Reviews van Restaurant Aldeneikerhof


9,0

(22 Recensies)


eten

9.1

service

9.1

sfeer

8.8

"Een jong talent"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Heerlijke lunch, topgerechten, fijne smaaknuances. Deze jonge kok voorspelt veel goeds voor de toekomst van het culinaire beleven in het Maasland. Buitengewone locatie tegenover de Romaanse kerk in Aldeneikerhof. Het is een prachtig herenhuis met mogelijkheid tot heerlijk genieten op het terras bij mooi weer. Een aanrader voor culinaire genieters.
-

"Puur genieten!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Smaakbommetjes met heerlijk aangepaste wijnen!
-

""

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
Gezellige eetruimte, fijne presentatie gerechten. Vriendelijke bediening.
-

""

9,0
eten: 10 service: 9 sfeer: 8
Rustige omgeving, heerlijk tafelen, mooie en smaakvolle gerechten, fijne bediening, geeft huiselijke sfeer.
-

"Op weg naar een ster !"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Kwaliteit van de gerechten voor ons evenwaardig met de keuken met een Michelin-ster. Goede keuze van bijpassende wijn. Zeer vriendelijk bediend, maar dames liefst altijd eerst bedienen. Heerlijke amuses bij aperitief en koffie. Het hoofdgerecht was fantastisch qua kwaliteit, echter nipt qua kwantiteit voor een 3 gangen menu. Bedankt restaurantweek, bedankt Aldeneikerhof, Wij komen zeker terug.
-

"Lekker eten in gezellig kader."

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Onze eerste keer in Aldeneikerhof en direct een voltreffer! Vriendelijke bediening en lekker eten. Zeer mooi herenhuis en sfeervolle muziek
-

""

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
prachtige locatie, gezellig interieur, goede keuken
-

"FORMIDABLE"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Waarlijk een ontdekking. Mooi gebouw en interieur. Vriendelijke ontvangst. Fantastische bediening door een opgewekte zaalverantwoordelijke. Lekker geluncht en genoten van de lekkere wijnen van het naburig gelegen wijndomein Aldeneik. Waar blijft de ster?.
-

""

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Wij waren hier voor de 2de keer en de chef heeft ons weer aangenaam verrast. Zeer lekker eten (zeebaars hert en dessert), maar doordat het een driegangen menu was, was het net ietsje te weinig. Maar we wisten dit voor we eraan begonnen. Maar dit doet niks af van de kwaliteit. Top en doe zo verder Zeker ook nog een vermelding waard: De maître is echt wel iemand die zijn vaak kent (uitstervend ras in de horeca). Heeft ons voor de 2de keer gezien, weet welke wijn we prefereren, heeft alles gezien en lost de kleine foutjes van de jonge dames zeer professioneel op. Zo zie je het nog maar weinig. Wij keren zeker terug.
-

"Gezellige avond"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Een heel aangename avond gehad, zeer vriendelijke bediening en een heerlijk menu! Zeker voor herhaling vatbaar!
-

"Nieuwe ontdekking"

8,7
eten: 8 service: 9 sfeer: 9
Mooi pand, aangenaam menu en zeer lekkere aangepaste wijnen.
-

"Aldeneikerhof"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Aanrader
-

"Aldeneikerhof"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Jong team. Lekker geéten ,goede sfeer,mooie locatie,aangename bediening. Voor herhaling vatbaar.
-

"Lekkere maaltijd in een mooie omgeving"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben in het kader van de restaurantweek een zeer goed 3-gangen menu gegeten. De maaltijd werd voorafgegaan door 4 kleine lekkere hapjes, het vervolg van de maaltijd was een visgerecht als voor- en een vleesgerecht als hoofdgerecht. Beiden zeer lekker. Een lekker dessert maakte de maaltijd af. We hebben buiten op het terras gegeten, een meerwaarde gezien de mooie achtertuin. De bediening was zeer goed,vlot en vriendelijk. De dranken waren qua prijs gemiddeld te noemen voor een restaurant van dit genre. Er werd met grote soepelheid omgegaan met onze wensen, zoals laattijdig aanpassing van aantal eters en de aanwezigheid van een vegetarierwas ook geen probleem. De nieuwe eigenaars verdienen zeker en vast een bezoek.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het eten was heerlijk. De jonge chef zorgt voor lekkere hapjes vooraf .En ook het voorgerecht hoofdgerecht en nagerecht waren schilderijtjes om te zien. En de smaak was super. CHAPEAU. De ontvangst en bediening was ook helemaal top .
-

""

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
In 1ste instantie vonden wij het heel erg vreemd dat ons tafeltje niet opgedekt was toen wij de tafel aangewezen kregen. Tijdens de amuze werd de tafel ook niet opgedekt. Tijdens ons voorgerecht werd de tafel pas opgedekt. De bediening was vriendelijk en professioneel. Het eten is heerlijk. Compliment voor de chef en het personeel. Dat maakt het foutje aan het begin van de vond weer goed.
-

"Klasse en verfijning"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Aangenaam verrast door een heerlijke lunch. Vriendelijke bediening. Mooie omgeving. Een aanrader.
-

"Prachtige locatie "

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Wij hebben op terras gegeten. Prachtige locatie met zeer lekkere en verfijnde gerechten. Zeer goede service!
-

"Heel mooi ,gezellig en lekker restaurant"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het eten was prima,heel mooi gepresenteerd en heel lekker,de service was zeer aangenaam en toch niet te stijf,gezellig buiten gezeten met een prachtige avond en temperatuur,zeker voor herhaling vatbaar,heel tof en heel lekker genoten van al het lekkere eten,dank je wel
-

"Aanrader"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Als nieuwkomer echt een aanrader! Heerlijke gerechtjes met de juiste aangepaste wijnen erbij.
-

"aangename kennismaking"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
verfrissende gerechten, mooi gepresenteerd. heerlijke bijpassende wijnen, ook van het nabijgelegen wijndomein. vriendelijke en attente bediening. prachtige locatie. een aanrader, wij gaan terug
-

"Heerlijk verrassend dineren! "

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Afgelopen zaterdag heerlijk gegeten! Zeer verrassend menu en per gang verschillende bereidingen.Ook de bijbehorende wijn was top. Bediening zeer vriendelijk! Kortom, een echte aanrader!!
-