Restaurant Kris in Kasterlee

Over Restaurant Kris

Restaurant Kris
Turnhoutsebaan 189 , 2460 Kasterlee

Bij restaurant Kris in het pittoreske Kasterlee is de passie voor pure keuken duidelijk kenbaar. Verwacht u aan gerechten waar een klassieke achtergrond in een modern, trendy jasje gegoten wordt. Dit in een kader dat de warmte en gezelligheid van een huiskamer uitademt waar iedereen zich thuis kan voelen. Dineren is een gastronomische beleving van begin tot einde. Kris en Vanessa heten u van harte welkom.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Kris


9,1

(21 Recensies)


eten

9.2

service

9.2

sfeer

9.0

"Aangenaam verrast! "

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Zeer lekker gegeten!
-

"Pleasant experience"

8,3
eten: 7 service: 10 sfeer: 8
Very friendly personnel, good food and a nice evening
-

""

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
Uitstekend ! Top fijne keuken !
-

"Top restaurant"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
We waren al enkere keren bij Fleur du Sel geweest, doch nu is het restaurant onder een andere naam met nieuwe eigenaren. We hadden geopteerd voor de vijf gangen met aangepaste wijn. Gewoon voortreffelijk!! Het restaurant blijft een aanrader. Ik heb 4 sterren gegeven voor de ambience omdat we er alleen zaten, maar we hadden ook laat op de middag gereserveerd. Nogmaals bedankt voor de prachtige namiddag!
-

"Lekkere en gezellige avond uit eten "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We genoten van het 5 gangen menu van Diningcity, waarvan restaurant Kris één van de winnaars was. Het aangepast wijnarrangement was lekker en voor 30€ vonden we prijs/kwaliteit meer dan ok. Ook het moctail arrangement was interessant met 4 verschillende niet alcoholische drankjes. Aanrader.
-

"Hetzelfde culinair niveau ... zeet aangename kennismaking"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Eerste bezoek aan de vroegere “fleur de Sel”, met nu een nieuwe ploeg en chef achter t fornuis. Heel benieuwd naar het diner dat ons te wachten stond. Het aperitief , misschien beste ooit, zette meteen de lat heel hoog. Ook hetgeen volgde , zorgde voor culinair genot. Dus n pluim voor de nieuwe chef Kris en zijn zeer vriendelijk team . We komen terug !
-