Diningcity Deal: Proef de seizoenen tijdens het 5-gangen diner + 3 amuses € 55,00


.

Heritage ligt in het historische hart van Gent. Het restaurant serveert een uitzonderlijke keuken vol verse, lokale en seizoensingrediënten. Geniet van een breed scala aan unieke gerechten tijdens het geweldige 5-gangen diner inclusief 3 amuses voor maar €55,00 euro per persoon!

 • Te reserveren t/m 31 mei 2019
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
 • Diningcity Deal: Sublieme 3-gangen lunch + 2 amuses + bruisend aperitief € 28,00


  .

  Heritage ligt in het historische hart van Gent. Het restaurant serveert een uitzonderlijke keuken vol verse, lokale en seizoensingrediënten. Geniet van een breed scala aan unieke gerechten tijdens het geweldige 3-gangen lunch inclusief 2 amuses voor maar €28,00 euro per persoon!

 • Te reserveren t/m 31 mei 2019
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
 • Over Restaurant Heritage

  Heritage
  Rodekoningstraat 12 , 9000 Gent

  Heritage ligt in het historische hart van Gent en serveert een uitzonderlijke keuken vol verse, lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Geniet van een breed scala aan unieke gerechten, elk geïnspireerd door het echte erfgoed van Gent, en maak je eigen menu. Of laat de chef-kok kiezen wat je wilt eten.

  Verwacht een seizoensgebonden menu met vis uit de zee, vers geoogste groenten en voedzame kruiden. Groenten spelen ongetwijfeld de hoofdrol in ons goed uitgebalanceerd en smaakvol gehemelte, dat wordt geserveerd in een verfijnd en eigentijds interieur. Een klassieke touch en aandacht voor detail voegen stijl toe aan de algehele ervaring.

  Toen Fabio Cammalleri voor het eerst in Gent was, was het liefde op het eerste gezicht. In een oogwenk verhuisde hij van Limburg - de meest oostelijke van de vijf provincies van Vlaanderen - naar Gent en opende het restaurant Barbaro, dat bekend stond om zijn rock-'n-roll en toch kwalitatief menu.

  Een paar jaar later bezocht chef-kok en rijzende ster van de culinaire scene Sebastian Sandor Barbaro. Nogmaals, er gebeurde magie. Fabio en Sebastian besloten hun krachten te bundelen en Fabio's gastvrijheidservaring en de voortreffelijke keuken van Sebastian in de mix te stoppen. Het resultaat is Heritage: een unieke ervaring die al je zintuigen zal verleiden, de hele nacht door.

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Heritage


  8,7

  (1 Recensies)


  eten

  10.0

  service

  8.0

  sfeer

  8.0

  "Restaurantweek met bezoek Heritage"

  8,7
  eten: 10 service: 8 sfeer: 8
  Wie openstaat voor een eerlijke, vernieuwende keuken komt hier zeker aan zijn trekken. Het soms gedurfd en zeer origineel samenbrengen van smaken en grondstoffen vonden we verwonderlijk maar zeer geslaagd. Een aanrader voor bezoekers die openstaan voor een niet klassieke keuken. Vleesliefhebbers moeten blijkbaar wel andere oorden opzoeken.
  -