Restaurant Nathan* in Antwerpen

Online reserveren niet mogelijk


Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk.

Over Restaurant Nathan*

Nathan*
Lange Koepoortstraat 13 , 2000 Antwerpen

Beste vrienden en foodlovers,

Restaurant Nathan is gevestigd in Antwerpen en verwelkomt je graag voor een culinaire lunch of diner met (h)eerlijke seizoensgebonden producten en een vlotte bediening, waarbij jij als gast centraal staat. Met aandacht voor het product, een moderne Frans-Belgische keuken en aangepaste wijnen zullen we je alvast culinair laten genieten.

Nathan heeft zijn passie voor het koken en smaak gekregen doorheen jaren ervaring bij tal van sterrenzaken. Zo heeft de ervaring, die Nathan in o.a. Dôme, De Pastorale, L'épicerie du Cirque en Hof van Cleve heeft opgedaan, een indruk bij hem nagelaten.

Zijn partner, Eva Van de Peer, is hem gevolgd na haar job in de privésector. Met haar enthousiasme en optimisme, is ze alvast de ideale gastvrouw.

Tot binnenkort!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Nathan*


9,0

(22 Recensies)


eten

9.6

service

9.2

sfeer

8.1

"Bijna perfect."

9,0
eten: 10 service: 9 sfeer: 8
Het was culinair genieten van elk gerechtje. Alle bordjes werd mooi afgewerkt met veel zorg, een streling voor het oog en voor de tong. Aangenaam restaurant met beperkt aantal couverts staat garant voor een rustige sfeer. Een open keuken waar je de kok zijn ding ziet doen is ook een pluspunt. De gastvrouw heeft ons ook verrast met de aangepaste wijnen bij de gerechten. Top ! Als ik toch enige kritiek mag geven, dan is het misschien het ontbreken van een tafelkleed wat meer cachet geeft.
-

"Schitterend restaurant - een Michelin-ster helemaal waard"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zeer lekker gegeten, fijne en verrassende smaakcombinaties, een goede timing en een prima service. Enig minpuntje: de inhoud/volume van een apart besteld glaasje aangepaste wijn is wel erg klein...
-

"GE-WEL-DIG"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Restaurant van de week dient voor mij om restauranten te ontdekken die ik nog niet kende. Nathan is daar 1 van en ze hebben ons helemaal van onze ‘stoel geblazen’. We zijn zo aangenaam verrast dat ze zeker ons in de toekomst nog een keertje mogen verwachten. Chapeau aan het hele team, maar vooral aan diegene die het menu heeft bedacht en bereidt. Het paste allemaal zó goed bij elkaar dat we onderweg naar huis er nog over aan het praten waren. Dit gaan we doorvertellen aan onze vrienden en familie. Hierbij moet ik nog vermelden van mijn partner dat hij nog nooit zo’n lekkere madelijntjes heeft gegeten in heel zijn leven. Bedankt om mijn verjaardag nog lekkerder te maken.
-

"Nathan"

8,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 6
Heel lekker gegeten, goede en vriendelijke bediening. Minpunt is dat de porties zo klein waren dat we eigenlijk met honger zijn buitengegaan. Ga het ook niet direct aanbevelen aan andere mensen.
-

"fijne kennismaking"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
het was een aangename kennismaking met dit restaurant ,de schotels waren heel fijn ,met de nodige uitleg en heel lekker en mooi gepresenteerd,het enige minpuntje ,was misschien ,we vroegen koffie en na de koffie kwamen de nochtans lekkere versnaperingen ,er werd ook niet gevraagd welke koffie wij wensten !
-

"Uitstekende keuken, gezellig kader"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Dit is een gastronomisch keuken op hoog niveau. Het is gezellig zitten, al zijn de tafeltjes naar de kleine kant. Iets meer ruimte zou welkom zijn. Uitstekende en vriendelijke dienstverlening. Een aanrader !
-