Restaurant De Godevaart in Antwerpen

Over Restaurant De Godevaart

De Godevaart
Sint-Katelijnevest 23 , 2000 Antwerpen

In hartje Antwerpen, nabij de Groenplaats, eet u in stijl in De Godevaart.


Hier eet u niet alledaagse gerechten die uw smaakpapillen zullen weten te overtuigen tot een nieuw bezoek aan dit restaurant. 

Vegetarisch?! De chef heeft een speciaal menu voor u met topproducten zoals burrata en lamsoor. Proef van unieke combinaties zoals ravioli met parmezaan, watermeloen en tomaat.

Een wandeling door het bos. Zitten aan het water. Een schoon verhaal. Culturen, mensen, kleuren. Kunst, ontroering. Wegdromen bij muziek. Een zwoele zomeravond. Liefde, passie, vuur. Proeven, ruiken, voelen, kijken. Inspiratie haal ik uit het leven.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Godevaart


6,4

(27 Recensies)


eten

6.4

service

5.9

sfeer

6.9

"Etentje ter gelegenheid van onze 42st huwelijksverjaardag ( geen referentie naar gemaakt door hen alhoewel meegegeven bij de reservatie )"

8,0
eten: 10 service: 8 sfeer: 6
De ontvangst was eerder naar de koele kant. Zakelijk. Niettegenstaande we bij de reservatie hadden meegegeven dat dit etentje ter gelegenheid van onze 42st huwelijksverjaardag was, werd geen enkele referentie daar naar gemaakt. Een vriendelijk woordje is snel gezegd en zorgt direct voor een aangename sfeer. Het eten was uitstekend en achteraf kwam de kok persoonlijk even informeren. Alleen maar lof naar dat geheel toe.
-

"Dinning with the stars"

5,3
eten: 6 service: 4 sfeer: 6
De eerste indruk was goed als we binnenkwamen. Nadat we plaats genomen hadden kregen we geen kaart om een aperitief te bestellen, dus hebben we zomaar een paar dingen gezegd tot ze het in huis hadden. Het amuse had een rare smaak. Het hoofdgerecht was eend deze was eerder een bien cuit dan iets anders. Overal was het eten buiten deze zaken lekker. De bediening was goed en vriendelijk maar de persoon verstond ons niet goed, ook een uitleg bij de gerechten was er niet altijd. Voor een restaurant in deze prijsklasse hadden we toch meer verwacht, dit betekent ook dat wij hier niet meer naar terug gaan.
-

"Geweldige avond"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Geweldig gegeten.. elk gerecht heeft me enorm gesmaakt. Bediening en sfeer misschien niet de volledige score al waren deze ook zeker dik in orde. Mijn kritiek puntjes: tafeltjes misschien inderdaad net wat dicht naast elkaar en misschien een extra garçon op drukke dagen in het weekend.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Pareltje
-

"Matig eten in een kader dat dingend mag moderniseren."

5,0
eten: 4 service: 5 sfeer: 6
Met vier gaan eten, het restaurant verlaten met een gemengd, naar ontevredenheid neigend, gevoel: het standaardmenu was goed maar niet verrassend. Allemaal volgens de regels, maar nergens avontuurlijk of met een kwinkslag. Ik doe hierbij graag een warme oproep om iets te veranderen aan het vegetarisch menu! Geitenkaas met bietjes en truffel met risotto waren beide uit balans (teveel geitenkaas, veel teveel truffel). Jammer genoeg kon het dessert de avond niet redden (de verfijning was hier ver te zoeken). Het klassieke kader en de stijve bediening deed me smachten naar een beetje modern, een vleugje eigenheid en wat rebellie. Er is niets mis met een beetje risico...
-

"Na jaren weer een keertje lunchen bij de godevaart "niet elke verandering is een verbetering"

3,7
eten: 3 service: 5 sfeer: 3
Nette ontvangst, maar weggestopt in hoekje,ondanks dat er nog een stelletje zat in de andere hoek! Lunch zag er op papier prima uit. Voorgerecht "coquilles, vers,dun gesneden, prima Hoofdgerecht Lamsfilet: bord zag er goed uit, maar 3 stukjes waren volgens ons vanmorgen gebraden en voor serveren opgewarmd ( ofwel lauw) en 1 stukje leek vers gebakken, maar kwam zo uit de ijskast ( KOUD) Ober zou kijken wat de keuken kon doen. Maar natuurlijk geen reactie en we kregen het dessert. Vooraf bij reeservering opgegeven dat ik geen chocolade lust maar na 5 min praten kwam de ober met : lust U dan creme brulee? Koffie was goed en wijnkeuze ook. Dus voortaan beter naar recensie kijken en hier nooit meer.
-