Restaurant Allegro Moderato in Gent

Over Restaurant Allegro Moderato

Allegro Moderato
Korenlei 7 , 9000 Gent

Let op: Tijdens de Restaurant Week geldt de extra 4e gang alleen tijdens het diner!

Restaurant Allegro Moderato ligt in Gent. Een zomeravond aan de oever van de Leie,op een terras met uitzicht op de indrukwekkende en historische Graslei.  Genieten van een verfijnde Franse keuken op het meest romantische plekje van Gent.

In een geklasseerde herenwoning, die dateert uit de 18 de eeuw, is sinds enkele jaren Allegro moderato gevestigd.  De statige woning, waarvan de voorgevel eenieders aandacht trekt,was enkele jaren geleden de onmoetingsplaats van de gilde van de onvrije schippers. 

De muurschilderijen die zijn aangebracht naar achttiende-eeuws model en de tweede zaal die uitsluitend verlicht is met kaarsen, samen met de klassieke muziek,  brengen de bezoeker in een flits terug naar de tijd van gilden en ambachten .

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Allegro Moderato


8,4

(267 Recensies)


eten

8.5

service

8.3

sfeer

8.3

"Lunch"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Lekker gegeten, vriendelijke service aan schappelijke prijs. Een aanrader voor het centrum van Gent.
-

"Lunch"

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
De 3-gangen lunch met de zeewolf als hoofdgerecht is prijs-kwaliteit een aanrader. Vooral het hoofdgerecht met de zeewolf is een toppertje!
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
De combinaties en smaken zaten perfect, maar voor grote eters: wel kleine porties Ook zeer vriendelijke bediening in een aangenaam verzorgd kader, overal verse bloemen..
-

"Super taste"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Everithing was 100 % A topper
-

"Een aanrader"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Vrijdag 1 december gaan lunchen in Allegro Moderato in het kader van de Restaurant Week aan een vooraf bepaalde, zeer democratische prijs. Gezellige, warm aangeklede ruimte, vriendelijke bediening en de aangeboden menu was van topkwaliteit. Een minpuntje : slechts 1 minuscuul hapje (overigens zeer lekker) bij het aperitief.
-

"Aangenaam & authentiek"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Zeer aangename ervaring. Geslaagde, smaakvolle combinaties op het bord. Dit alles in een authentiek kader.
-