Restaurant Kasteel Eyckholt in Roosteren

Over Restaurant Kasteel Eyckholt

Kasteel Eyckholt
Eyckholtstraat 13 , 6116 BR Roosteren

Kasteel Eyckholt, een charmant kasteeltje met voortreffelijk restaurant, gelegen in het smalste stukje van Nederland. Bij restaurant Kasteel Eyckholt vindt u de passie voor een eerlijke keuken, waarbij zoveel als mogelijk gebruik wordt gemaakt van streekproducten. Ons gastvrije team staat klaar om u een geweldige middag of avond te bezorgen. Maak keuze uit onze à la carte kaart, kies voor Menu Eyckholt of laat u verrassen door onze Chef de Cuisine. 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Kasteel Eyckholt


8,9

(8 Recensies)


eten

9.0

service

8.6

sfeer

9.0

"Kasteek Eyckholt"

8,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 9
Sfeervol ingericht. Heel vriendelijke ontvangst. Perfecte bediening, steeds met een brede glimlach. Heel lekker menu. Zeker overdoen.
-

"Diner"

7,0
eten: 8 service: 5 sfeer: 8
We werden keurig ontvangen bij deze leuke en sfeervolle locatie. De amuse was en leuke en smakelijke verrassing. Voor- hoofd- en nagerecht waren prima. Jammer dat de afsluitende koffie cq espresso erg 'kaal' was. Een kleinigheidje zoals een koekje of bonbonnetje erbij had het totaalplaatje helemaal rond gemaakt. Een iets te karige afsluiter na het lekkere diner. Dat de bediening het wisselgeld niet eens probeerde terug te geven vonden we vreemd.
-

"zeker een aanrader"

9,0
eten: 10 service: 8 sfeer: 9
zeek lekker gegeten in prachtige omgeving
-

"Subliem"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
In één woord: SUBLIEM. Als jullie nu nog zorgen dat iedereen uit de zon kan zitten, dat de straat meer onzichtbaar wordt en de wijnkaart iets uitgebreider, dan zijn jullie op weg naar een ster. Het is jullie gegund! Wij komen dra met vrienden terug. Dat moet iedereen gezien en geproefd hebben. Beloofd!
-

"Uitstekend adres"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Kasteel Eyckholt is echt een aanrader. We hebben lekker , buiten, gegeten. De bediening was zeer goed met een sommelier die een zeer goede uitleg gaf bij elke wijn. Een zeer geslaagde avond. Geen minpunten.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Super lekker gegeten met top bediening in een leuke sfeer. Een aanrader voor wie culinair wil genieten. Wij waren aangenaam verrast. TOPPIE
-