Restaurant Improviste by David Selen in Waregem

Over Restaurant Improviste by David Selen

Improviste by David Selen
Holstraat 95 , 8790 Waregem

Welkom bij Improviste by David Selen in Waregem. Het nog weinig gekende concept « Bistronomie » brengt de gastronomische keuken op een eenvoudige manier.

Van de gastronomie naar de bistro, een weg banend langs zijn TeaLounge, zonder de vele suggesties van David te vergeten. Kwalitatieve, verfijnde en seizoensgebonden producten.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Improviste by David Selen


8,6

(50 Recensies)


eten

8.9

service

8.6

sfeer

8.2

"Goed maar niet wow ! "

6,7
eten: 6 service: 8 sfeer: 6
We waren een beetje ontgoogeld over de keuken ? We hadden er meer van verwacht . Bv. een toast met wat platte kaas past echt niet in een menu op dit niveau . Kleine wijnkaart die veel te duur is . Wij denken aankoopprijs x 10 . Zeer modern kader , niet echt gezellig . Service is goed , vriendelijke meisjes .
-

""

4,0
eten: 6 service: 4 sfeer: 2
Het is niet onze gewoonte om onderstaande recensie te schrijven. We waren ontgoocheld. Jammer dat de eerste ruimte, onmiddellijk links bij het binnen komen, expliciet voorzien was voor de deelnemers voor “Dining with the stars”. Ongezellig met een wijnflessen-wand waar overtollige dozen wijn opgestapeld stonden bij gebrek aan ruimte. Het zou leuker zijn om iedereen in het ruimere restaurant te zetten i.p.v. wij, als “de anderen”, af te moeten zonderen. Het is ongepast en zo valt de beleving van het restaurant weg. Van andere “Dining with the stars” klanten weten we dat ze wel in het restaurant gezet werden. Een beetje info hierover zou goed geweest zijn. De bediening was vriendelijk maar heel stuntelig. We kregen twee maal hetzelfde voorgerecht dat we we vriendelijk geweigerd hebben. Het resultaat was dat we 35’ langer mochten wachten op het hoofdgerecht. De compensatie tijdens het wachten was een scheutje wijn van 1cm bij het gewone wijn-arrangement. Het “BOB-wijn-arrangement” was lachwekkend. Hier wordt geen wijn geschonken maar gedruppeld. Nog nooit meegemaakt. De gerechten missen finesse en présence. Het dessert was zwak met letterlijk en figuurlijk weinig gevoel voor smaak. De groteske rode lippen waren ronduit onnozel. We hebben hier een foto van genomen. We houden van lekker tafelen maar naar prijs en kwaliteit is er in de streek heel wat beters te krijgen. We kwamen op verkenning en hadden positieve verwachtingen. Jammer, we komen hier zeker nooit meer terug.
-

""

8,0
eten: 10 service: 8 sfeer: 6
Toen we binnenkwamen,lag de menu op tafel,we zien onmiddellijk,4 of 5 gangen.Dus geen 3 gangen 34 euro zoals op de site. Dit wordt ons ook niet gezegd;Het is dus 42.50 euro voor 4 gangen menu. Het eten zelf erg lekker,de bediening ook vriendelijk. Gaan nog terug gaan,maar zou beter zijn dat de prijs op de site, correct vermeld is.
-

"Superlekker gegeten"

8,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 6
Terug heerlijk gegeten. Ook het feit dat je een bobformule kan krijgen wat betreft de (lekkere) wijnen vonden wij leuk. bediening was Ok. Niet echt iets op aan te merken. Sfeer vonden we dit keer minder. We vonden het geen gezellige ruimte. We Zaten dit keer niet in de open, grote, gezellige ruimte maar in een kleine aparte ruimte. De bediening stond ook constant vlak bij ons om alles in goede banen te leiden en de klanten te voorzien van de wijnen. Vonden wij wat storend.
-

"William 23 02"

8,0
eten: 8 service: 6 sfeer: 10
Leuk dat de chef aan tafel komt bij start. Lekker eten aan correcte prijs. Wijnen zijn ok maar geen waw gevoel. Minpuntje op bediening: aperitief van mijn vrouw bleef achter, een hapje kwam tweemaal aan tafel, bij vertrek is er niemand om jassen te geven. Maar ik kom graag terug.
-

"Een aanrader"

9,0
eten: 9 service: 10 sfeer: 8
Mooi kader, top bediening, verrassend menu, heel lekker, wijnen goede match met de 5 gangen, begroeting door de chef David Selen, bij aankomst en na de 5 gangen-menu, zeer positief!
-