Restaurant Aldeneikerhof in Maaseik

Over Restaurant Aldeneikerhof

Aldeneikerhof
Hamontweg 103 , 3680 Maaseik

Na verschillende jaren gewerkt te hebben als kok, maakt chefkok Pieter Caubergs nu zijn droom waar met restaurant Aldeneikerhof. Een gastronomisch restaurant waar hij u wilt verwennen met een moderne franse keuken.


Met kraakverse seizoengebonden producten streeft hij naar een beleving op maat van zijn gasten, uiteraard rekening houdend met uw wensen en voorkeuren.

Na het dineren kan u genieten van een rustige nacht in 1 van de rustieke hotelkamers.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Aldeneikerhof


9,0

(12 Recensies)


eten

9.0

service

9.1

sfeer

8.9

"Nieuwe ontdekking"

8,7
eten: 8 service: 9 sfeer: 9
Mooi pand, aangenaam menu en zeer lekkere aangepaste wijnen.
-

"Aldeneikerhof"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Aanrader
-

"Aldeneikerhof"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Jong team. Lekker geéten ,goede sfeer,mooie locatie,aangename bediening. Voor herhaling vatbaar.
-

"Lekkere maaltijd in een mooie omgeving"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben in het kader van de restaurantweek een zeer goed 3-gangen menu gegeten. De maaltijd werd voorafgegaan door 4 kleine lekkere hapjes, het vervolg van de maaltijd was een visgerecht als voor- en een vleesgerecht als hoofdgerecht. Beiden zeer lekker. Een lekker dessert maakte de maaltijd af. We hebben buiten op het terras gegeten, een meerwaarde gezien de mooie achtertuin. De bediening was zeer goed,vlot en vriendelijk. De dranken waren qua prijs gemiddeld te noemen voor een restaurant van dit genre. Er werd met grote soepelheid omgegaan met onze wensen, zoals laattijdig aanpassing van aantal eters en de aanwezigheid van een vegetarierwas ook geen probleem. De nieuwe eigenaars verdienen zeker en vast een bezoek.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het eten was heerlijk. De jonge chef zorgt voor lekkere hapjes vooraf .En ook het voorgerecht hoofdgerecht en nagerecht waren schilderijtjes om te zien. En de smaak was super. CHAPEAU. De ontvangst en bediening was ook helemaal top .
-

""

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
In 1ste instantie vonden wij het heel erg vreemd dat ons tafeltje niet opgedekt was toen wij de tafel aangewezen kregen. Tijdens de amuze werd de tafel ook niet opgedekt. Tijdens ons voorgerecht werd de tafel pas opgedekt. De bediening was vriendelijk en professioneel. Het eten is heerlijk. Compliment voor de chef en het personeel. Dat maakt het foutje aan het begin van de vond weer goed.
-