Reviews van Restaurant Poort 82


10,0

(5 Recensies)


eten

10.0

service

10.0

sfeer

10.0

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wat een geweldige leuke en gezellige zaak! Heerlijke gerechtjes, mooi warm interieur, rustige relaxte sfeer, leuke lounge muziek, super toffe mensen, ... Zeker en vast een geslaagde avond :).
-

"poort 82"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zeer mooie locatie ,meteenaangename sfeer binnen,de gerechtjes om duimenen vingers af te likken ,we werden aange naam verrast !!! Super ontvangenzowel alsde gastvrouw ,de chef kok en al de rest vant personeel,wij gaanzeker nog terug mvg Alida
-

"Heerlijk Verrassingsmenu Poort 82"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben een super verrassingsmenu gekregen met als uitschieter het hoofdgerecht met everzwijn en heerlijke Cuberdonijs als dessert. We kennen Chef Guus een beetje van zijn werk bij traiteur Jacko maar dit is toch nog een trapje hoger. Superlekker. De bediening was zeer vriendelijk en gemoedelijk in de omgang. Zaakvoerder Myrthe houdt alles goed in het oog met je toch steeds het gevoel te geven dat alles mag en niets moet. Voorts waren we ook onder de indruk van het pand zelf dat fantastisch gerenoveerd is. We gaan deze plek zeker verder aanraden.
-

"Poort 82"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zeer mooi ingerichte zaak iets buiten het centrum van Maasmechelen. Hele vriendelijke bediening. Topchef in de keuken. Hapje met fois gras was zeer lekker. Hoofdgerecht met hazenrug en frambozensaus was gewoon subliem. Dit is een topteam. Absolute aanrader. Op culinair vlak het beste wat er in Maasmechelen is!
-

"Poort 82"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Top ervaring gehad in Poort 82! We hebben een heel goede service gehad met superlekker eten! Wij hebben er echt van genoten van de verschillende en speciale smaken! Het is zeker aan te raden, wij komen sowieso nog eens terug! Doe zo verder, we hebben er echt van genoten!!
-