Diningcity Deal: Authentiek paella MENU incl. aperitief, dessert & koffie € 24,90


.

Kom genieten van authentieke paella bij restaurant Le Goût Soirée in Wetteren. Zij serveren hier overheerlijke paella en exclusieve wijnen. Met de DiningCity Deal krijgt u naast de aperitief ook nog dessert en koffie erbij! Met wie komt u genieten van al dit zaligs?

Zowel met de fiets als de auto goed te bereiken, het ligt namelijk op een fietsroute langs de Schelde en er is altijd parkeerplaats. 

 

 • Te reserveren t/m 26 augustus 2019
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
 • Over Restaurant Le Goût Soirée

  Le Goût Soirée
  Noordlaan 72 , 9230 Wetteren

  Restaurant Le Goût Soirée is een gezellige wijnbar en paella restaurant in Wetteren. Proef hier de vers gemaakte authentieke paella en zeldzame wijnen. U heeft een keuze uit meer dan 50 verschillende soorten wijnen die u per glas kunt bestellen. De inrichting van het restaurant lijkt net een normaal huis, waardoor u zich al snel thuis zult voelen. Ook 's zomers is het genieten in alle rust in de zomertuin; deze ligt op een fietsroute langs de Schelde. Komt u met de auto? Geen probleem: er is altijd parkeerplaats.

  Breng het restaurant een bezoekje, en zij bezorgen u een glimlach! Met de vele exclusiviteiten op de kaart zal u blij zijn met de ontdekking van dit verborgen pareltje.

  Wetteren ligt in Centraal Oost Vlaanderen tussen Gent en Aalst.

   

   

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Le Goût Soirée


  eten

  0.0

  service

  0.0

  sfeer

  0.0