Restaurant Improviste by David Selen in Waregem

Over Restaurant Improviste by David Selen

Improviste by David Selen
Holstraat 95 , 8790 Waregem

Welkom bij Improviste by David Selen in Waregem. Het nog weinig gekende concept « Bistronomie » brengt de gastronomische keuken op een eenvoudige manier.

Van de gastronomie naar de bistro, een weg banend langs zijn TeaLounge, zonder de vele suggesties van David te vergeten. Kwalitatieve en verfijnde producten. Ik stel elk seizoen een nieuwe kaart voor, die u volledig kan komen proeven op de eerste vrijdagavond van het nieuwe seizoen in de vorm van een Walking Diner.

David Selen stelt zijn magisch kader en zijn uitmuntend vakmanschap ter beschikking van alle vieringen, inhuldigingen of vergaderingen. Zakendiners, conferenties, galas, ceremonies, cocktails, bruiloften, verjaardagen, tuinfeesten… Uitmuntendheid rijmt hier ook met exclusiviteit. Met onze traiteurdienst verplaatst david Selen zich ook tot bij u.

Wat ook de gelegenheid van uw viering is, aarzel niet om voor verdere inlichtingen met ons contact op te nemen  ,die van toepassing zijn voor al uw recepties en/of diners van 12 tot 150 personen.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Improviste by David Selen


8,9

(24 Recensies)


eten

9.1

service

8.9

sfeer

8.8

"Heerlijk!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zoals steeds bijzonder goed ontvangen en verrassende smaken geproefd!
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heel lekker gegeten , vriendelijk ontvangen en bediend . Heel gezellige avond gehad .
-

"IMPROVISTE"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Het was zeer lekker.
-

"Lekkere lunch bij David Selen in l'Improviste"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Lekker eten, ongedwongen sfeer en prachtig zicht op de Waregemse Hippodroom, hoog op de 4e verdieping. Mooie prijs voor lunch, heerlijke knabbels bij de koffie.
-

"Aangenaam verrast"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Bij het binnenkomen werden we onmiddellijk welkom geheten door de chef zelf, wat toch altijd dat ietsje extra heeft. Het restaurant oogt trendy en het zicht op de renbaan geeft je toch een beetje een luxe gevoel. Dank zij de open keuken weet je dat de chef niets te verbergen heeft. De bediening verliep zeer vlot. Op geen enkele gang moesten we wachten, alles kwam vlot na elkaar door, maar toch met de gepaste tussenpauze. De aangepaste wijnen waren verrassend en ook het eten zelf was heel lekker. Er werd geen probleem gemaakt van het feit dat wij een andere menu kozen dan het menu van de restaurantweek, terwijl wij wel via de restaurantweek geboekt hadden. Ons viel het wel op dat de verschillende menu's telkens dezelfde garnituren hadden, al had je daar binnen je eigen menu geen last van. Voor- en hoofdgerechten hadden wel verschillende garnituren. Dit is dan misschien een nadeel van de open keuken, dat je ook kunt volgen wat de andere mensen krijgen. Maar ik moet toegeven dat alle bordjes er heel lekker en verzorgd uitzagen. Zelf namen wij de kreeftenmenu, maar toen we de lamskoteletjes zagen voorbijkomen voor de andere tafel, hebben we onszelf verzekerd dat we die toch ook eens wilden gaan proeven. Top of the bill was dan uiteraard de uitgebreide keuze aan koekjes en gebakjes bij de koffie. Uit een kar vol kun je zelf je etagère samenstellen met al het lekkers dat je maar kunt wensen.
-

""

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
We werden persoonlijk ontvangen door de kok, die overal een handje meehelpt. Tof concept, het is een open keuken waardoor je ook wat kunt meegenieten van de sfeer in de keuken. Ook leuk zicht op de hippodream. De borden zijn pareltjes! Heel lekker, mooie kleurencombinatie en de ingrediënten zijn de kostprijs zeker waard. Vlotte service! Een aanrader dus!
-