Restaurant L'épicerie du Cirque - under the Palm Trees in Antwerpen

Diningcity Deal: Heerlijke winnaars lunch menu 4 gangen € 49,00


-

Restaurant l'Épicerie du Cirque - under the Palm Trees is een van de populairste van Dining with the Stars 2019! 

 

Op basis van het aantal gasten is l'Épicerie du Cirque - under the Palm Trees gekozen tot een van de populairste tijdens Dining with the Stars wintereditie 2019.

Wilt u (nogmaals) de winnende 4-gangen lunch proeven aan slechts € 49 per persoon? Reserveer dan nu uw tafeltje en eet de sterren van de hemel!

 

 • Te reserveren t/m 15 mei 2019
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
 • Diningcity Deal: Verrukkelijke 5 gangen winnaars diner menu € 65,00


  -

  Restaurant l'Épicerie du Cirque - Under the Palm Trees is een van de populairste van Dining with the Stars 2019! 

  Op basis van het aantal gasten is l'Épicerie du Cirque - Under the Palm Trees  gekozen tot een van de populairste tijdens Dining with the Stars wintereditie 2019.

  Wilt u (nogmaals) de winnende 4-gangen lunch proeven aan slechts € 54 per persoon? Reserveer dan nu uw tafeltje en eet de sterren van de hemel!

 • Te reserveren t/m 15 mei 2019
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
 • Over Restaurant L'épicerie du Cirque - under the Palm Trees

  L'épicerie du Cirque - under the Palm Trees
  Volkstraat 13 , 2000 Antwerpen

  Focus op akkergedreven
  Drijvende factor achter het menu zijn seizoens- én regiogebonden grondstoffen. Dennis en zijn team werken met producten van Belgische ambachtsmensen, en gaan zo voor oprechte en eenvoudige gerechten met signatuur van Dennis en geïnspireerd op wat de Vlaamse velden ons te bieden hebben. Under the Palm Trees wordt op die manier een uitgepuurde, volwassen versie van L'épicerie du Cirque. 

  De Under the Palm Trees experience
  L'épicerie du Cirque - under the Palm Trees gaat voor een overkoepelende vibe, met een mooie wisselwerking tussen Bar Palmier en het restaurant. Wat komt er nu op het bord? 

  Onze kaart wisselt wekelijks naargelang het aanbod bij de boeren en is opgebouwd uit een 12-tal gerechten verdeeld over vis, vlees vegetarisch en zoet. Wij serveren standaard een 4-gangen menu waarin u 3 hartige en 1 zoet gerecht kiest. Keuzestress? Laat de chef voor u het #kleinideeke maken, onze wandeling door de kaart ;-)

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant L'épicerie du Cirque - under the Palm Trees


  8,5

  (20 Recensies)


  eten

  9.0

  service

  8.6

  sfeer

  8.0

  "Very Good place to have a romantic tête à tête"

  8,3
  eten: 7 service: 10 sfeer: 8
  We had a very good dinner 5-course Menu at L'épicerie du cirque together with some beautiful biological made worldwines. Very cosy seats and nice furniture in the restaurant, also ideally for bigger groups. Only the smell of the open kitchen sometimes was too present.
  -

  "Bevindingen"

  6,7
  eten: 8 service: 8 sfeer: 4
  Muziek te luid, Inrichting sober. Bediening en keuken in orde
  -

  ""

  6,7
  eten: 8 service: 4 sfeer: 8
  Bediening goed. Lekkere wijnen. Eten verwachting was groot maar was een teleurstelling. Er stond 2 x kool op het menu één iemand van ons gezelschap had gemeld dat ze geen kool luste. Ze kreeg geen alternatief . Terwijl de vraag in een anderere etablissementen heel creatief het menu word aangepast. De skrei was droog en de eend aan de taaie kant. Sausje of schuim ontbraken ( skrei) waar door het heel droog was. Het gerecht van rode biet was wel heel lekker. Dit is het eerste restaurant waar we met honger van tafel zijn gegaan. Prijsverhouding veel te duur. Bedoeling om reclame via Dining With Stars ?? Heb ik toch wel mijn bedenking bij. Vorig jaar Sel gris met actie gedaan was waanzinnig lekker Top en was maar 10 euro duurder van menu , en eigelijk maar 60 in totaal meer betaald maar als je dan zie wat daarvoor in de plaats krijgt. Ok heeft dan wel zijn sterren maar wil maar aan tonen prijs verhouding niet veel verschil en betalen dat met plezier. Je moet rekenen dat er nu nog een bedrag van de wijn en aperitief mee inzit. Dus het eten zeker zijn prijs niet waard. In Sel Gris zijn we dan ook ondertussen 2x terug geweest zonder actie. Voor die prijs die we betaaald hebben kunnen we in meerdere of gewone restaurants in Antwerpen waanzinnig lekker eten en niet met honger van tafel gaan. Sorry maar reclame maken gaan we niet doen.
  -

  "Lekker eten, lange wachttijden"

  7,0
  eten: 9 service: 6 sfeer: 6
  Heerlijke gerechten, wel lange wachttijden tussen de gerechten door de drukte. Beter een rustig moment uitkiezen om hier te komen genieten
  -

  "een topper!"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Het was verrassend, vernieuwend, hip en trendy en vooral mega lekker! Verfijnd tot en met, smaakbommetjes ten top! Het enige minpuntje (als je dat een minpuntje kunt noemen) Voor ons mocht het iets minder snel gaan, maar dat doet niets af aan de culinaire ervaring en 'the good vibes'. Een aanrader!
  -

  "++++"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Goed! Leuke setting, perfecte bediening en zeer goede keuken.
  -