Restaurant The Rosegarden in Belsele

Over Restaurant The Rosegarden

The Rosegarden
Lokersebaan 79 , 9111 Belsele

Restaurant “The Rosegarden” biedt klassieke, Franse gerechten met moderne tinten..

Versheid, kwaliteit en vriendelijkheid zijn hun sterke troeven.
U kan bij ze terecht voor zowel een snelle zakenlunch, maar ook om gewoon te genieten van de vaste kaart of degustatiemenu.

Eén van de specialiteiten zijn seizoensgebonden gerechten. Hierdoor is er steeds variatie in de kaart. Bij hun heerlijke gerechten hoort natuurlijk een lekkere wijn uit hun groot en gevarieerd wijnassortiment, een passie van de chef.

Opgestart op 18 juli 2003 maken zij nog steeds hun dromen waar!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant The Rosegarden


8,9

(44 Recensies)


eten

8.7

service

9.1

sfeer

8.8

"Super"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Reeds de derde maal dat we in de Rosegarden onze voeten onder tafel staken. We konden plaats nemen op het mooie terras. Bij de voorstelling van het menu opperde iemand uit ons gezelschap iets van het menu ‘niet te lusten’ en onmiddellijk stelde de gastvrouw een andere optie voor, wat zeer op prijs gesteld werd door de persoon in kwestie. Het eten was zoals voorheen zeer verzorgd, kwalitatief en zeer lekker. De bediening van het personeel was zeer vriendelijk. De gastvrouw was top! Al bij al een super avond met lekker eten in een mooi kader. Voor herhaling vatbaar.
-

"Beoordeling The Rosegarden"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gezellig tafelen in een prachtig interieur. Goed en zeer lekker menu. Bediening was heel erg goed, zeer vriendelijk. Grote pluim voor de chefkok.
-

"the rosegarden"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
zeer verzorgd en fijne keuken vriendelijke ontvangst
-

""

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
Heel verzorgde en lekkere lunch, de bediening verliep op een vlotte en vriendelijke manier. Heel mooi en gezellig ingericht. Het was een mooie, warme zomerdag waardoor het binnen net iets te warm werd.
-

""

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Top !
-

"Zeer lekker gegeten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het eten was zeer lekker, alles in orde en verrassende combinaties. De bediening was ook top, heel vriendelijk en oog voor detail. Je krijgt voldoende eten en de wijn wordt royaal geschonken. Een aanrader.
-