Restaurant Int Hofken in Haacht

Over Restaurant Int Hofken

Restaurant Int Hofken
MARKT 25 , 3150 Haacht

Restaurant Int Hofken ligt aan de gezellige markt van Haacht en brengt die sfeer ook terug in het restaurant! De bezoekers en voorbijgangers worden door de gastronomische en warme interieur naar binnengelokt. Niet is minder waar! 

Kom tot rust na een leuke dag en het team van Int Hofken zorgt voor een mooie afsluiting. Met gerechten uit verschillende keukens, maar met een kern van de Franse en Belgische keuken word je verrast door de speciale smaakcombinaties. De streekproducten hebben ieder een eigen verhaal dat wordt samengesteld in een uitgebreid diner. 

Int Hofken heeft daarbij een royale wijnkaart. U kan aangepaste wijnen bij een menu bestellen die de gerechten complimenteren, of zelf een keuze maken uit onze collectie. De wijnen zijn per glas te verkrijgen.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Int Hofken


6,8

(5 Recensies)


eten

7.4

service

6.4

sfeer

6.6

"Excellent"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
De maaltijd was, zoals gewoonlijk: EXCELLENT.
-

"In 't Hofken"

8,3
eten: 8 service: 9 sfeer: 8
Een gezellig restaurant, lekkere gerechten, ruime keuze en kwaliteit! Jong dynamisch personeel en altijd met de glimlach! Ons wekelijks etentje is altijd genieten!
-

""

6,7
eten: 8 service: 6 sfeer: 6
Eten was lekker en mooi gepresenteerd
-

"veel te lange wachttijden, zonder uitleg"

3,3
eten: 4 service: 2 sfeer: 4
het eten was ok, niet meer of minder. helaas verpestte de lange wachttijden de leuke avond. dit is de eerste maal dat restaurantweek tegenvalt voor ons, wij doen dit al vele jaren. de wachttijd tussen de gerechten bedroeg telkens meer dan 1u, terwijl de menu toch vaststond (keuze uit 2 gerechten). ik had van in het begin van de reservatie doorgegeven dat er 1 persoon met een allergie bijwas, dat hadden ze niet gelezen blijkbaar. 1 van de 2 desserts was dan plots ook niet meer beschikbaar, waardoor we een andere dessert kregen (geen probleem), maar zelfs voor een simpele dessert duurde het 1u wachttijd. er werd hierover geen uitleg of excuses gegeven, we werden aan ons lot overgelaten. geen aanrader om terug te gaan, toch voor ons niet althans
-

"Redelijk"

5,7
eten: 7 service: 5 sfeer: 5
Al betere adresjes gedaan met restaurantweek.
-