kunnen genieten, maar uiteindelijk bleek het aangeboden menu van "Dining with the stars" gewoon het eenvoudigste menu van de kaart te zijn, zonder extra's... En uiteraard, na het nuttigen van een aperitiefje en bijpassende (lekkere en voldoende!) wijnen kwamen we ongeveer aan het dubbele van de oorspronkelijke prijs. Laat daar nu het schoentje wat knellen: voor zo'n € 120,00 per persoon hebben we prijs/kwaliteit al beter of meer verrassend gegeten. We verlieten dan ook met gemengde gevoelens dit restaurant.
-

"top adres"

9,3
eten: 10 service: 8 sfeer: 10
We hebben zeer lekker gegeten in ongedwongen sfeer. Verrassende combinaties.
-

"Heel lekker"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Prachtige innovatieve en lekkere gerechten. Groentjes bij de gerechten zijn een openbaring. Bediening discreet met productkennis. Drank is een beetje aan de dure kant. Zeker de moeite waard. Enige minpuntje was de slappe smaakloze koffie.
-

"Creatief!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben 2 uur lang genoten ! Een attentie bediening in een warme omgeving. Het eten was superlekker, licht , en origineel.
-

"Appréciation lunch Aards Paradijs"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Excellent lunch,très bon accueil,personnel compétent.Nous reviendrons!
-

"Excellent"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Excellent lunch. Service impeccable.
-