Restaurant Allegro Moderato in Gent

Over Restaurant Allegro Moderato

Allegro Moderato
Korenlei 7 , 9000 Gent

Restaurant Allegro Moderato ligt in Gent. Een zomeravond aan de oever van de Leie,op een terras met uitzicht op de indrukwekkende en historische Graslei.  Genieten van een verfijnde Franse keuken op het meest romantische plekje van Gent.


In een geklasseerde herenwoning, die dateert uit de 18 de eeuw, is sinds enkele jaren Allegro moderato gevestigd.  De statige woning, waarvan de voorgevel eenieders aandacht trekt,was enkele jaren geleden de onmoetingsplaats van de gilde van de onvrije schippers. 

De muurschilderijen die zijn aangebracht naar achttiende-eeuws model en de tweede zaal die uitsluitend verlicht is met kaarsen, samen met de klassieke muziek,  brengen de bezoeker in een flits terug naar de tijd van gilden en ambachten .

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Allegro Moderato


8,4

(293 Recensies)


eten

8.5

service

8.3

sfeer

8.3

"Af !"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Heel lekker en fijn gegeten. Zeer vriendelijk personeel. Zaakvoerder in de zaal, een groot pluspunt, en bovendien ook heel vriendelijk. Zeer mooi, authentiek en gezellig kader.
-

"Heel goeie bediening, kwaliteit van eten was goed."

8,3
eten: 8 service: 9 sfeer: 8
De bediening was goed, ze wisten waar ze het over hadden, en kwamen regelmatig vragen of alles naar wens was. De amuse-bouche, de entrée en het dessert waren super, bij mij was de kogelvis wat aan de flauwe kant, ook het vlees was gewoon goed, niet super. Heel lekker nieuw aperitiefje gehad dankzij de ober!
-

" Lekkere fijne keuken op mooiste plaats van Gent"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Vriendelijk onthaal, vlotte bediening. De borden waren kleine kunstwerkjes, met een mooie variatie aan producten. Voor herhaling vatbaar.
-

"Was lekker!!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Genoten op de rand vd Korenlei, het mooiste plekje van Gent. Eten was lekker, origineel en vriendelijke bediening.
-

"Top adresje"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Waren er voor de 3e keer, zowel de amuses, voor, hoofd en nagerecht worden als kunstwerkjes opgediend, Ze zijn bovendien stuk voor stuk hééél lekker! Klein minpuntje welke ons niet zal weghouden is de toch wel redelijk hoge prijs van de drankjes! Was alweer een topavond!
-

"Mooi en smakelijk"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Smakelijk eten in een mooi (mooiste) hoekje van Gent, wat wil je meer. (een klein beetje beter weer op dat moment .. we pikken het juiste moment de volgende keer)
-