Restaurant Improviste by David Selen in Waregem

Over Restaurant Improviste by David Selen

Improviste by David Selen
Holstraat 95 , 8790 Waregem

Welkom bij Improviste by David Selen in Waregem. Het nog weinig gekende concept « Bistronomie » brengt de gastronomische keuken op een eenvoudige manier.

Van de gastronomie naar de bistro, een weg banend langs zijn TeaLounge, zonder de vele suggesties van David te vergeten. Kwalitatieve, verfijnde en seizoensgebonden producten.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Improviste by David Selen


8,9

(36 Recensies)


eten

9.1

service

8.9

sfeer

8.7

"Tongstrelende ervaring in een uniek kader."

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Na wat zoekwerk om de juiste wageninrit te vinden binnengekomen in een sfeervolle zaak. Heel vriendelijke ontvangst. Bediening top. De verschillende gangen waren enorm lekker en mooi gepresenteerd. Voor herhaling vatbaar.
-

"eveil des sens.."

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
un mot ....MAGIQUE
-

"heerlijk"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
zeer goed gegeten alles wat we verwacht hadden en zeer aangenaam dat de chef u zelf bediend , dat was voor't eerst en zeer vriendelijk op de koop toe voor herhaling vatbaar
-

"Lekker tafelen in exclusief kader"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Was onze tweede maal bij David en opnieuw was het overheerlijk. David is heel vriendelijk, toegewijd en stuurt zijn keuken perfect. Heel lekker gegeten, lekkere nieuwe (wereld) wijnen ontdekt en dit in een zeer aangenaam en exclusief kader met zicht op de renbaan in Waregem. Aanrader!
-

"Zeer lekkere lunch!"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
We hebben zeer lekker geluncht bij Improviste! Vriendelijke en attente bediening. Het enige negatieve punt vond ik wel de prijs van aperitief( 15 en 9E).
-

"Aanrader"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Heel aangenaam kader en ongedwongen sfeer. Van hapjes tot dessert werden onze smaakpapillen verwend, zowel qua eten als wijn. De mannen hadden wel een groter stukje vlees (hoofdgerecht) geapprecieerd ...
-