Diningcity Deal: Fantastisch 3-gangen Winnaars menu € 45,00


.

Restaurant De Godevaart is het meest geboekt en daarom verkozen tot populair restaurant van de Nationale Restaurant Week 2018!

Wilt u het winnende menu (nogmaals) proeven? Boek dan nu uw tafeltje en eet de sterren van de hemel!

Voordelen

+ Fantastisch 3-gangenmenu
+ Restaurant Week winnaar
+ Geldig van dinsdag tot en met zaterdag
+ Geldig voor lunch en diner

 • Te reserveren t/m 31 augustus 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
 • Diningcity Deal: Voortreffelijk All Inclusive 3-gangen arrangement € 75,00


  .

  De Godevaart in Antwerpen is een culinair restaurant waar alles draait om de gasten te verwennen! Het menu verandert mee met de seizoenen, hoog op smaak gebracht en geïnspireerd door de natuur. Geniet nu van het All Inclusive 3-gangen diner.

   

  Voorgerecht:
  Makreel-waterkers-dashi-oester

  Hoofdgerecht:
  Scholfilet-warmoes-lamsoor-jus van asperges
  OF
  Konijnenrugfilet-asperge-champignons-denne-geconfijte aardappel

  Dessert:
  Aardbei-rabarber-dragon-klaverzuring


  All Inclusive arrangement inclusief:
  - Belgische Monteberg parel brut
  - Aangepaste wijnen
  - Water
  - Koffie of thee

 • Te reserveren t/m 31 augustus 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
 • Over Restaurant De Godevaart

  De Godevaart
  Sint-Katelijnevest 23 , 2000 Antwerpen

  In hartje Antwerpen, nabij de Groenplaats, eet u in stijl in De Godevaart.

  Hier eet men niet alledaagse gerechten die uw smaakpapillen zullen weten te overtuigen tot een nieuw bezoek aan dit restaurant. 
  Vegetarisch?! De chef heeft een speciaal menu voor u met topproducten zoals burrata en lamsoor. Proef van unieke combinaties zoals ravioli met parmezaan, watermeloen en tomaat.

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant De Godevaart


  6,2

  (17 Recensies)


  eten

  6.2

  service

  5.5

  sfeer

  6.9

  "de godevaert"

  5,0
  eten: 5 service: 3 sfeer: 7
  eigenlijk zijn we teleurgesteld. aperitief van porto was met heel zaksel in het glas, wachttijden tussen de gerechten telkens een uur.gelukkig hadden wij tijd. via een buurtafeltje hebben wij vernomen dat er iemand van het personeel ziek was. kunnen ze dat niet op voorhand aan de klanten meedelen voorgerecht en hoofdgerecht waren ok, maar dessert was niet van hetzelfde niveau, slordig afgewerkt niet veel smaak. ook de rekening klopte niet 45€ aanrekenen i.p.v. de 40€ die aangegeven stond op het papier van de restaurantweek. dit is wel rechtgezet. ik denk dat er nog werk aan de winkel is qua communicatie naar de klant toe, als er iemand van het personeel ziek is verwittig dat op voorhand de klant dat de lunch langer zal duren dan voorzien. jammer!!!! geen goede reclame.
  -

  "Heerlijke keuken"

  8,7
  eten: 10 service: 8 sfeer: 8
  Heerlijk gegeten met bijpassende wijnen. Zeer goede service. Wij kregen genoeg informatie over het eten en de bijpassende wijnen. Misschien zou de ober iets trager en duidelijker mogen spreken.
  -

  "Maken het absoluut niet waar"

  2,7
  eten: 2 service: 2 sfeer: 4
  Een zware teleurstelling... Vol goede moed en overtuigd door een uitnodigend menu stappen we de Godevaart binnen. We gaan voor het vier gangen menu all- inn. Amuses op het menu zijn spijtig genoeg enkel terug te vinden als een potje hummus me te dun brood. Een amuse serveren of zoals beloofd amuses zit er niet in. Het voorgerecht met makreel is smakeloos. Dit blijkt een voorbode voor de rest van het menu. Ons tussengerecht met pulpo en erwten leek ons een paar uur onder de salamander gestaan te hebben. Droog, zonder smaak en inspiratieloos. Het konijn, ons hoofdgerecht, was een vervolg zonder verbetering. Opnieuw geen kruiding gezien. De vis, pladijs traaggegaard, was platgekookt tot moes. Verder geen commentaar. Het dessert met aardbei en rabarber was de laatste teleurstelling. De bordjes bleven halfvol en gingen terug naar de keuken. De aangepaste wijnen volgen het ritme van het menu. De dessertwijn was ok, de rest ondermaats. Onze conclusie: Een buis over de volledige lijn. Hier moet dringend ingegrepen worden want 15/20 in Gault Millau is hier absoluut niet aan de orde.
  -

  "Teleurstellende avond"

  4,0
  eten: 2 service: 6 sfeer: 4
  Een redelijk teleurstellende avond die nochtans goed begon. De amuse was heel lekker en schepte verwachten voor wat komen zou. Echter het voorgerecht met oester en makreel was heel flets van smaak. Het hoofdgerecht dat al heel snel volgde zorgde voor weinig verbetering. Het gerecht was redelijk weinig, heel flets van smaak, hoogstens lauw van temperatuur... Tot slot zat er in het dessert met aardbeien niks smaak. Je had de smaak van aardbeien en dat was echt alles... De feedback van klanten rondom ons was redelijk unaniem trouwens dat het de rode draad door de avond heel flets smaken waren. Helaas, kunnen we dit restaurant echt niet aanraden op deze manier.
  -

  "ondermaats"

  4,0
  eten: 5 service: 3 sfeer: 4
  we hadden uitgekeken naar onze lunch bij de Godevaart, maar wat was dat een teleurstelling. Op de menukaart stond als eerste: amuse.....ik denk dat men daar het dipje mee bedoelde dat al op de tafel stond te wachten bij aankomst, want een bijkomend hapje kwam er niet. De panna cotta van makreel bij het voorgerecht was binnenin bevroren....duidelijk te laat uit de diepvries gehaald. Het hoofdgerecht, daar hebben we dan tot 15 u op moeten wachten....was ook zeker niet het niveau van dat restaurant waardig. Ook het dessert was niet echt een hoogvlieger...... Kortom, de meerprijs voor dit restaurant zeker niet waardig, zelfs de gewone restaurantweekprijs zou ik nog teveel gevonden hebben. We hadden echt het gevoel dat we minderwaardig werden behandeld omdat we "maar" voor de restaurantweek kwamen.......dan kan je als restaurant beter niet deelnemen
  -

  "lunch in de Restaurant Week"

  7,7
  eten: 8 service: 7 sfeer: 8
  Ik keek echt uit naar mijn lunch in dit restaurant maar werd wel wat teleurgesteld - ik ben bereid om meer te betalen voor een restaurant dat 3 koksmutsen werd toebedeeld maar ik vond het toch wel wat teleurstellend.... eerst het potje humus als proevertje bij het aperitief - lekker maar simpel. De porties bedroevend weinig en de granité ondanks een opsomming aan smaken eerder smakeloos.
  -