Diningcity Deal: Voortreffelijk 5-gangen winnaars diner menu! € 52,50


.

Improviste by David Selen is een van de populairste van Dining with the Stars 2019! 

 

Op basis van het aantal gasten is Improviste by David Selen gekozen tot een van de populairste tijdens Dining with the Stars wintereditie 2019.

Wilt u (nogmaals) de winnende 5-gangen diner proeven aan slechts € 52,50 euro per persoon?

Reserveer dan nu uw tafeltje en eet de sterren van de hemel!

 

 • Te reserveren t/m 12 mei 2019
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
 • Diningcity Deal: Voortreffelijk 4-gangen winnaars lunch menu! € 42,50


  .

  Improviste by David Selen is een van de populairste van Dining with the Stars 2019! 

   

  Op basis van het aantal gasten is Improviste by David Selen gekozen tot een van de populairste tijdens Dining with the Stars wintereditie 2019.

  Wilt u (nogmaals) de winnende 4-gangen lunch menu proeven aan slechts € 42,50 euro per persoon?

  Reserveer dan nu uw tafeltje en eet de sterren van de hemel!

   

 • Te reserveren t/m 12 mei 2019
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
 • Over Restaurant Improviste by David Selen

  Improviste by David Selen
  Holstraat 95 , 8790 Waregem

  Welkom bij Improviste by David Selen in Waregem. Het nog weinig gekende concept « Bistronomie » brengt de gastronomische keuken op een eenvoudige manier.

  Van de gastronomie naar de bistro, een weg banend langs zijn TeaLounge, zonder de vele suggesties van David te vergeten. Kwalitatieve, verfijnde en seizoensgebonden producten.

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Improviste by David Selen


  8,6

  (49 Recensies)


  eten

  9.0

  service

  8.6

  sfeer

  8.2

  ""

  4,0
  eten: 6 service: 4 sfeer: 2
  Het is niet onze gewoonte om onderstaande recensie te schrijven. We waren ontgoocheld. Jammer dat de eerste ruimte, onmiddellijk links bij het binnen komen, expliciet voorzien was voor de deelnemers voor “Dining with the stars”. Ongezellig met een wijnflessen-wand waar overtollige dozen wijn opgestapeld stonden bij gebrek aan ruimte. Het zou leuker zijn om iedereen in het ruimere restaurant te zetten i.p.v. wij, als “de anderen”, af te moeten zonderen. Het is ongepast en zo valt de beleving van het restaurant weg. Van andere “Dining with the stars” klanten weten we dat ze wel in het restaurant gezet werden. Een beetje info hierover zou goed geweest zijn. De bediening was vriendelijk maar heel stuntelig. We kregen twee maal hetzelfde voorgerecht dat we we vriendelijk geweigerd hebben. Het resultaat was dat we 35’ langer mochten wachten op het hoofdgerecht. De compensatie tijdens het wachten was een scheutje wijn van 1cm bij het gewone wijn-arrangement. Het “BOB-wijn-arrangement” was lachwekkend. Hier wordt geen wijn geschonken maar gedruppeld. Nog nooit meegemaakt. De gerechten missen finesse en présence. Het dessert was zwak met letterlijk en figuurlijk weinig gevoel voor smaak. De groteske rode lippen waren ronduit onnozel. We hebben hier een foto van genomen. We houden van lekker tafelen maar naar prijs en kwaliteit is er in de streek heel wat beters te krijgen. We kwamen op verkenning en hadden positieve verwachtingen. Jammer, we komen hier zeker nooit meer terug.
  -

  ""

  8,0
  eten: 10 service: 8 sfeer: 6
  Toen we binnenkwamen,lag de menu op tafel,we zien onmiddellijk,4 of 5 gangen.Dus geen 3 gangen 34 euro zoals op de site. Dit wordt ons ook niet gezegd;Het is dus 42.50 euro voor 4 gangen menu. Het eten zelf erg lekker,de bediening ook vriendelijk. Gaan nog terug gaan,maar zou beter zijn dat de prijs op de site, correct vermeld is.
  -

  "Superlekker gegeten"

  8,7
  eten: 10 service: 10 sfeer: 6
  Terug heerlijk gegeten. Ook het feit dat je een bobformule kan krijgen wat betreft de (lekkere) wijnen vonden wij leuk. bediening was Ok. Niet echt iets op aan te merken. Sfeer vonden we dit keer minder. We vonden het geen gezellige ruimte. We Zaten dit keer niet in de open, grote, gezellige ruimte maar in een kleine aparte ruimte. De bediening stond ook constant vlak bij ons om alles in goede banen te leiden en de klanten te voorzien van de wijnen. Vonden wij wat storend.
  -

  "William 23 02"

  8,0
  eten: 8 service: 6 sfeer: 10
  Leuk dat de chef aan tafel komt bij start. Lekker eten aan correcte prijs. Wijnen zijn ok maar geen waw gevoel. Minpuntje op bediening: aperitief van mijn vrouw bleef achter, een hapje kwam tweemaal aan tafel, bij vertrek is er niemand om jassen te geven. Maar ik kom graag terug.
  -

  "Een aanrader"

  9,0
  eten: 9 service: 10 sfeer: 8
  Mooi kader, top bediening, verrassend menu, heel lekker, wijnen goede match met de 5 gangen, begroeting door de chef David Selen, bij aankomst en na de 5 gangen-menu, zeer positief!
  -

  "Dinner with stars concept"

  3,0
  eten: 4 service: 2 sfeer: 3
  Wij keken enorm uit naar ons bezoekje aan het restaurant. Jammergenoeg zijn we ontgoocheld terug naar huis gegaan. Wij kregen eerst een verkeerde plaats toegewezen, erna werd ons niet gevraagd of wij een 4 gangen of 5 gangen menu zouden kiezen. Automatisch kregen we het 5 gangen menu, wat ik jammer vond. Ik heb dit bord niet opgegeten, want ik ben hieraan allergisch. Voor het dessert vroegen ze aan de tafels of ze kaas zouden kiezen of dessert, echter bij ons werd dit niet gevraagd. Het eten was nogthans mooi geserveerd.... Bij onze vraag naar de rekening, kwam de chef langs met iets om op te snuiven... het ging allemaal zo snel... het was dus snuiftabak. De tranen kwamen ik men ogen bij het opsnuiven. Zelfs de eerste tafel voor ons vond dit ongepast. Ik vond het jammer, want het is een mooi concept.
  -