Restaurant De Kleine Colvenier in Antwerpen

Over Restaurant De Kleine Colvenier

De Kleine Colvenier
Sint Antoniusstraat 6 , 2000 Antwerpen

Patrick Van Herck, eigenaar en chef-kok van restaurant Huis De Colvenier, wilde iets bijzonders doen voor het 25-jarig bestaan van zijn restaurant. Daarom heeft hij De Kleine Colvenier geopend. Dit restaurant zit pal naast Huis De Colvenier en is meer casual. Het restaurant heeft mooie houten tafels en gemakkelijke stoelen.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Kleine Colvenier


8,8

(60 Recensies)


eten

9.1

service

8.9

sfeer

8.5

""

9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
Een "matinée" voorstelling met kennissen werd afgesloten met een etentje in de kleine Colvenier. Niettegenstaande we met 13 personen waren konden we genieten van een gezellige apero in de kelder en daarna van een heel lekkere en verzorgde maaltijd in een aparte ruimte. De bediening was uitstekend. Een aanrader voor een klein gezelschap maar ook voor een iets grotere groep. Zeker voor herhaling vatbaar.
-

"genieten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
zalig genieten in de kleine colvenier . eerst had ik wat spijt want aantal weken geleden in de colvenier gaan eten en ik twijfelde of de kleine colvenier wel voldoende zou zijn . het was echt super eerst apero in de mooie kelder, dat blijft toch een waar genoegen van daar te zijn ;) om dandaarna van een heerlijk menu te genieten. patrick en zen personeel doen dit met volle overtuiging … tis een echt een topper om er is langs te gaan karin van herck ( nope geen familie , spijtig , hi hi )
-

"lekkere lunch"

8,3
eten: 8 service: 9 sfeer: 8
het was lekker , de bediening was ook super ,we komen zeker terug !!!
-

"lekker"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Lekker eten bediening klasse
-

"Heerlijke klassieke keuken"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Heerlijk klassiek, traditionele gerechten maar zeer fijn gebracht. Bediening prima en met oog voor detail. Lekkere menu en waar voor je geld!
-

"Lekker en gezellig in "de kleine colvenier""

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Seizoensgebonden ingrediënten heel lekker klaargemaakt zowel bij voorgerecht hoofdgerecht als dessert. Top!
-