Diningcity Deal: Heerlijk 4-gangen winnaars menu € 54,00


.

Restaurant Haute Cookure is een van de beste beoordeelde restaurants van Dining with the Stars wintereditie 2019! 

Op basis van de reviews van gasten is Restaurant Haute Cookure gekozen tot nummer 10 tijdens Dining with the Stars 2019 met het mooie cijfer van een 9,57. 

Wilt u (nog een keer) genieten van het winnende 4-gangen menu van Haute Cookure aan slechts € 54 per persoon? Reserveer dan nu uw tafeltje en eet de sterren van de hemel!

 • Te reserveren t/m 15 mei 2019
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
 • Over Restaurant Haute Cookure

  Haute Cookure
  Herentalsebaan 26 , 2390 Oostmalle

  In 2003 beginnen Ivan Daelemans en Mertens Cindy restaurant Haute Cookure in een oud herenhuis uit de jaren 30 in Oostmalle, gewezen naaiatelier. Zo weet u ineens waarvan de naam “Haute Cookure“ vandaan komt.

   

  Ivan Daelemans & Cindy Mertens presenteren zich in een laagdrempelig concept, toegankelijk voor een breed en jong publiek. Ivan Daelemans’s keuken presteert op niveau en is iedereen opnieuw een stap voor. Hij voegt op geraffineerde wijze frisse zuren, eigen gekweekte tuinkruiden, zelfs af en toe Oosterse smaak, aan zijn gerechten toe...

   

  De sfeer van Haute Cookure is modern en rustig zodat alle aandacht uitgaat naar waar het hier allemaal om draait: spijs en passende wijnen.

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Haute Cookure


  9,3

  (8 Recensies)


  eten

  9.4

  service

  9.1

  sfeer

  9.3

  "Dining with the stars bij Haute Cookure"

  8,0
  eten: 8 service: 8 sfeer: 8
  Spontaan en vriendelijk onthaal. Gezellige sfeer. Mooi interieur. Snelle bediening en heel fijne keuken en goede bijpassende wijnen. Een aanrader voor culinaire liefhebbers.
  -

  "Heerlijk genoten!"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Supervriendelijke mensen stuk voor stuk , ze geven je direct een warm en aangenaam gevoel vanaf binnenkomst, je hebt het gevoel van "iedereen is hier even belangrijk". Lekker genoten van een apero buiten in een zeer gezellig kader, waarna we onze heerlijke gerechtjes binnen verder nuttigden in een wederom gezellige,knusse ruimte. We hebben hier genoten van begin tot einde en komen zeker nog een keertje weer!
  -

  "Heerlijk"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Super lekker gegeten mooie bordjes heel vriendelijk
  -

  "Heel lekker gegeten"

  8,0
  eten: 8 service: 8 sfeer: 8
  Heel lekker gegeten in een aangenaam, verzorgd kader
  -

  "Zeer de moeite,wel prijzig!!!"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Geweldig gepresenteerde goed gecombineerde gerechten,zeer smaakvol,,,ontzettend verzorgde bediening,,vriendelijk begeleidende binnenkomst,sfeervolle ruimte,,,,, heerlijk genoten van het totale plaatje,,,maar wel een gepeperde rekening als eindresultaat,ondanks aanbod 5-gangendineer a 65 €,,,,de kleine extra's maken het dan toch duur,,,,
  -

  "Aanrader"

  9,0
  eten: 10 service: 8 sfeer: 9
  Vriendelijke, persoonlijk en correcte bediening, Mooi kader, comfortabel om te ztten, rustig. Topkeuken: geslaagde combinaties, veel variatie. Ik herinner mij Hqute Cookure van een eerste bezoek een tiental jaar geleden, en ik was niet teleurgesteld, integendeel. wij gaan zeker terug.
  -