Diningcity Deal: Laat u in de watten leggen tijdens een 3-gangen menu € 38,00


.

Geniet bij Floris Restaurant in Sint Andries van een fijne keuken met lokale topproducten van West-Vlaamse landbouwers en Noordzeevissers. Laat je verrassen en kom genieten van het spectaculaire 3-gangen menu. 

 • Te reserveren t/m 31 maart 2019
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
 • Over Floris Restaurant

  Floris Restaurant
  Gistelsesteenweg 520 , 8200 Sint-Andries

  Geniet bij Floris Restaurant van een fijne keuken vlakbij Brugge met lokale topproducten van West-Vlaamse landbouwers en Noordzeevissers.

  Floris presenteert een hedendaagse productkeuken volgens de seizoenen en het aanbod van de markt, aangevuld met een wijnkaart samengesteld door Yanick Dehandschutter. Kom bij ons genieten op ons terras of in ons gezellige restaurant!

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Floris Restaurant


  8,7

  (20 Recensies)


  eten

  8.7

  service

  8.9

  sfeer

  8.7

  "verrassend lekker!"

  9,0
  eten: 9 service: 9 sfeer: 9
  originele, fijne en verzorgde gerechten, mooi gepresenteerd! Goede prijs-kwaliteit verhouding. We komen zeker terug!
  -

  "Heerlijk gegeten in een ongedwongen ontspannen sfeer!"

  8,0
  eten: 8 service: 8 sfeer: 8
  We hebben heerlijk gegeten. De bediening was vriendelijk en vlot en zeker niet te stijf. Het eten was heerlijk en verfijnd. De chef kwam ook enkele hapjes aan tafel serveren wat het geheel persoonlijk maakte. De aangeboden wijnen pasten perfect bij de verschillende gerechten. Kortom een heerlijk ontspannend etentje in een mooi kader.
  -

  "Lekker gegeten"

  8,7
  eten: 8 service: 10 sfeer: 8
  Ik heb heel lekker gegeten bij Floris restaurant. Ik was er nog geweest en steeds oogt het bord mooi en is het smaakvol. Ook een uitstekende bediening van de gastvrouw. Een adresje om nu en dan terug te keren.
  -

  "Delightfull evening"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Heerlijke ervaring,kader,service en kwaliteit van het eten maakten dit een avond om niet te vergeten.Heerlijk eten.
  -

  "Michelin ster waard"

  9,3
  eten: 10 service: 10 sfeer: 8
  Bijzonder lekkere keuken in een mooi modern interieur, met een attente en efficiënte bediening. De ster is meer dan verdiend.
  -

  "Een florisfeest van smaken"

  8,3
  eten: 9 service: 8 sfeer: 8
  Na een vriendelijk onthaal, werden we uitgenodigd om aan te schuiven aan warme houtkleurige tafel in een heel sfeervol en eigentijds restaurant in de kern van Sint-Andries aan de rand van Brugge. In de open keuken waren twee jonge mannen gezwind bezig. Tijdens onze lunch werden we verwend met fijne aperitiefhapjes een een glaasje : kleur en smaken troef. Bij de gemarineerde rode poon werden we verrast door Japanse smaken. De eend en groenten van het seizoen smaakten zeer feestelijk. Het dessert met de peer als fruit werd met koele en frisse chocolade en hazelnoot omringd. De aangepaste wijnen waren goed gekozen. De lokale en internationale ingrediënten waren heerlijk. De service (vrouw van Floris) was vlot en vriendelijk en ook Floris diende bescheiden zijn gerechtjes op. Warm aanbevolen.
  -